Surfinie znalazłam przypadkiem jak szukałam begonii bellaconii i zamawiałam ja internetowo.Sama jestem zaskoczona , że aż taka ładna jest. Nigdy nie byłam zadowolona z surfini ale chyba zmieniam zdanie. .
Kochani w końcu zza chmur wyjrzało słoneczko
Padało u nas od poniedziałku i już myślałam ,że nigdy nie przestanie a tu kwiatuszki aż proszą się o słońce . Powiem wam , ze jestem z moich przezimowanych fuksji tak dumna ,że aż serducho się raduje. Pierwsze pokazały kwiaty
Zakwitła sadzonka pelargonii robiona przeze mnie pierwszy raz Orange Glitter od Adriana pokazała kwiaty
Angielska szaleje kwaitami inne także
Begonia zeszłoroczna też pokazała swoje kwiaty
W tym roku nawet skusiłam si na truskawki zwisające co prawda nie liczyłam na wiele bo sasiadka miała zeszłego roku i nic nie było , moje co prawda nie zwisają ale pokazały się zalążki owoców
I na koniec nie przynudzając tylko zdjęcia
A to dla tych którzy odwiedzili mój skromny wątek
Ilonko brawo dla fuksji i pelargonii. U mnie też roślinki z niecierpliwością czekają na słonko, widać że brakuje im ciepełka.
Czekamy na kolejne kwiatuszki
Piękne fuksje i pelargonie
Reszta również
Ale mi najbardziej wpadła w oko ta pelargonia biało-różowo-czerwona(4 zdjęcie)..Ło matko jaka ona cudna Co to za odmiana? Pokażesz ją jeszcze?
Sadzonkowana przez Ciebie też piękna Zwłaszcza, że mam identyczną i bardzo ją lubię
Alenko przyznam szczerze , ze ta pelargonia zamawiana była u Adriana jak zamawiałam to wydawało mi się ,ze kazda będzie innego koloru a jak zakwitły to każda ma coś z różu. Podoba mi się to bo z drogi wygladaja tak samo a jak już ktoś wchodzi na taras to nie może się napatrzeć bo każda ma cos w sobie urzekającego. Obstawiam , ze jest to Susan Payne podobno jej wybarwienie różu zależy od ilości słonca.
lolka289 - Ilonko
Piękne te Wszystkie Twoje kwiatuchy , a mnie dodatkowo podoba się bardzo pojemnik na zioła, teraz pewnie zupełnie zarósł ? Pokaż proszę balkon w kwitnieniu, ciekawam jak teraz wygląda kiedy rosliny czarują kwiatami.
Dzień dobry wszystkim w piątek trzynastego Słoneczko mnie rano obudziło i postanowiłam pstryknąć kilka fotek ponieważ jutro wyjeżdżam na dwa tygodnie i nie wiem jak będą wyglądać moje kwiatuchy po moim powrocie. Niby teście maja je podlewać ale wiecie różnie to jest Na razie szaleją pelargonie i fuksje ale begonie myślę że niedługo do nich dołacza