Ogródek AGNESS
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Cudnie wyglądają te kwitnące krzewy azalii. Szkoda ,że nie mam miejsca posadziłabym ich więcej No cóż nie można mieć wszystkiego
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Tak bardzo lubię zapach goździków, że dzisiaj nie wytrzymałam i ścięłam kilka do domu. Teraz sobie oglądam Twoje i wącham swoje
Zdjęcia jak zwykle zachwycające!

Zdjęcia jak zwykle zachwycające!
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś, co za paleta kolorów
Cudny mamy teraz czas w ogrodzie! Tyle roślin kwitnie, oczywiście prym wiodą Rh i azalie.....u mnie już przekwitają ale u ciebie są jeszcze piękne
Pozdrawiam niedzielnie!

Cudny mamy teraz czas w ogrodzie! Tyle roślin kwitnie, oczywiście prym wiodą Rh i azalie.....u mnie już przekwitają ale u ciebie są jeszcze piękne

Pozdrawiam niedzielnie!
Oj tak, taka plaeta tych kolorów. Rododendrony i azalie przepięknie wyglądają. Fakt, że na lilie jeszcze poczekamy, ale liliowce nam w zupełności teraz starczą. 

Pozdrawiam, Robert.
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Twoje roślinki tak zdrowo wyglądają i są takie barwne. Przepiękne liliowce
A cóż to za kwiatuszek
https://lh6.googleusercontent.com/-agEr ... C_0033.JPG ?

A cóż to za kwiatuszek
https://lh6.googleusercontent.com/-agEr ... C_0033.JPG ?
Azalie i różaneczniki wspaniale Ci kwitną,moje niestety w tym roku nie zakwitły
Liliowiec piękny i to zestawienie z chabrami naprawdę trafione.Wspaniałe robisz zdjęcia,ale jak się ma takie śliczne kompozycje...
Wielosił w pełni kwitnienia,ładnie wyróżnia się w ogrodzie,z daleka widać niebieski łan kwiatów.Ja też mam te urokliwe kwiatki i choć siałam tylko niebieskie,to trafiają się też białe.Ładnie wyglądają wśród kamieni poduchy goździków,no i jeszcze ten zapach...ech.
Ja 4 lata temu zlikwidowałam swój skalniak,na rzecz trawnika.Patrząc na Twój,znowu chyba się skuszę i już w tym roku zacznę wysiewać skalne roślinki na rozsadnik i przygotowywać miejsce.

Liliowiec piękny i to zestawienie z chabrami naprawdę trafione.Wspaniałe robisz zdjęcia,ale jak się ma takie śliczne kompozycje...
Wielosił w pełni kwitnienia,ładnie wyróżnia się w ogrodzie,z daleka widać niebieski łan kwiatów.Ja też mam te urokliwe kwiatki i choć siałam tylko niebieskie,to trafiają się też białe.Ładnie wyglądają wśród kamieni poduchy goździków,no i jeszcze ten zapach...ech.
Ja 4 lata temu zlikwidowałam swój skalniak,na rzecz trawnika.Patrząc na Twój,znowu chyba się skuszę i już w tym roku zacznę wysiewać skalne roślinki na rozsadnik i przygotowywać miejsce.
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Aguś, czy u Ciebie jest choć jedna chwila bez kwitnących roślin ?
... chyba nie... zawsze kolorowo i pięknie.

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
W prawdziwym ogrodzie nie może być inaczej!
Tylko kolorowo i pięknie!
Jak u Agnieszki właśnie !
Agnieszko pozdrawiam niedzielnie!

Agnieszko pozdrawiam niedzielnie!

Agniesiu,wielosiły piękne
Lubię niebieski kolor w ogrodzie.Twoim ogrodem nie można się znudzić.Masz tyle pięknych roślin i możesz co dzień pokazywać coś innego.Miejsce na azalie znajdę.Już nawet coś mi świta
Ale to dopiero za rok.Na ten mam już wystarczająco dużo planów.Wczoraj odwiedziła mnie moja młodziutka sąsiadka.Wkrótce wyprowadza się do własnego domu.Powiedziała,że chce mieć ogród dokładnie taki jak mój.Zrobiło mi się tak miło...Wyobrażam sobie jak miło jest tobie,kiedy odwiedzający chwalą twój piękny ogród.A naprawdę jest za co. 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Justynko moje majowe piwonie przekwitają w mgnieniu oka.... dosłownie jednego dnia rozkwitają, a drugiego już ścielą się płatki.... upały je wykańczają.... ale już niedługo zakwitną te późniejsze....oby dłużej kwitły...

Jadziu pewnie, że nie można mieć wszystkiego ...Ogródki mają swoją pojemność.... a i zawsze z przyjemnością podziwiamy roślinki, których nie mamy w innych ogródkach

Izuś dziękuję
Goździki faktycznie pachną piękne, zakwita ich coraz więcej .... Dla Ciebie moje maluchy

Reniu u mnie też już część przekwita.... słońce bardzo niszczy kwiaty rododendronów.... smażą się na brązowo, więdną.... ale dobrze, że tak wspaniale zakwitły, więc mamy od jakiegoś już czasu wspaniały widok ....
Tobie również miłej niedzieli

Robercie liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów... są przepiękne i bardzo się cieszę, ze już zaczęły kwitnienie

Wolusiu dziękuję
Kwiatuszek to Wielosił błękitny.... mam właśnie w błękitnym i białym kolorze.... ten drugi jeszcze nie kwitnie...

