U mnie dopiero przestało padać i burza przeszła,tragedia.Jutro działeczka
Kolejny rok......
-
e-babcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolejny rok......
Ewuniu śliczne hostowisko - żurawkowe
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Też jestem zauroczona tą rabatą
. Świetna

- u Antosi
- 50p

- Od: 8 maja 2014, o 20:05
Witaj Marzę o takiej ilości host na działce. Super!
Zenobiuszu troszkę sie uzbieralo
ale jak się rozrosną będzie lepszy efekt - niepotrzebnie dzieliłam w zeszłym roku
Jadziu - uwazaj na zdrówko
działka może poczekać
Robercie dziękuje
Tereniu , Marzenko jak sie już rozrośnie to serdecznie zapraszam .................oczywiście wcześniej też
Kasiu no to trzeba zajrzeć na funkia pl i poczynić zakupy - zanim zaczniesz z nimi przygodę warto poczytać
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=40&t=15971
Jak wyjezdzałam z działki zaczynały nieśmiało pokazywać kwiatuszki azalie, mam nadzieję ze jeszcze zdąże je zobaczyć . Jedną wcześniejszą ściąl przymrozek , na szczeście reszta jeszcze nie kwitła - to mlode krzaczorki i czekam na szybki rozrost - po kwitnieniu oczywiście wszsykie przytnę

i dzisiejszy zakup do ogniska i na rabatkę - jeszcze tylko pręty dokupić, farbę i można montować

Jadziu - uwazaj na zdrówko
Robercie dziękuje
Tereniu , Marzenko jak sie już rozrośnie to serdecznie zapraszam .................oczywiście wcześniej też
Kasiu no to trzeba zajrzeć na funkia pl i poczynić zakupy - zanim zaczniesz z nimi przygodę warto poczytać
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=40&t=15971
Jak wyjezdzałam z działki zaczynały nieśmiało pokazywać kwiatuszki azalie, mam nadzieję ze jeszcze zdąże je zobaczyć . Jedną wcześniejszą ściąl przymrozek , na szczeście reszta jeszcze nie kwitła - to mlode krzaczorki i czekam na szybki rozrost - po kwitnieniu oczywiście wszsykie przytnę

i dzisiejszy zakup do ogniska i na rabatkę - jeszcze tylko pręty dokupić, farbę i można montować

Pozdrawiam. Ewa
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ewuś -ślicznie u Ciebie
moje azalie też w kwieciu,ale nie tak pięknie jak u Ciebie 
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nareszcie kupiłaś
Latarenki cudne
Idealnie będą komponowały się u Ciebie w ogrodzie.
Kolorkami roślinek dałaś po oczach, świetnie wybrałaś, będą cudnie wyglądały,
szczególnie gdy się rozrosną

