była dżungla po prostu zbyt dużo ich posadziłam w tym roku jestem mądrzejsza i na jednym odcinku posadziłam tylko po dwie sztuki z każdej strony.
była dżungla po prostu zbyt dużo ich posadziłam w tym roku jestem mądrzejsza i na jednym odcinku posadziłam tylko po dwie sztuki z każdej strony.

Przepraszam ale im mniej się staram tym rośliny lepiej rosną
 Przepraszam ale im mniej się staram tym rośliny lepiej rosną  a jak za bardzo przy nich skaczę to one są jak zaklęte
  a jak za bardzo przy nich skaczę to one są jak zaklęte   a ja zaczynam się niecierpliwić ,więc wrzuciłam na luz od kilku lat no i takie są efekty
 a ja zaczynam się niecierpliwić ,więc wrzuciłam na luz od kilku lat no i takie są efekty  

zrób sobie wolne a zatęsknią za Tobą trzeba się czasami zdystansować i przestać się spinać bo muszę to zrobić
  zrób sobie wolne a zatęsknią za Tobą trzeba się czasami zdystansować i przestać się spinać bo muszę to zrobić  nic nie muszę a wszystko będzie dobrze
 nic nie muszę a wszystko będzie dobrze 

. Na przyszły rok będę mądrzejsza o tegoroczne doświadczenia i wiadomości FO.
. Na przyszły rok będę mądrzejsza o tegoroczne doświadczenia i wiadomości FO.
jondi , czy Ty piszesz o bieżącym sezoniejondi pisze:W tym roku pierwszy raz zasiałam melony do szklarni i zero owoców kwiaty były i nic, gąszcz się zrobił i tyle, chyba wszystko wyrwę i posadzę pomidory.

i teraz mam kilka pomidorków malutkich. Pierwsze siałam w lutym i obecnie gdyby nie szara pleśń mogłyby miec owoce grrrr kwiaty opadają
 i teraz mam kilka pomidorków malutkich. Pierwsze siałam w lutym i obecnie gdyby nie szara pleśń mogłyby miec owoce grrrr kwiaty opadają  . Drugie siałam w marcu i zabierają się do kwitnienia no i te trzecie eksperymentalne aaaaale jako, że nia ma dla nich miejsca...to te puste krzaczyska melonowe i ogorkowe dostaną eksmisję i znajddzie się miejsce dla trzeciaków:) rozczarowujące melony mają jakies trzy tyg czasu na przemyślenia:). Mozliwe, że w nieogrzewanej szklarni to się nie uda, ale skad mam wiedzieć jeśli nie spróbuje
. Drugie siałam w marcu i zabierają się do kwitnienia no i te trzecie eksperymentalne aaaaale jako, że nia ma dla nich miejsca...to te puste krzaczyska melonowe i ogorkowe dostaną eksmisję i znajddzie się miejsce dla trzeciaków:) rozczarowujące melony mają jakies trzy tyg czasu na przemyślenia:). Mozliwe, że w nieogrzewanej szklarni to się nie uda, ale skad mam wiedzieć jeśli nie spróbuje  .
.
 .
 .