Ten biały kotek naprawdę jest głuchy? Bo moja koleżanka też ma takie białe maleństwo głuche, ale normalnie funkcjonuje
Fajerkowa loggia. Czas zmian
- Marcin01988
- 500p

- Od: 23 gru 2010, o 21:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Fajerkowa loggia. Czas zmian
Balkon super urządzony i te wiszące kosze bardzo mi się podobają
Ten biały kotek naprawdę jest głuchy? Bo moja koleżanka też ma takie białe maleństwo głuche, ale normalnie funkcjonuje
- Fajerka
- 200p

- Od: 22 mar 2014, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kocia wstawka 

Noc minela spokojnie. Maly spal w kontenerku a Mruczek na krzesle nad nim. Mruczek pilnuje malenkasa, jest b troskliwy.
Mała furkocze i straszy pazurami. Jest ewidentnie zazdrosna bo rano, jak nigdy lasila sie do mnie w lozku a wieczorem zasnela obok
Marcin, całkowicie białe koty są b.czesto obciążone głuchotą. Wada genetyczna. Poza tym są całkiem samodzielne. Tego pimpka wyciagnelam ze schroniska, miał marne szanse.

Noc minela spokojnie. Maly spal w kontenerku a Mruczek na krzesle nad nim. Mruczek pilnuje malenkasa, jest b troskliwy.
Mała furkocze i straszy pazurami. Jest ewidentnie zazdrosna bo rano, jak nigdy lasila sie do mnie w lozku a wieczorem zasnela obok
Marcin, całkowicie białe koty są b.czesto obciążone głuchotą. Wada genetyczna. Poza tym są całkiem samodzielne. Tego pimpka wyciagnelam ze schroniska, miał marne szanse.
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek 
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Ależ ci balkon zarasta
niedługo będziesz miała miejską dżunglę
A kociak prześliczny
dobrze że ma dużego opiekuna nad sobą 
A kociak prześliczny
Ha, koty są jak chipsy - nigdy nie kończy się na jednym.
Słodka biała kuleczka.
Trzymam kciuki, żeby się jak najszybciej dogadały.
A jak Twoja ręka? Zdrowa już? Bo...
Słodka biała kuleczka.
A jak Twoja ręka? Zdrowa już? Bo...
...niedługo sobie znów rękę nadwyrężysz pewnie.oxalis pisze: Obawiam się tylko, że za jakiś czas do stoliczka się nie przeciśniesz bez maczety.
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Asiu gratuluję dobrego serduszka
i przygarnięcia tego białego cudeńka
Dobra z ciebie kobitka
PS Na balkoniku bez zmian czy też coś przytargałaś nowego
Dobra z ciebie kobitka
PS Na balkoniku bez zmian czy też coś przytargałaś nowego
- Fajerka
- 200p

- Od: 22 mar 2014, o 11:55
nie poszłam nawet na targ żeby nie kusić losu ;-)
sorki ale ta mała bida zaprzątnęła moje myśli. Dziś nawet poprosiłam nianię, żeby wcześniej zabrała Młodą ze świetlicy i nakarmiły maleńkasa
postaram się wkleić fotki niedługo oczywiście balkonu ;-)
trzy_koty, dwa koty to lepiej niż jeden. Prawie w ogóle nie mam kocich zniszczeń. Najlepsza decyzja w moim zwierzakowym życiu.
sorki ale ta mała bida zaprzątnęła moje myśli. Dziś nawet poprosiłam nianię, żeby wcześniej zabrała Młodą ze świetlicy i nakarmiły maleńkasa
postaram się wkleić fotki niedługo oczywiście balkonu ;-)
trzy_koty, dwa koty to lepiej niż jeden. Prawie w ogóle nie mam kocich zniszczeń. Najlepsza decyzja w moim zwierzakowym życiu.
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kochana całkowicie cię rozumiem
jak wzięliśmy Kropkę to wzięłam urlop żeby nie była na początku sama w domu
Mój M. powiedział że mam sobie dokupić jeszcze doniczki na balkon, zwariował mi chłopina doszczętnie
No ale jak kazał to trzeba posłuchać
Mój M. powiedział że mam sobie dokupić jeszcze doniczki na balkon, zwariował mi chłopina doszczętnie
No ale jak kazał to trzeba posłuchać
- Beatriceee
- 200p

