perukowiec będzie miał peruczkę

Witam słonecznie...choć za oknem pada i to dobrze pada...dziś luz od ogródka chałupkę trzeba przywrócić do używalności...
 Witam słonecznie...choć za oknem pada i to dobrze pada...dziś luz od ogródka chałupkę trzeba przywrócić do używalności...  a i parapetowce wołają o pomoc...
 a i parapetowce wołają o pomoc...  wczoraj zrobiłam parę zdjęć oj tylko komórką...
 wczoraj zrobiłam parę zdjęć oj tylko komórką...  

może tyciuńki kawałeczek by Ci się ukopał co??
 może tyciuńki kawałeczek by Ci się ukopał co??  ja zaczynam zbierać byliny, bo chcę zmiany w ogródeczku moim zrobić, ale to powolutku nastąpić musi, bo jak zrobię już na raz wszystko, to co ja za 5 lat robić będę
 ja zaczynam zbierać byliny, bo chcę zmiany w ogródeczku moim zrobić, ale to powolutku nastąpić musi, bo jak zrobię już na raz wszystko, to co ja za 5 lat robić będę  
 , dziękuję
 , dziękuję  za dedykowane mi zdjęcie trawki. Muszę zadbać o moją. Może coś z niej będzie.
  za dedykowane mi zdjęcie trawki. Muszę zadbać o moją. Może coś z niej będzie.  w podziękowaniu za to, że masz dobrego duszka-Ulę
  w podziękowaniu za to, że masz dobrego duszka-Ulę  , która Ci pomaga. Od kilku lat z konieczności naszą działką zajmuje się M, a strasznie tego nie lubi
 , która Ci pomaga. Od kilku lat z konieczności naszą działką zajmuje się M, a strasznie tego nie lubi  . Właśnie teraz jest w bardzo złym nastroju bo pada, a przyszły zamówione 2 paki roślin i musi je posadzić.
 . Właśnie teraz jest w bardzo złym nastroju bo pada, a przyszły zamówione 2 paki roślin i musi je posadzić.

to najłatwiej...
 to najłatwiej... 

trzeba mieć chyba "coś pod sufitem" żeby w taki deszcz włóczyć się wśród roślin...
 trzeba mieć chyba "coś pod sufitem" żeby w taki deszcz włóczyć się wśród roślin...  

nawet nie wiem jak się trzymają pierwiosnki.
 nawet nie wiem jak się trzymają pierwiosnki.
 chyba dostałam ostrogowca od Michała, ale musi jeszcze lepiej się rozwinąć. Róża przypomina mi New Dawn
  chyba dostałam ostrogowca od Michała, ale musi jeszcze lepiej się rozwinąć. Róża przypomina mi New Dawn