Ewuś szkoda, że Twoje rododendrony nie zakwitły.... mam nadzieję, że w tym sezonie zawiążą mnóstwo pąków i za rok zakwitną wspaniale
Fajnie, że wśród Twoich wysianych są i błękitne i białe.... jedne i drugie są piękne. U mnie białe jeszcze nie kwitną...
Fajnie, że zdecydowałaś się na powtórne zrobienie skalniaka.... ja uwielbiam skalne roślinki.... to właśnie od nich zaczęła się moja miłość do ogrodu i nadal jest bardzo silna ...
Ciesze się bardzo, że podobają Ci sie fotki
Do przepychu kwiatowego dołączyły wysokie irysy , mam nadzieję, ze ich widok sprawi Ci przyjemność

Gabrysiu bardzo dziękuję za takie miłe słowa
Faktycznie staram się, że by wciąż coś kwitło, żeby jedne roślinki zastępowały drugie..... kocham , gdy w ogrodzie jest kolorowo i bogato
Wysokie iryski pokazują swoje piękno..... orliki im wtórują

Maryniu bardzo dziękuję... kocham kolorowe ogrody..... najlepiej się w takim otoczeniu czuję... działa to na mnie jak najlepsza koloroterapia
Ślicznie zakwitły złocienie.... mam nadzieję, ze spodobają Ci się

Agusiu bardzo dziękuję
To faktycznie miłe, jeśli ogród, który tworzymy z miłością i pasją podoba się innym...
A ja już nie mogę się doczekać, kiedy pokażesz nam swoje królestwo
Piszesz, że lubisz kolor niebieski.... więc dla Ciebie coś w tych odcieniach

Jadziu pewnie, że nie można mieć wszystkiego ...Ogródki mają swoją pojemność.... a i zawsze z przyjemnością podziwiamy roślinki, których nie mamy w innych ogródkach

Izuś dziękuję

Goździki faktycznie pachną piękne, zakwita ich coraz więcej .... Dla Ciebie moje maluchy

Reniu u mnie też już część przekwita.... słońce bardzo niszczy kwiaty rododendronów.... smażą się na brązowo, więdną.... ale dobrze, że tak wspaniale zakwitły, więc mamy od jakiegoś już czasu wspaniały widok ....

Robercie liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów... są przepiękne i bardzo się cieszę, ze już zaczęły kwitnienie

Wolusiu dziękuję

Kwiatuszek to Wielosił błękitny.... mam właśnie w błękitnym i białym kolorze.... ten drugi jeszcze nie kwitnie...
Ewuś szkoda, że Twoje rododendrony nie zakwitły.... mam nadzieję, że w tym sezonie zawiążą mnóstwo pąków i za rok zakwitną wspaniale

Fajnie, że wśród Twoich wysianych są i błękitne i białe.... jedne i drugie są piękne. U mnie białe jeszcze nie kwitną...
Fajnie, że zdecydowałaś się na powtórne zrobienie skalniaka.... ja uwielbiam skalne roślinki.... to właśnie od nich zaczęła się moja miłość do ogrodu i nadal jest bardzo silna ...
Ciesze się bardzo, że podobają Ci sie fotki

Do przepychu kwiatowego dołączyły wysokie irysy , mam nadzieję, ze ich widok sprawi Ci przyjemność

Gabrysiu bardzo dziękuję za takie miłe słowa

Wysokie iryski pokazują swoje piękno..... orliki im wtórują

Maryniu bardzo dziękuję... kocham kolorowe ogrody..... najlepiej się w takim otoczeniu czuję... działa to na mnie jak najlepsza koloroterapia

Ślicznie zakwitły złocienie.... mam nadzieję, ze spodobają Ci się

Agusiu bardzo dziękuję

A ja już nie mogę się doczekać, kiedy pokażesz nam swoje królestwo

Piszesz, że lubisz kolor niebieski.... więc dla Ciebie coś w tych odcieniach

Same cudowne roślinki pokazujesz.
Bardzo podobają mi się iryski te ukazane na zdjęciach, ten błękit, ahh.
U mnie burza, zaczęło padać, a iryski niektóre kwitną. To je zbije ten deszcz...

Bardzo podobają mi się iryski te ukazane na zdjęciach, ten błękit, ahh.

U mnie burza, zaczęło padać, a iryski niektóre kwitną. To je zbije ten deszcz...

Pozdrawiam, Robert.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aguś u mnie piwonie majowe też kwitną ale ponieważ rosną na otwartej przestrzeni więc płatki utrzymują się dłużej, te późniejsze te już w blokach startowych jestem szczególnie ciekawa nowości zakupionych w ubiegłym roku.
Zaczynają kwitnąć liliowce od Ciebie.
Zaczynają kwitnąć liliowce od Ciebie.

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- monizieb
- 100p
- Od: 14 paź 2013, o 17:50
Twoje piwonie i irysy powalaja mnie...uwielbiam je.... 

serdecznie zapraszam do mojego ogrodu i stawu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=70932" onclick="window.open(this.href);return false; http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=27&t=76511" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=70932" onclick="window.open(this.href);return false; http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=27&t=76511" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Złocienie też śliczne, zaprosiłam je jesienią na swoją działkę, będą pięknie kwitły, czekam jeszcze