Piękne rośliny...i dają radę mimo takiego skwaru
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
Pięknie u ciebie...i nawet nigdy nie zwróciłam uwagi jak piekne są kępki kwiatów bzu
-
koziorozec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu,bratków się nasiało mnóstwo ,będzie pięknie i na wiosnę ,i zaczynają się moje ulubione ostróżki,ślicznie masz w ogrodzie 
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aneczko fotki jak zawsze na bogato i prześlicznie
Bratki też bardzo kocham i mam kilka krzczków
Bratki też bardzo kocham i mam kilka krzczków
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Bratki bardzo ładne - chyba bratkowy rok mamy, bo i u mnie całe stada się wysiały 
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu a te ostróżki od Stasi to jak się nazywają?
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Piilu śliczny, też mam go pierwszy raz w ogrodzie. Na jednym pędzie mam kwiaty pełne i takie właśnie jak u ciebie. Wygląda to super.
Ale Kaisera to muszę kupić bo wydaje się jeszcze ciekawszy.
Tyle roślin dostrzega się dopiero po takich zdjęciach. Wcześniej nie przyszło mi do głowy żeby cykać parzydło
a ono faktycznie urocze
Ale Kaisera to muszę kupić bo wydaje się jeszcze ciekawszy.
Tyle roślin dostrzega się dopiero po takich zdjęciach. Wcześniej nie przyszło mi do głowy żeby cykać parzydło
- asta6265

- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Aniu zdjęcia powalające - kolorowo i soczyście, ogród tętni życiem i widać to wszędzie 
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Cześć Aniu
czytam co u Ciebie to tu, to tam
i sama nie wiem dlaczego tu się nie wpisałam
Tym razem zostawiam ślad, masz bardzo ładny ogród
co pokazujesz nowa roślinkę, to się zastanawiam
a gdzie to się zmieściło
Tak zachwalasz Powojnik Piilu, że chyba i ja o nim pomyślę.
Czy Vyvyan Pennell u Ciebie zimował? moje musiałam ściąć do ziemi, zmarzły mi, a zima była łagodna.
czytam co u Ciebie to tu, to tam
Tym razem zostawiam ślad, masz bardzo ładny ogród
a gdzie to się zmieściło
Czy Vyvyan Pennell u Ciebie zimował? moje musiałam ściąć do ziemi, zmarzły mi, a zima była łagodna.
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aniu, czy twój jaśmin pachnie ?
Mój jest jakiś oszukany i mimo tego, że ma mnóstwo kwiecia, to brakuje mi tego charakterystycznego zapachu.
Zakupy zawsze przyciągają wzrok, tym bardziej, gdy są to hosty
Mój jest jakiś oszukany i mimo tego, że ma mnóstwo kwiecia, to brakuje mi tego charakterystycznego zapachu.
Zakupy zawsze przyciągają wzrok, tym bardziej, gdy są to hosty
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Kochani odpowiem potem i do was zaglądnę,a teraz brak czasu,zostawiam tylko ogrodowe;
Ostrogowiec

