Na Polnej... comeback...
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Polnej... comeback...
Gabi ja sama się boję na działkę jeździć...
U nas jutro ma być 12...muszę poczekać do czwartku 
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Aniu, na działce nie boję się być sama, ale takiej ostrej burzy tak... stara baba się boi... 
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
U mnie kropi, ale wczoraj było oberwanie chmury. W jednym momencie zrobiło się ciemno i jak zaczęło lać, były grzmoty, błyskawice.........ja lubię burze
U Halinki byłam z Ewcią, chyba dwa lata temu
Róże pięknie ci kwitną a o sodzie przeczytałam tutaj na forum, ponoć taki rozrwór stosowany jest w angielskich ogrodach 
U Halinki byłam z Ewcią, chyba dwa lata temu
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Gabi oddaj trochę wody do nas, bo u mnie nadal susza (aż marchewka pada), ale dzisiaj trochę nareszcie padał deszcz.
Róże piękne, Eden cudowny, choruję na tą odmianę od jakiegoś czasu, ale wstrzymuję się, w nowym ogrodzie posadzę (jak się doczekam
).
Róże piękne, Eden cudowny, choruję na tą odmianę od jakiegoś czasu, ale wstrzymuję się, w nowym ogrodzie posadzę (jak się doczekam
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Kurcze piękna jest ta edenka ,muszę na jesieni ją sobie sprawić
i posadzić w jakieś lepsze miejsce .
Gabi ,a jak u Ciebie rośnie ,rozrosła się ? bo chyba pamiętasz... pierwsza mi poszła
...ale cóż zrobić jak mi się podoba ....nic tylko kupić ...ot odpowiedziałam sobie sama
U mnie dziś bez burzy .....trochę tylko porosiło i to wszystko .....
Gabi ,a jak u Ciebie rośnie ,rozrosła się ? bo chyba pamiętasz... pierwsza mi poszła
...ale cóż zrobić jak mi się podoba ....nic tylko kupić ...ot odpowiedziałam sobie sama
- Gabriela

Podziwiam... ja się boję... ale tak trochę...reniuniek pisze:U mnie kropi, ale wczoraj było oberwanie chmury. W jednym momencie zrobiło się ciemno i jak zaczęło lać, były grzmoty, błyskawice.........ja lubię burze![]()
U Halinki byłam z Ewcią, chyba dwa lata temuRóże pięknie ci kwitną a o sodzie przeczytałam tutaj na forum, ponoć taki rozrwór stosowany jest w angielskich ogrodach
Do sody pewnie dojdę i wypróbuję...
Alutka... a weź sobie ile chcesz...alana pisze:Gabi oddaj trochę wody do nas, bo u mnie nadal susza (aż marchewka pada), ale dzisiaj trochę nareszcie padał deszcz.
Róże piękne, Eden cudowny, choruję na tą odmianę od jakiegoś czasu, ale wstrzymuję się, w nowym ogrodzie posadzę (jak się doczekam).
Bogusia...bogusia177 pisze:Kurcze piękna jest ta edenka ,muszę na jesieni ją sobie sprawić
...ale cóż zrobić jak mi się podoba ....nic tylko kupić ...ot odpowiedziałam sobie sama![]()
No witej dziołcha... tak downo żech Cie nie widziała i jest mi okropnie miło że nie zapomniałaś starej koleżanki...
Edenka sobie kup... kwiatki choć strasznie ciężkie ale fajne... ten pierwszy to taki jakiś, ale teraz już są takie jak powinny.
A czy się rozrosła... hmmm... wiesz że też ją przesadzałam bo nie pasowało jej poprzednie miejsce i grymasiła, ale teraz chyba będzie dobrze... pokaże zdjęcie ale chyba wieczorem jak wrócę z działki...
Tutaj nie mam żadnego programu do zdjęć, bo laptopek już stary i nie chcę go bardziej obciążać...
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabi u nas kolejny dzień zagrzmiało i kilka kropel spadło .Dzisiaj musiałam trochę podlać moje roślinki, bo znów słoneczko fajnie prażyło chociaż trochę się ochłodziło .Dzięki ,że udało Ci sie namówić Boguśka 
Jak ja bym chciała mieć różaną rabatkę!!!! CUDOWNE masz róże 
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
No ja już czekam na fotki ,bo są superowe .
Jak z pogodą u Ciebie ,bo u mnie dosyć dużo deszczu spadło .
Już by mogło przestać ,widzę ,że mi róże jakoś dziwnie na żółto liście zabarwiają ,
chyba będę musiała pryskać ....
Już by mogło przestać ,widzę ,że mi róże jakoś dziwnie na żółto liście zabarwiają ,
- Gabriela

