ale kwiaty to chyba na wiosne ?
Mój ogród -gulek-
może być na wiosnę, ale teraz też sadzi się zimujące w gruncie cebulowe, róże i niektóre byliny...gulek pisze:Dziekuje
ale kwiaty to chyba na wiosne ?
ale skoro nie miałeś tego w planach to możesz zaczynać od wiosny...
przed Tobą cała zima na pooglądanie co rośnie w ogródkach forumowiczów, pogłębienie wiedzy o kwitnących i zrobienie listy chciejstw...
a na wiosnę - do pracy...
cieplutko pozdrawiam ...
ewa

- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gulek - pięknie tam u Ciebie się robi
Jak tylko posadzisz brzozy, koniecznie daj zdjęcia. Brzozy uwielbiam i cały czas myślę gdzie by to wcisnąć jedna u siebie - łamie się i lamię, i wiem że w końcu i tak ją gdzieś posadzę, chociaż rozum mówi głośno i dobitnie NIE MASZ NA NIĄ MIEJSCA!
Jak brakuje Ci kwiatków, to teraz najlepszy czas na sadzenie cebulowych - jesienią pokażesz nam feerię barw. Ja szaleję z tulipanami i upycham jak mogę
Jak tylko posadzisz brzozy, koniecznie daj zdjęcia. Brzozy uwielbiam i cały czas myślę gdzie by to wcisnąć jedna u siebie - łamie się i lamię, i wiem że w końcu i tak ją gdzieś posadzę, chociaż rozum mówi głośno i dobitnie NIE MASZ NA NIĄ MIEJSCA!
Jak brakuje Ci kwiatków, to teraz najlepszy czas na sadzenie cebulowych - jesienią pokażesz nam feerię barw. Ja szaleję z tulipanami i upycham jak mogę
- gulek
- 200p

- Od: 16 mar 2008, o 18:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miałem ponad 20 brzóz 2 lata temu i ich nie posadziłem, wszystkie rozdałem.
Miały około 50cm. Teraz jak patrze jak jedna z nich rośnie u sąsiada to żałuje że chociaż kilku nie posadziłem. Sąsiada brzoza ma juz około (pięknie rośnie)
Już mam upatrzone kilka brzóz u znajomego na polu, mogę sobie wybrać jaką chce tylko nie wiadomo czy sie przyjma , maja od 1,5m w górę.
aahhhhh te brzozy, że ja ich wtedy nie posadziłem
Miały około 50cm. Teraz jak patrze jak jedna z nich rośnie u sąsiada to żałuje że chociaż kilku nie posadziłem. Sąsiada brzoza ma juz około (pięknie rośnie)
Już mam upatrzone kilka brzóz u znajomego na polu, mogę sobie wybrać jaką chce tylko nie wiadomo czy sie przyjma , maja od 1,5m w górę.
nic straconego...gulek pisze:Miałem ponad 20 brzóz 2 lata temu i ich nie posadziłem, wszystkie rozdałem.
Miały około 50cm. Teraz jak patrze jak jedna z nich rośnie u sąsiada to żałuje że chociaż kilku nie posadziłem. Sąsiada brzoza ma już około (pięknie rośnie)
Już mam upatrzone kilka brzóz u znajomego na polu, mogę sobie wybrać jaką chce tylko nie wiadomo czy się przyjma , maja od 1,5m w górę.
myślę, że brzózki od sąsiada się przyjmą...
a jeśli nie, to najlepiej z łopatką w pole, albo do lasu...
tam naprawdę rosną skarby...
pozdrawiam cieplutko...
ewa
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.