Wiedźma w ogrodzie..
- 
				malgoska141
- 500p 
- Od: 5 mar 2011, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiedźma w ogrodzie..
Ewo przeglądam Twoje wątki i czekam na zdjęcia teraźniejsze chyba że jesteś zapracowana przy pszczółkach

- 
				evluk
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam   

Niestety czasu niewiele ostatnio..
malgoska141 Pracy masa przy pszczołach też, ale właśnie kwitnie u nas Cypripedium kentuckiense -Kentucky, to chociaż fotami się podzielę z Tobą i innymi forumkami 

niestety pozostałe 'buciki" podziurawiły ślimaki-nawet środki na nie nie pomogły dostatecznie..a tyle piękności kwitło te dwa "ocaliłam"..
 te dwa "ocaliłam"..
Teniak-oczywiście, że sad pamiętam )) A rój zdobyczny
)) A rój zdobyczny   zebraliśmy, żeby pszczółki się nie zmarnowały..W tej chwili jesteśmy 'zapszczeleni"dokładnie
  zebraliśmy, żeby pszczółki się nie zmarnowały..W tej chwili jesteśmy 'zapszczeleni"dokładnie   26 pni liczy nasza pasieka, co zważywszy na moją pracę zawodową i inne obowiązki, jest niemałym obciążeniem i wyzwaniem dla nas na chwilę obecną..
  26 pni liczy nasza pasieka, co zważywszy na moją pracę zawodową i inne obowiązki, jest niemałym obciążeniem i wyzwaniem dla nas na chwilę obecną..
Maska- pszczoły są piękne i podchodzę do nich bez dreszczy -Boże stworzenie też..kerrię variegatę polecam!!!
 -Boże stworzenie też..kerrię variegatę polecam!!!
Jagodka-ostatnio nie możemy się zgrać tel. Iguś, ale pamiętam i oddzwonię 

majorowa-piwonii Ci u mnie dostatek, foty są-jak znajdę chwilkę-zamieszczę 

Niestety czasu niewiele ostatnio..
malgoska141 Pracy masa przy pszczołach też, ale właśnie kwitnie u nas Cypripedium kentuckiense -Kentucky, to chociaż fotami się podzielę z Tobą i innymi forumkami

niestety pozostałe 'buciki" podziurawiły ślimaki-nawet środki na nie nie pomogły dostatecznie..a tyle piękności kwitło
 te dwa "ocaliłam"..
 te dwa "ocaliłam"..Teniak-oczywiście, że sad pamiętam
 )) A rój zdobyczny
)) A rój zdobyczny   zebraliśmy, żeby pszczółki się nie zmarnowały..W tej chwili jesteśmy 'zapszczeleni"dokładnie
  zebraliśmy, żeby pszczółki się nie zmarnowały..W tej chwili jesteśmy 'zapszczeleni"dokładnie   26 pni liczy nasza pasieka, co zważywszy na moją pracę zawodową i inne obowiązki, jest niemałym obciążeniem i wyzwaniem dla nas na chwilę obecną..
  26 pni liczy nasza pasieka, co zważywszy na moją pracę zawodową i inne obowiązki, jest niemałym obciążeniem i wyzwaniem dla nas na chwilę obecną..Maska- pszczoły są piękne i podchodzę do nich bez dreszczy
 -Boże stworzenie też..kerrię variegatę polecam!!!
 -Boże stworzenie też..kerrię variegatę polecam!!!Jagodka-ostatnio nie możemy się zgrać tel. Iguś, ale pamiętam i oddzwonię

majorowa-piwonii Ci u mnie dostatek, foty są-jak znajdę chwilkę-zamieszczę

- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj  

Miło Cię usłyszać/poczytać 

Butki masz wyjątkowo piękne Szkoda,że pszczółki nie żywią się ślimakami....
 Szkoda,że pszczółki nie żywią się ślimakami.... 

Miło Cię usłyszać/poczytać

Butki masz wyjątkowo piękne
- 
				majorowa
- 500p 
- Od: 7 cze 2011, o 09:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Obuwiki dorodne   Nie jestem do nich przekonana , mam tylko storczyka plamistego i na nim się zatrzymam
  Nie jestem do nich przekonana , mam tylko storczyka plamistego i na nim się zatrzymam   

Piwonie to jest to 
    swoje posiadane zamierzam dzielić w tym roku a jak się uda to jeszcze dokupić

Będę czekać na twoje piękności

Nie jestem do nich przekonana , mam tylko storczyka plamistego i na nim się zatrzymam
 Piwonie to jest to

Będę czekać na twoje piękności

- 
				evluk
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam wszystkich   

W związku z brakiem czasu, jestem zmuszona zamknąć niniejszy wątek. Teraz będę prowadzić jeden wątek ogrodowo-parapetowy. Zapraszam tutaj.
Administrację proszę o zamknięcie wątku.

W związku z brakiem czasu, jestem zmuszona zamknąć niniejszy wątek. Teraz będę prowadzić jeden wątek ogrodowo-parapetowy. Zapraszam tutaj.
Administrację proszę o zamknięcie wątku.