Jadziu, dzisiaj i u nas tylko pokropiło, ale to dobrze... wilgoci jest aż nadto..JAKUCH pisze:Gabi u nas kolejny dzień zagrzmiało i kilka kropel spadło .Dzisiaj musiałam trochę podlać moje roślinki, bo znów słoneczko fajnie prażyło chociaż trochę się ochłodziło .Dzięki ,że udało Ci sie namówić Boguśka
Witaj JaSNa... sorry, ale nie wiem jak masz na imię...JaSNa pisze:Jak ja bym chciała mieć różaną rabatkę!!!! CUDOWNE masz róże
Wystarczy kupić róże a potem samo się zacznie kręcić...
Boguśko, dzisiaj skromnie popadało, ale już wystarczy.bogusia177 pisze:No ja już czekam na fotki ,bo są superowe .![]()
Niektóre róże też mają jakieś takie żółte liście, ale sporadycznie.
Najwięcej miała RU, ale poobrywałam je i na razie spokój... wydaje mi się że chemia w tym roku będzie konieczna.
Hmmm... co ja Ci obiecałam ?... aha.... zdjęcia Edenki.... no to zaraz będą ...

- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Sesja Edenkowa śliczna
Dzisiaj niebo powite chmurami, mam nadzieje, że deszcz nie zniszczy długo oczekiwanych różanych kwiatów
Pozdrawiam.
Dzisiaj niebo powite chmurami, mam nadzieje, że deszcz nie zniszczy długo oczekiwanych różanych kwiatów
Pozdrawiam.
Gabi witam serdecznie.
Wreszcie i mnie przyjęły się Edenki(zawsze kupuję po 2 szt
) żeby chociaż jedna się przyjęla.Obie od jesieni podrosły i mają pąki.Twoja jest przeurocza.Mam nadzieję,że i ja takiej się doczekam(jak nie zjedza jej podgryzacze-okropnie u mnie spustoszyły rabatki)No i niestety mam za dużo deszczu-Giardina już jest tak ciężka,że może się połamać.
Wreszcie i mnie przyjęły się Edenki(zawsze kupuję po 2 szt
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudny Eden.
Mój też ma kilka kwiatków ale to zeszłoroczna sadzonka, więc i tak się cieszę.
Tylko żeby już przestało padać, bo nic z tych kwiatów nie będzie.
Leje i leje, końca nie widać a tu różany spektakl się zapowiada.
Ziemia jak gąbka woda spod kostek chodnikowych tryska przy stąpaniu.....masakra.
Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej.
Mój też ma kilka kwiatków ale to zeszłoroczna sadzonka, więc i tak się cieszę.
Tylko żeby już przestało padać, bo nic z tych kwiatów nie będzie.
Leje i leje, końca nie widać a tu różany spektakl się zapowiada.
Ziemia jak gąbka woda spod kostek chodnikowych tryska przy stąpaniu.....masakra.
Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Prawdziwy eden z tą Eden ;)
I jak fotografowałaś tą różę, kładłaś się na ziemi?
Chociaż serio mówiąc, ile razy człowiek czołgał się po działce dla uchwycenia dobrego ujęcia ;)
I jak fotografowałaś tą różę, kładłaś się na ziemi?
Pozdrawiam, Alicja