Latarenki cudne
Idealnie będą komponowały się u Ciebie w ogrodzie.
Kolorkami roślinek dałaś po oczach, świetnie wybrałaś, będą cudnie wyglądały,
szczególnie gdy się rozrosną
Pozdrawiam, Agata.
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Chcesz je powiesić, czy przyspawać pręty od dołu, żeby stały na rabatach?
Azalki masz świetne
Azalki masz świetne
Rododendron przymierza się do kwitnienia, wygląda na to, że przecudnie zakwitnie i ma ładną barwę. Latarenki bardzo fajne. 
Pozdrawiam, Robert.
Jadziu , Agatko -one jeszcze małe w zeszłym roku kupiłam po 2 sztuki z czterech kolorków mam nadzieje, że za kilka lat ładnie sie rozrosna i będą już zachwycały z daleka
Robercie podobnie jak azalie krzaczki rodków też malutkie , kupując sugerowałam się opisem i kupiłam te o w miare szybkim wzroście także zapewne szybko sie rozrosną
Marzenko bedą wisiały na prętach gladkich fi 10.- do wakacji się zapewne wyrobie
. białe pojdą do biesiady ,a czarne na rabaty. Musze jeszcze kilka większych dokupić
Piękne słoneczko świeci ,a ja na antybiotyku
Jak tylko ciepło się zaczyna i w pracy zaczynają otwierac okna to mogę być pewna ,że moje zatoki przeciągi odczują
Nie lubię gorąca ,ale jeszcze bardziej przeciągów
Poza tym szykuje się na dzialeczkę i zamierzam robić kratki dla powojnikow, na razie z drewna, ale jak się okaże że jestem stworzona do spawania
to za rok będzie wymianka na stalowe
Robercie podobnie jak azalie krzaczki rodków też malutkie , kupując sugerowałam się opisem i kupiłam te o w miare szybkim wzroście także zapewne szybko sie rozrosną
Marzenko bedą wisiały na prętach gladkich fi 10.- do wakacji się zapewne wyrobie
Piękne słoneczko świeci ,a ja na antybiotyku
Jak tylko ciepło się zaczyna i w pracy zaczynają otwierac okna to mogę być pewna ,że moje zatoki przeciągi odczują
Nie lubię gorąca ,ale jeszcze bardziej przeciągów
Poza tym szykuje się na dzialeczkę i zamierzam robić kratki dla powojnikow, na razie z drewna, ale jak się okaże że jestem stworzona do spawania
Pozdrawiam. Ewa
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Ewa u mnie wszyscy chorzy. Jakieś wirusowe zapalenie krtani,a na dworze tak pięknie,letnio 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Cudny kolor tego rodka. Ewciu muszę Cię zmartwić. Te latarenki nie zdadzą chyba rezultatu. Też mam takie. Póki co, jedna stoi na tarasie a druga w domu. Dziewczyny mi już jednak napisały że to piękne ale g.. uwielbiają rdzewieć w szybkim tempie. Także pod daszkiem może i ładnie będą się prezentować. Na prętach pewnie też, ale krótko mogą służyć. Mimo wszystko mega mi się podobają 
-
elakuznicom
- 500p

- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Ewcia rabata żurawkowo- hostowa śliczna a azalie cudnie Ci zakwitły , hortensje jak wiesz bardzo lubię te bukietowe i krzewiaste ,ogrodowe też no ale przemarzają niestety ale
kwitnące rododendrony to jest prawdziwa bajka i dosadzaj , dosadzaj i po kilku latach poczujesz się jak w raju , byłam ostatnio na działce (19 - 20 ) są u mnie w pełni kwitnienia i właśnie tak się czułam przez ten czas spędzony w ich towarzystwie
kwitnące rododendrony to jest prawdziwa bajka i dosadzaj , dosadzaj i po kilku latach poczujesz się jak w raju , byłam ostatnio na działce (19 - 20 ) są u mnie w pełni kwitnienia i właśnie tak się czułam przez ten czas spędzony w ich towarzystwie
pozdrawiam Ela
Ewa Podobno przy krtani tak jest . Pamiętam jak dziewczyny były małe i starsza dostala zapalenie krtani - doktorowa kazala mi z mlodszą natychmiast z domu uciekać i tak zrobilam
z miejsca do tescia się przenioslam . Różnica miedzy nimi jest 2,5 roku
Tak się zlożylo że mloda urodziła się w roku w którym starsza zaczęła przedszkole
chorowała non stop wszystko się zmienilo jak sama do niego poszła - przestała chorowac
Madziu to teraz dalaś mi do myślenia moze czyms dodatkowo zabezpieczyć, choć zapewne to nie wiele da bo blacha cienka . no cóż trzeba teraz szukać solarnych z tworzywa
.
Elu - zazdroszczę Ci takich widoków , za siatką mam sasiada który ma rododendrony które jeszcze jego tata sadził ok 2000 roku - piękne są
Widziałam u sąsiadki w zeszłym tugodniu kwitnącego rododendrona o niesamowitym kolorze -takiej czerwieni jeszcze nie widziałam - mam nadzieje ze ma znacznik do niego. Muszę go kupić
Tak się zlożylo że mloda urodziła się w roku w którym starsza zaczęła przedszkole
Madziu to teraz dalaś mi do myślenia moze czyms dodatkowo zabezpieczyć, choć zapewne to nie wiele da bo blacha cienka . no cóż trzeba teraz szukać solarnych z tworzywa
Elu - zazdroszczę Ci takich widoków , za siatką mam sasiada który ma rododendrony które jeszcze jego tata sadził ok 2000 roku - piękne są
Widziałam u sąsiadki w zeszłym tugodniu kwitnącego rododendrona o niesamowitym kolorze -takiej czerwieni jeszcze nie widziałam - mam nadzieje ze ma znacznik do niego. Muszę go kupić
Pozdrawiam. Ewa