Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Cudnie wyglądają te kwitnące krzewy azalii. Szkoda ,że nie mam miejsca posadziłabym ich więcej No cóż nie można mieć wszystkiego
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Tak bardzo lubię zapach goździków, że dzisiaj nie wytrzymałam i ścięłam kilka do domu. Teraz sobie oglądam Twoje i wącham swoje :D
Zdjęcia jak zwykle zachwycające!
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś, co za paleta kolorów ;:108
Cudny mamy teraz czas w ogrodzie! Tyle roślin kwitnie, oczywiście prym wiodą Rh i azalie.....u mnie już przekwitają ale u ciebie są jeszcze piękne :tan
Pozdrawiam niedzielnie!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Shiz3R
1000p
1000p
Od: 29 sie 2013, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj tak, taka plaeta tych kolorów. Rododendrony i azalie przepięknie wyglądają. Fakt, że na lilie jeszcze poczekamy, ale liliowce nam w zupełności teraz starczą. ;:224
Pozdrawiam, Robert.
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Twoje roślinki tak zdrowo wyglądają i są takie barwne. Przepiękne liliowce ;:333
A cóż to za kwiatuszek
https://lh6.googleusercontent.com/-agEr ... C_0033.JPG ?
ewa-s
500p
500p
Od: 19 sty 2013, o 10:43

Post »

Azalie i różaneczniki wspaniale Ci kwitną,moje niestety w tym roku nie zakwitły :(
Liliowiec piękny i to zestawienie z chabrami naprawdę trafione.Wspaniałe robisz zdjęcia,ale jak się ma takie śliczne kompozycje...
Wielosił w pełni kwitnienia,ładnie wyróżnia się w ogrodzie,z daleka widać niebieski łan kwiatów.Ja też mam te urokliwe kwiatki i choć siałam tylko niebieskie,to trafiają się też białe.Ładnie wyglądają wśród kamieni poduchy goździków,no i jeszcze ten zapach...ech.
Ja 4 lata temu zlikwidowałam swój skalniak,na rzecz trawnika.Patrząc na Twój,znowu chyba się skuszę i już w tym roku zacznę wysiewać skalne roślinki na rozsadnik i przygotowywać miejsce.
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Aguś, czy u Ciebie jest choć jedna chwila bez kwitnących roślin ? ;:oj ... chyba nie... zawsze kolorowo i pięknie.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

W prawdziwym ogrodzie nie może być inaczej! ;:173 Tylko kolorowo i pięknie! ;:108 Jak u Agnieszki właśnie ! :)

Agnieszko pozdrawiam niedzielnie! ;:196

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Aga72
100p
100p
Od: 18 lip 2013, o 16:14

Post »

Agniesiu,wielosiły piękne ;:108 Lubię niebieski kolor w ogrodzie.Twoim ogrodem nie można się znudzić.Masz tyle pięknych roślin i możesz co dzień pokazywać coś innego.Miejsce na azalie znajdę.Już nawet coś mi świta :idea: Ale to dopiero za rok.Na ten mam już wystarczająco dużo planów.Wczoraj odwiedziła mnie moja młodziutka sąsiadka.Wkrótce wyprowadza się do własnego domu.Powiedziała,że chce mieć ogród dokładnie taki jak mój.Zrobiło mi się tak miło...Wyobrażam sobie jak miło jest tobie,kiedy odwiedzający chwalą twój piękny ogród.A naprawdę jest za co. ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Justynko moje majowe piwonie przekwitają w mgnieniu oka.... dosłownie jednego dnia rozkwitają, a drugiego już ścielą się płatki.... upały je wykańczają.... ale już niedługo zakwitną te późniejsze....oby dłużej kwitły...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jadziu pewnie, że nie można mieć wszystkiego ...Ogródki mają swoją pojemność.... a i zawsze z przyjemnością podziwiamy roślinki, których nie mamy w innych ogródkach :D

