A do tego mają bardziej zróżnicowane korpusy i ciernie, niż mediolobivie i aylostery.
 A do tego mają bardziej zróżnicowane korpusy i ciernie, niż mediolobivie i aylostery.  

święta prawdagracesz pisze:A do tego mają bardziej zróżnicowane korpusy i ciernie, niż mediolobivie i aylostery.

. Takie bukiety kwiatów to zazwyczaj na gymnolach nie należą do częstych widoków
 . Takie bukiety kwiatów to zazwyczaj na gymnolach nie należą do częstych widoków  

.
 .

oniemiałam z wrażenia
  oniemiałam z wrażenia   jakie cudne bukiety
  jakie cudne bukiety   rewelacja, dawno Cię nie odwiedzałam, ale teraz koniecznie muszę nadrobić zaległości
  rewelacja, dawno Cię nie odwiedzałam, ale teraz koniecznie muszę nadrobić zaległości  

Mam dokładnie to samoGaga1960 pisze: Gdyby nie nazwówki to za cholerę nie rozróżniłabym żadnego,podziwiam tych co spojrzą na roślinę
i wiedzą z czym mają do czynienia.(mam na myśli rebucjowate,bo dla mnie to one wszystkie takie same)

.
  .