Głóg dwuszyjkowy...to tez moje najbliższe chciejstwo do zrealizowania , kasztanowiec różowy/ najlepiej szczepiony na pniu/i dużo hortensji bukietowych/ oczywiście jesienią realizacja/. pozdrawiam cieplutko/ roslinki od Ciebie w doskonalej kondycji./..
Ogród Marty cz. IV
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Martuniu!
...jeszcze 'załapałam się' w tym wątku!Musze pilnować...bo chyba wkrótce będzie nowy.
Głóg dwuszyjkowy...to tez moje najbliższe chciejstwo do zrealizowania , kasztanowiec różowy/ najlepiej szczepiony na pniu/i dużo hortensji bukietowych/ oczywiście jesienią realizacja/. pozdrawiam cieplutko/ roslinki od Ciebie w doskonalej kondycji./..

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś bardzo się zasmuciłam że ogród walczy z nadmiarem deszczu choć na fotkach piękny
Piwonia drzewiasta cudna jak wszystkie u Ciebie.mam nadzieję ,że nie ucierpiały roślinki mocno.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marta przypomniałam sobie nazwę tego wielkiego liściaka ...Modrak sercolistny ...pozdrawiam ....
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś musisz napisać tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p4688605 aby zamknęli Ci wątek