Andziu to naprawdę nie jest takie trudne ...to sianie

jak już coś zacznie rosnąć, to chcesz więcej siać ...fakt jest taki ,że problem trochę w takie upały bo trzeba pilnować tych malusich siewek , często je zraszać również ziemia z nasionkami więcej sprawdzać czy nie ma za sucho .
Kacha ...cieszę się , że do mnie zaglądasz , chcę żeby ludzie byli szczęśliwi i robili to o czy marzą ,trzeba im pokazać ,że warto robić coś dla siebie i dla tych których kochamy

... Może to i gipsówka ale kwiatki ma niebieskawe

to chyba nie gipsówka co ?

. Deszczu nie ma i nie będzie chyba

ja nie mam już czym oddychać na mojej pustyni .
Aniu , goździki nie będą duże to takie kępki około 20 - 40 cm wysokości , nie wiem co wyrośnie u mnie

może jakieś giganty . Nie wiem też czy zakwitną w tym roku , bratki siałam i miały zakwitnąć na drugi rok a zakwitły teraz
Anitko dziękuję lilie są piękne i zapach mają cudowny
Kasiu dziękuję , rojniki w tym roku mam piękne, kwitną jak szalone . Fajnie ,że mama jest u Ciebie jesteś pewnie bardzo szczęśliwa i dzieci ,że mają dobry czas z babcią

Pozdrawiam Was .
Żabko dzięki muszę sprawdzić jak ta trawa jest rozsypana , bo dobrze piszesz ... pomi mi pogniją
asta6265 - Aniu bardzo mi miło ... tak pięknie napisałaś o moim ogrodzie , staram się żeby był jeszcze piękniejszy i kolorowy .
Małgosiu jeszcze raz dziękuję, fajna sprawa z tą koszoną trawką , bardzo się cieszę

dużo dzięki temu zaoszczędzę czasu , a też dobrze będzie później ziemia użyźniona jak się przekopie
Grażynko dzisiaj kolejne lilie się otworzyły ... pomarańczowe

Bardzo piękny zapach mają te kwiaty
Wszystkim bardzo dziękuję ...