to Cube Reaction po małych przerobkach ;) na XT-tekach, amor RockShox Reba Race, hamplach hydraulikach, a kołeczka 26 rigidy ... kilka zawodów pomógł mi wygrać
karlos pisze:to Cube Reaction po małych przerobkach ;) na XT-tekach, amor RockShox Reba Race, hamplach hydraulikach, a kołeczka 26 rigidy ... kilka zawodów pomógł mi wygrać
Tak, oczywiście, wszystko rozumiem Tylko mam jedno pytanie, w którym miejscu można przypiąć różową kokardkę?
A kiedy będą zdjecia z ogrodu?
Jeju, jeśli takie tempo miałeś na zawodach, jak przy pracy na działce, to wcale się nie dziwię, że wygrywałeś...normalnie szok
Dosłownie nie do poznania...
bunia79 Dzięki za miłe słowa, staram się żeby do wakacji było letnisko
ostatnio walczyłem z prądem i już mam "jasność" na działce ... duzo wysiłku, kopnia i instalowania to kosztowało (fotk z wykopów nie będę wrzucał ) zasponsorowałem sobie także miejsce odpoczynku w postaci huśtawki
tak się wkomponowała w otoczenie, rośliny troszkę podrosna i będzie intymnie
a tak spędzam na niej coraz więcej czasu, bo i pracy juz coraz mniej
a tak wyglada teraz (na panoramkach) nasz SAMOTNIA będa jeszcze zmiany i przemeblowanie, bo trawa dopiero posiana w niektorych miejscach.
W życiu bym nie powiedziała, patrząc na stan obecny, że jest to ta sama działka którą pokazałeś na pierwszym zdjęciu...szok totalny!! Zaczarowałeś to miejsce
A miała byc metamorfoza działki... Wszyscy myśleli, że będzie stopniowo, a tu już gotowiec No, wiesz, jesteśmy normalnie rozczarowani, że tak szybko Ci poszło
I nawet prąd masz - czyli będąc w hacjendzie będziesz mógł wchodzić na forum i bezpośrednio zdawać relację (zakladając, że masz laptop albo net w telefonie, ale dzis wszyscy maja jedno lub drugie, tylko ja nie, bo ślepawa jestem i nie lubie małych ekranów, mam stacjonarny z duzym monitorem i sie nie męczę, na Małża laptopie nic a nic nie widzę )