Ja kiedyś też obawiałam się obrywania nasienników rh,ale to nie jest trudne,chwytasz palcami i przekręcasz ,samo odchodzi.Potem pięknie wypuszcza,warto to robić

Uważam, ze im więcej problemów, porażek, tym więcej doświadczenia. Kolejny rok będzie lepszy
 Uważam, ze im więcej problemów, porażek, tym więcej doświadczenia. Kolejny rok będzie lepszy 

podobno od przybytku głowa nie boli ,miłego dnia życzę
 podobno od przybytku głowa nie boli ,miłego dnia życzę 

ale mam nadzieję że w końcu trafią do skrzynki, a wszystko przez to że znaczki głównie na pocztach sprzedają
  ale mam nadzieję że w końcu trafią do skrzynki, a wszystko przez to że znaczki głównie na pocztach sprzedają  

Małgosiu Piękniutki zawilec Ci zakwitł w ślicznym i pięknym kolorku jest.
 Małgosiu Piękniutki zawilec Ci zakwitł w ślicznym i pięknym kolorku jest.  

Lobelia śliczna.
 Lobelia śliczna. "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 uwielbiam to
 uwielbiam to 

Muszę się pochwalić, że dzisiaj zerwałam pierwszą ....truskawkę
  Muszę się pochwalić, że dzisiaj zerwałam pierwszą ....truskawkę  Jak tylko ją dojrzałam, obejrzałam się szybko, czy nikt nie widzi i .... szybko schrupałam to cudeńko. Smak bajeczny. Czyli sezon ogłaszam za otwarty
 Jak tylko ją dojrzałam, obejrzałam się szybko, czy nikt nie widzi i .... szybko schrupałam to cudeńko. Smak bajeczny. Czyli sezon ogłaszam za otwarty  
  . Ja jeszcze robię truskawkowe dżemy i sosy truskawkowe. I oczywiście zamrażam.
 . Ja jeszcze robię truskawkowe dżemy i sosy truskawkowe. I oczywiście zamrażam. 
  ....a teraz już sobie takie cudeńka kwitną, są boskie, muszę kolekcję powiększyć o inne kolory i poczytać sobie o nich.
 ....a teraz już sobie takie cudeńka kwitną, są boskie, muszę kolekcję powiększyć o inne kolory i poczytać sobie o nich.  
  .
 . 

'Miło że Ci się kojarzę
 'Miło że Ci się kojarzę  

.
 . 
  . Też jestem zdania, że ze znaczkami to jakieś nieporozumienie jest. Komu to przeszkadzało?? A jesienią będzie czas marcinków, astrów i dyń
 . Też jestem zdania, że ze znaczkami to jakieś nieporozumienie jest. Komu to przeszkadzało?? A jesienią będzie czas marcinków, astrów i dyń  . U mnie ....zwłaszcza dyń
 . U mnie ....zwłaszcza dyń  A czosnek niedźwiedzi koniecznie muszę mieć, to bardzo ciekawa roślinka. I smaczna.
 A czosnek niedźwiedzi koniecznie muszę mieć, to bardzo ciekawa roślinka. I smaczna.  

. Krzewuszki nazwy nie znam...
 . Krzewuszki nazwy nie znam...