nabytek. Dotarła w nocy, po przyjemnej podróży od Twixi.
  nabytek. Dotarła w nocy, po przyjemnej podróży od Twixi.   
 Samiczka nie jest ani odrobinę płochliwa. Ma już za sobą ucieczkę i ukrywanie się pod szopa kilka dni, mnie dziś powitała pazurkami, bo nieopatrznie zbliżyłam rękę do pyszczka. Gdy jednak wzięłam od góry - dała się głaskać. Oj, charakterna będzie!

Gdzie można kupić takie cudne futra?
 Gdzie można kupić takie cudne futra?
 Tak jak rozmawiałyśmy,
  Tak jak rozmawiałyśmy, 

ja mam pokryte wszystkie 3 samice jak sie mi wróci za te krole to kupie tak samo rasowe samice kalifornijska i barana mam juz zamówieną
 ja mam pokryte wszystkie 3 samice jak sie mi wróci za te krole to kupie tak samo rasowe samice kalifornijska i barana mam juz zamówieną  

),  zachciało się kwoczyć , zdecydowaliśmy by podłożyć jej 15 jaj. To będzie nasz debiut w tej dziedzinie -zobaczymy ile będzie pisklaków  i czy kwoka nie rozmyśli się w trakcie .
 ),  zachciało się kwoczyć , zdecydowaliśmy by podłożyć jej 15 jaj. To będzie nasz debiut w tej dziedzinie -zobaczymy ile będzie pisklaków  i czy kwoka nie rozmyśli się w trakcie . 

, dzisiaj postawiliśmy pojemnik z jajkami przykryty kocykiem na piecu CO ale temperatura jest ok 35stC ( zamontowaliśmy jeden z moich termometrów od robienia wędlin
  , dzisiaj postawiliśmy pojemnik z jajkami przykryty kocykiem na piecu CO ale temperatura jest ok 35stC ( zamontowaliśmy jeden z moich termometrów od robienia wędlin