Kaiser przekwita też ładnie

clematis vyvyan pennell

clematis piilu

Ostrogowiec

Kaiser przekwita też ładnie

clematis vyvyan pennell

clematis piilu

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Dziękuję ,że do mnie zaglądacie,chociaż ja mam czasu mało ostanio i rzadziej tu jestem .Przepraszam,że nie do wszystkich zawsze często zajrzę
Pozdrawiam was wszystkich odwiedzających mnie bardzo serdecznie
dzika-Aniu ; Witaj.Wszędzie jest pięknie i kolorowo,To piękne lato dla mnie mogłoby trwać pól roku.Bardzo dziękuję Ci tak piękne i pochwały,tak mi fajnie na duszy jak to czytam.
Iw-Iwonko; koziorozec-Marto ; e-babcia-Jadziu; baasik-Basiu Brateczki rozsiewają mi się już same ,ja tylko zbieram je i przenosze w odpowiednie miejca.ale to wdzięczne roślinki i tak długo kwitną
Osróżki mamm małe bo nowe i to tylko kilka.Marzy mi się więcej ich.
stasia_ogrod-Stasiu mar33-Marysiu Wtajcie .Hosty to moja pierwsza ogrodowa miłość.Nowe doszły w tym roku,ktłórych miało nie być,I mam już 70 odmian
Wystarczy ,bo miejsca na nie brak,I tak teraz niektóre smarzą się w upale
Kaiser faktycznie w każej fazie uroczy. i polecam gp bardzo ,a miesjce się znajdzie,jak bardzo się chce juz ja to znam
Brateczki l;ubię i nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu.
becia123 Witaj,dawno cię u nie nie było,zaprawzsam częściej i dziękuję za pochwały
juni-Beatko To prawda,takie zagladanie ma swoje dobre strony .Rozpoznajemy roślinki, widzimy jakie bedą,ale ja i ile nowych kupiłam pod wpływem takiego zaglądania, to głowa mała, kilka rabat poszerzonych, i nowe tez musiały przez to powstać
Any57 Dziękuję.Ja bardzo lubię patrzeć na wszelakie owady ,na te buszujące w kwiatach szczególnie.Teraz obserwuję z tarasu tzrmiele ( bąki )grube jak wchodzą do kielichów napartnicy od rana do wieczora tam buszują,ruch tam jak na ruchliwym skrzyżowaniu
katharos-Kasiu Wszędzie mamy pieknie.U Ciebie też.A w zbliżeniach zawsze więcej widać .pięknie nawet
anym-Aneczko Nie wiem jak te osróżki się nazywają,wiem,że to jednoroczne ,ale się same potem i tak rozsiewają.na drugi rok dokupie sobie nasion miź i je wysieję też.
April-Jolu Piilu jest dla mnie bardzo śliczny.Ja mam go już 3 rok.A Ty może masz pełny?? ,bo taki też jest.Kaiser polecam,bo piękny.A masz rację, roślinki na zdjąciach jeszcze piekniejsze i w szczegółach można zobaczyć więcej.
asta6265-Aniu Dziękuję,Piękne mamy lato to i iekne roślinki
majka411-Witaj kochana i zapraszam częściej dziękuję za wsystkie pochwały.
Powojnik Piilu polecam mam go 3 lata.Super się sprawdza.Vyvyan Pennell mam pierwszy raz..Mi jeden uwiądł dopadł ,po przesadzenie,ciekawe czy odbije,czy nie ???
heliofitka-Iwonko Pachnie jaśmin mój i to jeszcze jak
Nie znam się ,czy wszystkie pachną.Ale dobrze,że chociaż ma kwiaty .Wszystko co nowe to bardzioej cieszy i kęci,ja na nowe kwitnienia róż czekam z utęsknienie,i na nowe dwie jeżóaki 
Pozdrawiam was wszystkich odwiedzających mnie bardzo serdecznie
dzika-Aniu ; Witaj.Wszędzie jest pięknie i kolorowo,To piękne lato dla mnie mogłoby trwać pól roku.Bardzo dziękuję Ci tak piękne i pochwały,tak mi fajnie na duszy jak to czytam.
Iw-Iwonko; koziorozec-Marto ; e-babcia-Jadziu; baasik-Basiu Brateczki rozsiewają mi się już same ,ja tylko zbieram je i przenosze w odpowiednie miejca.ale to wdzięczne roślinki i tak długo kwitną
stasia_ogrod-Stasiu mar33-Marysiu Wtajcie .Hosty to moja pierwsza ogrodowa miłość.Nowe doszły w tym roku,ktłórych miało nie być,I mam już 70 odmian
becia123 Witaj,dawno cię u nie nie było,zaprawzsam częściej i dziękuję za pochwały
juni-Beatko To prawda,takie zagladanie ma swoje dobre strony .Rozpoznajemy roślinki, widzimy jakie bedą,ale ja i ile nowych kupiłam pod wpływem takiego zaglądania, to głowa mała, kilka rabat poszerzonych, i nowe tez musiały przez to powstać
Any57 Dziękuję.Ja bardzo lubię patrzeć na wszelakie owady ,na te buszujące w kwiatach szczególnie.Teraz obserwuję z tarasu tzrmiele ( bąki )grube jak wchodzą do kielichów napartnicy od rana do wieczora tam buszują,ruch tam jak na ruchliwym skrzyżowaniu
katharos-Kasiu Wszędzie mamy pieknie.U Ciebie też.A w zbliżeniach zawsze więcej widać .pięknie nawet
anym-Aneczko Nie wiem jak te osróżki się nazywają,wiem,że to jednoroczne ,ale się same potem i tak rozsiewają.na drugi rok dokupie sobie nasion miź i je wysieję też.
April-Jolu Piilu jest dla mnie bardzo śliczny.Ja mam go już 3 rok.A Ty może masz pełny?? ,bo taki też jest.Kaiser polecam,bo piękny.A masz rację, roślinki na zdjąciach jeszcze piekniejsze i w szczegółach można zobaczyć więcej.
asta6265-Aniu Dziękuję,Piękne mamy lato to i iekne roślinki
majka411-Witaj kochana i zapraszam częściej dziękuję za wsystkie pochwały.
heliofitka-Iwonko Pachnie jaśmin mój i to jeszcze jak
- misiaczekm

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Powojniki i róże przepiękne!! 
- Elwi

- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Aniu, masz sporo róż jak widzę
Piękna kompozycja na ostatnim zdjęciu
Róża z naparstnicami i goździkami wygląda uroczo
Niesamowity jest kolor tych goździków, piękny głęboki fiolet. Koniecznie zbieraj nasiona i sprzedawaj - amatorów będzie wielu (ja też)
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu klematisy,ostrogowiec , róże cudne.Wszystko cudne i dorodne