Obrazek

Obrazek

Izuś dziękuję ;:196
Goździki faktycznie pachną piękne, zakwita ich coraz więcej .... Dla Ciebie moje maluchy :D

Obrazek

Obrazek

Reniu u mnie też już część przekwita.... słońce bardzo niszczy kwiaty rododendronów.... smażą się na brązowo, więdną.... ale dobrze, że tak wspaniale zakwitły, więc mamy od jakiegoś już czasu wspaniały widok ....
Tobie również miłej niedzieli ;:196

Obrazek

Obrazek

Robercie liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów... są przepiękne i bardzo się cieszę, ze już zaczęły kwitnienie :D

Obrazek

Obrazek

Wolusiu dziękuję :D
Kwiatuszek to Wielosił błękitny.... mam właśnie w błękitnym i białym kolorze.... ten drugi jeszcze nie kwitnie...

Obrazek

Ewuś szkoda, że Twoje rododendrony nie zakwitły.... mam nadzieję, że w tym sezonie zawiążą mnóstwo pąków i za rok zakwitną wspaniale :D
Fajnie, że wśród Twoich wysianych są i błękitne i białe.... jedne i drugie są piękne. U mnie białe jeszcze nie kwitną...
Fajnie, że zdecydowałaś się na powtórne zrobienie skalniaka.... ja uwielbiam skalne roślinki.... to właśnie od nich zaczęła się moja miłość do ogrodu i nadal jest bardzo silna ...
Ciesze się bardzo, że podobają Ci sie fotki :D
Do przepychu kwiatowego dołączyły wysokie irysy , mam nadzieję, ze ich widok sprawi Ci przyjemność :D

Obrazek

Obrazek

Gabrysiu bardzo dziękuję za takie miłe słowa ;:196 Faktycznie staram się, że by wciąż coś kwitło, żeby jedne roślinki zastępowały drugie..... kocham , gdy w ogrodzie jest kolorowo i bogato :D
Wysokie iryski pokazują swoje piękno..... orliki im wtórują :D

Obrazek

Obrazek

Maryniu bardzo dziękuję... kocham kolorowe ogrody..... najlepiej się w takim otoczeniu czuję... działa to na mnie jak najlepsza koloroterapia :D
Tobie również miłej niedzieli ;:196
Ślicznie zakwitły złocienie.... mam nadzieję, ze spodobają Ci się :D

Obrazek

Obrazek

Agusiu bardzo dziękuję ;:196 To faktycznie miłe, jeśli ogród, który tworzymy z miłością i pasją podoba się innym...
A ja już nie mogę się doczekać, kiedy pokażesz nam swoje królestwo :D
Piszesz, że lubisz kolor niebieski.... więc dla Ciebie coś w tych odcieniach :D

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Shiz3R
1000p
1000p
Od: 29 sie 2013, o 14:40

Post »

Same cudowne roślinki pokazujesz. ;:333
Bardzo podobają mi się iryski te ukazane na zdjęciach, ten błękit, ahh. ;:oj
U mnie burza, zaczęło padać, a iryski niektóre kwitną. To je zbije ten deszcz... :roll:
Pozdrawiam, Robert.
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aguś u mnie piwonie majowe też kwitną ale ponieważ rosną na otwartej przestrzeni więc płatki utrzymują się dłużej, te późniejsze te już w blokach startowych jestem szczególnie ciekawa nowości zakupionych w ubiegłym roku.
Zaczynają kwitnąć liliowce od Ciebie.
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

;:oj :wit Jakie śliczne zdjęcia ;:138
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
monizieb
100p
100p
Od: 14 paź 2013, o 17:50

Post »

Twoje piwonie i irysy powalaja mnie...uwielbiam je.... ;:167
serdecznie zapraszam do mojego ogrodu i stawu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=70932" onclick="window.open(this.href);return false; http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=27&t=76511" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Złocienie też śliczne, zaprosiłam je jesienią na swoją działkę, będą pięknie kwitły, czekam jeszcze :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”