Róże pięknie CI kwitną!
Mój zielony kwadrat cz.5
-
kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój zielony kwadrat cz.5
Witaj Reniu. Znalazłam w końcu i Ciebie. Roślinki szybko rosną, to fakt. Patrząc na nie codziennie, wydaje się, że stoją, ale najlepiej widać różnice na fotkach porównawczych 
Róże pięknie CI kwitną!
Róże pięknie CI kwitną!
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko róże i piwonie masz fantastyczne
Fakt rośliny szybko rosną i czasami trzeba im szukać nowych miejsc
Tak udało mi się go opryskać mimo iż po 16 godzinach padało ale widzę że większość "gości" padło, jak przestanie być tak niefajnie znowu spryskamy.
Cieszę się że mogłam z Tobą być i obiecuję że jak tylko będzie pogoda zląduję u ciebie do ogrodu
Tak udało mi się go opryskać mimo iż po 16 godzinach padało ale widzę że większość "gości" padło, jak przestanie być tak niefajnie znowu spryskamy.
Cieszę się że mogłam z Tobą być i obiecuję że jak tylko będzie pogoda zląduję u ciebie do ogrodu
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Takie zdjęcia porównawcze robią największe wrażenie
Muszę sobie chyba takie porównanie też zrobić na poprawę nastroju
Muszę sobie chyba takie porównanie też zrobić na poprawę nastroju
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Od rana prawie lazurowe niebo
Mariolko, ja też pogubiłam trochę wątków a druga sprawa, że czasami mam taki dzień, że nawet u siebie nie jestem w stanie odpisać.........brak czasu, albo weny do pisania
Fajnie, że mnie znalazłaś
Miłego dnia i zapraszam w wolnym czasie

Celinko, piękny dzień się zapowiada, prawda? Ciekawa jestem jakie prace ogrodowe masz na dzisiaj zaplanowane
Ja już rozsadziłam niektóre roslinki a szczególnie żurawki, zrobiły się spore kępy. Właśnie to w nich kocham......szybko się mnożą
Ciesze się, że udało ci się opryskać i gości się pozbyłaś. U mnie znowu pojawiła się mszyca, ale już w mnijeszej ilości i ręcznie się z nią rozprawiam
Mam nadzieję, do zobaczenia wkrótce

Zaraz dalej Wam odpowiem, tylko wyszykuję dziecię do szkoły
- reniuniek

Ewuś, dzięki za odwiedziny
Ja też lubię oglądać porównania teraźniejsze i przeszłe. Widać jak wolne przestrzenie na rabatach się wypełniają
Wizualnie bardziej mi odpowiadają wieksze rosliny, robi się fajny busz na rabacie i jest imtymniej.
Pozdrawiam.

Jolu właśnie zrobiłam sobie takie porównanie na poprawienie humoru
W ogóle lubie ogladać na forum takie porównania, widać naszą prace i dbałość o roślinki
Cieszę się, że na pokazanej rabacie tak szybko rozrosły mi się , bo za płotem sąsiedzi rozpoczęli budowę i przynajmniej troche mam ich pobojowisko zasłonięte
Tylko, już bardzo wysoka trawa, rosnąca koło siatki przechodzi do mnie
Miłego dnia.

Ja też lubię oglądać porównania teraźniejsze i przeszłe. Widać jak wolne przestrzenie na rabatach się wypełniają
Pozdrawiam.

Jolu właśnie zrobiłam sobie takie porównanie na poprawienie humoru
W ogóle lubie ogladać na forum takie porównania, widać naszą prace i dbałość o roślinki
Cieszę się, że na pokazanej rabacie tak szybko rozrosły mi się , bo za płotem sąsiedzi rozpoczęli budowę i przynajmniej troche mam ich pobojowisko zasłonięte
Miłego dnia.

- asma

- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Poproś ,żeby skosili chociaż przy siatce 
- reniuniek

Witaj Asiu, raz skosili, ale trawa już urosła.....Ja nie mam takiej natury...........znając siebie, będę psioczyć a nie poproszę
A ile mam nornic
Wszystkie uciekły do mnie 
- asma

Hmmm,to troszkę niezręczna sytuacja.Oni mogą tego zwyczajnie nie zauważać....porozmawiaj tak przyjaźnie,po sąsiedzku,kawkę zaproponuj-przy okazji zawiążecie znajomość
Dla nowych to też ważne,żeby"starzy"ich zaakceptowali,a każdy przecież chce mieć fajnych sąsiadów...Nornic współczuję,ale chyba Twoje zwierzaki się z nimi rozprawiają
Dla nowych to też ważne,żeby"starzy"ich zaakceptowali,a każdy przecież chce mieć fajnych sąsiadów...Nornic współczuję,ale chyba Twoje zwierzaki się z nimi rozprawiają
- reniuniek

Znamy się już jakiś czas. Dwa lata mają działkę i dopiero teraz zaczęli budowę. Dużo razy rozmawialiśmy ze sobą, są normalni. Może przy jakiejś okazji ich o to poproszę
Po działce grasują zwierzaki od teściowej, kot i pies.........mówisz, że poradzą sobie z nornicami?
Po działce grasują zwierzaki od teściowej, kot i pies.........mówisz, że poradzą sobie z nornicami?
- reniuniek

- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Reniu, widzę że znowu sporo pracy włożyłaś w ogrod
Tobie robota pali się w rękach. Sąsiedzi ech wiem jak to jest mam naprzeciwko pole trawa do pasa wszystkie nasiona wiatrem niesione po okolicznych ogrodach i nikt nic nie powie ...
Myslę że niedługo jak znajdziesz czas znowu się spotkamy bo Agnieszka pisała że może z Tobą do mnie wpadnie byłoby super
Myslę że niedługo jak znajdziesz czas znowu się spotkamy bo Agnieszka pisała że może z Tobą do mnie wpadnie byłoby super
- asma

Zwierzaki dają radę nornicom,ale 1 kot to trochę mało,przydałyby sie 2-3 takie łowne,bo niektóre to lenie...jak najedzone to też niektórym się nie chce,ważne,żeby miały instynkt łowiecki
Piękne trawy w donicach
Z sąsiadami może się umów,że jak trawka odrośnie to wywiesisz na płocie jaskrawy kawałek szmatki-taki widoczny dla nich
Piękne trawy w donicach
Z sąsiadami może się umów,że jak trawka odrośnie to wywiesisz na płocie jaskrawy kawałek szmatki-taki widoczny dla nich
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kochana wiesz, że to są te dzwonki o które mi chodziło 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Reniu, Vertigo posadziłaś do donic? Nie rozsadzi ci ich? To podobno najszybciej rosnąca trawa i rośnie potwór. Też kupiłam jedną na próbę i się zastanawiam. Masz już jakieś doświadczenia z Vertigo?