- Od: 28 cze 2013, o 01:10
- Kontakt:
Gratuluję dokocenia
Białe jest piękne i jakie zadziorne ;)
Białe jest piękne i jakie zadziorne ;)
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Marysiaaa
- 500p

- Od: 18 wrz 2013, o 12:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Balkon robi ogromne wrażenie, poziomki
Koteczek jest przesłodki
Koteczek jest przesłodki
Pozdrawiam, Marysia
moje doniczkowe
moje doniczkowe
No to następny zakup maczeta
A tak serio, ciesz się dziewczyno, że wszystko rośnie, a rośnie wspaniale, tylko pozazdrościć.
Masz rękę do kwiatów, a pomidory ????
No przecież zupa pomidorowa to niemal danie narodowe !!!!
Abel
A tak serio, ciesz się dziewczyno, że wszystko rośnie, a rośnie wspaniale, tylko pozazdrościć.
Masz rękę do kwiatów, a pomidory ????
No przecież zupa pomidorowa to niemal danie narodowe !!!!
Abel
Pozdrawiam Abelard
Balkon a'la powietrzny tramwaj
Balkon a'la powietrzny tramwaj
-
welkam
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny balkon. Cieszę się, żu tutaj trafiłam.
Poziomki - mniam. Moje kwitną, zawiązują owoce, ale najprawdopodobniej stoją w zbyt cienistym miejscu - na dojrzałe owoce jeszcze poczekam.
Poziomki - mniam. Moje kwitną, zawiązują owoce, ale najprawdopodobniej stoją w zbyt cienistym miejscu - na dojrzałe owoce jeszcze poczekam.
Przeczytałam cały Twój wątek, żeby zobaczyć jak ten cudny balkon tworzył się od samego początku. Łał, łał i jeszcze raz ŁAŁ !! Jestem pod ogromnym wrażeniem, widać że masz rękę do kwiatków
O coś też chcialam zapytać, ale to coś z początku strony, więc zanim doszłam do końca to już zapomniałam
Kotki też śliczne, gratuluję spelnienia dobrego uczynku, prawdopodobnie uratowalaś tej istotce życie!
Jeszcze raz powtórzę balkon jest przecudny, czekam na zdjęcia gdzie widać go w całości, może pokusisz się też o widok jaki mają przechodnie, jak widzą Twoją loggię?
Pozdrowionka 
Kotki też śliczne, gratuluję spelnienia dobrego uczynku, prawdopodobnie uratowalaś tej istotce życie!
Jeszcze raz powtórzę balkon jest przecudny, czekam na zdjęcia gdzie widać go w całości, może pokusisz się też o widok jaki mają przechodnie, jak widzą Twoją loggię?
Jaki piękny biały koteczek
Cudowne maleństwo, niech ci rośnie zdrowe i nie niszczy kwiatów 
- Paula15

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Balkon cudny
A Ty masz bardzo dobre serce i za to brawa dla Ciebie
Dużo zdrowia dla maleństwa 
+ ryż i barwy narodoweabelard74 pisze: No przecież zupa pomidorowa to niemal danie narodowe !!!!
mniaaam =]
Stan: 3 koty? W bloku? Ale masz serce!
Jakie to maleństwo jest smutne i wystraszone. Sądzę, że bardziej przez to, że takie obce dwa duże koty koło niego są
Życzę aby kotek się zadomowił i polubił z reszt! Nie każde koty tolerują się
Zawsze któryś będzie bardziej zazdrosny od drugiego...
Zjadłam 1 swoją poziomkę! W końcu
Pozdrawiam serdecznie
Skrzacik3 - storczyki
Skrzacik3 - storczyki