Steasi-Paulinko
Tak kupiłam sobie nowego pełnego klemka.W tym roku pełne kupiłam bo takich w ogóle nie miałam.a kusznie było więc i kupiłam i mam
To dobrze,że wszystkie roślinki się przyjęły,mokra pogoda temu sprzyja.A ta mięta to Mięta wonna 'Variegata'.Jak dla mnie i ładnie wyglada i pożytek z niej
Aneczko1979 Jest mi miło ,że podobają ci się moje potreciki roślinek
gracha-Grażynko Tak te dwa powojniki i Kaiser i Vyvyan Pennell są cudne.
Jeszcze Clematiska Innocent Blusha sobie kupiłam też pełny,ale ten jeszcze kwiatów nie ma i pąkow nie widać.
Iryskow trochę mam ale nie tak strasznie dużo,inni maja i więcej i większe kępy .Ale to co mam i tak mnie cieszy
mar33-Marysiu; Malgocsiu1960 Dziękuję ,stram się aby było ładnie bo to lubię

Przyjemniej jest w takim ogrodzie przebywać,prawda ??
Ja też uważam i jak widzę tylko ogrody z iglaczkami i kilkoma jakimiś krzewami.To normalnie te ogrody dla mnie są puste.Nie podobaja mi się.
Lubię różnoroność,mnogość roślin i kolorów,Ogród żyje i tętni życiem,bo pełno w nich różnych żyjątek,Ostanio widziałam buszująceo gołąbka furczaka ale póki pobiegłam po aparat to już zwiał
Annes 77 Zawsze szkoda jak coś przekwita.Ale taka to już jest natura.Kwity długo nie utrzymuja się,Ale po jednych przychodza drugie.A teraz sporo kwitnie,a jak róze rozkwitna to już będzie super,aż do przymrozków.
tesia39-Teresko JEst mi miło ,że podobają Ci się moje widoczki ogrodowe
koziorozec-Marto Irysków mam średnio.Inni maja więcej.Ja tych falbaniastych nie ma,Trzeba by było sobie jakieś takie dokupić.

Clemków w tym roku 3 dokupiłam.Starsze są większe ale jeszcze nie kwitną

U mnie teżznowu deszczowo,pochmurnie i zmino,wcale nie czuję się,że to czerwiec
-- 2 cze 2014, o 07:33 --

Ale się opycha ,cały w pyłku sie wykąpał
liliowiec stella d'oro

orlik black barlow

Przetacznik Ożankowy