Cierpię na kompletny brak czasu na internet, ale w ogrodzie pracuję, więc dzisiaj duża dawka zdjęć, bo zapewne znów nie będę miała czasu zajrzeć w najbliższym czasie
  Cierpię na kompletny brak czasu na internet, ale w ogrodzie pracuję, więc dzisiaj duża dawka zdjęć, bo zapewne znów nie będę miała czasu zajrzeć w najbliższym czasie   
 Piotrze miło mi, wpadaj jak najczęściej

Aniu to Astilboides pod taką nazwą kupiłam, nie okrywam, rośnie sobie w cieniu już 5 lat, ale niestety będę musiała zmienić jej miejsce bo za bardzo się rozrosła i zajmuje pół rabaty
Dorotko ten areał już prawie zagospodarowałam, niestety na zdjęciach nawet tego nie widać hehe

Aniu są chwasty i to pełno
 wyrastają dosłownie wszędzie
  wyrastają dosłownie wszędzie Aniu przy ścianie przyklejony jest winobluszcz
Mariolu to ja mam zaległości, ciekawe kiedy nadrobię

Agnieszko wielkie dzięki

Gosiu to winobluszcz
i teraz kilka wczorajszych zdjęć
może zacznę od "sadu" który powoli nabiera zieleni

i zrobiłam warzywnik

rabata różana w tym roku. Nadal nie wiem jakie kolory róż będą chyba białe i czerwone

3 róże z 60  niestety padły
  3 róże z 60  niestety padły 

i widoki ogólne

ja to nawet fotek już nie robię, bo chwasty i wszystko wysycha. A nie mam czasu nawet na podlewanie. Wszystkie burze nas omijają.
  ja to nawet fotek już nie robię, bo chwasty i wszystko wysycha. A nie mam czasu nawet na podlewanie. Wszystkie burze nas omijają.   

Ten ład,porządek,wspaniale zielono i kolorowo
  Ten ład,porządek,wspaniale zielono i kolorowo   Będę częściej gościć u Ciebie
  Będę częściej gościć u Ciebie   

cz. 3
 cz. 3

poza tym Twoje zdjęcia są doskonałe, zachwycam się każdym i kłaniam się w pas
  poza tym Twoje zdjęcia są doskonałe, zachwycam się każdym i kłaniam się w pas