A zrób test kredy, zwykłym octem spirytusowym

jak mieszam łychą to dalej bąbelkuje, zostawione w spokoju śpi
  jak mieszam łychą to dalej bąbelkuje, zostawione w spokoju śpi 
 mój błąd ale w chinach żyją w gorszych warunkach to mam nadzieję że nic im nie będzie.
 mój błąd ale w chinach żyją w gorszych warunkach to mam nadzieję że nic im nie będzie.
 Jest przepis i ile to razy była mowa aby się trzymać ściśle Wg tego przepisu aby mieć jasną sytuację co do skuteczności OW. Wcześniej mnie wstrząsła wypowiedź pewnej osoby, która napisała, że ogórki bodajże wypuszczają pierwszy lisc właściwy i zapytanie kiedy zacząć oprysk
 Jest przepis i ile to razy była mowa aby się trzymać ściśle Wg tego przepisu aby mieć jasną sytuację co do skuteczności OW. Wcześniej mnie wstrząsła wypowiedź pewnej osoby, która napisała, że ogórki bodajże wypuszczają pierwszy lisc właściwy i zapytanie kiedy zacząć oprysk  Normalnie oczy mi wychodzą na wierzch gdy to czytam
 Normalnie oczy mi wychodzą na wierzch gdy to czytam 

Gosia, od początku tzn od kiedy? Pytam bo chciałabym się dowiedzieć czy taki preparat zadziałał tak jak się od niego oczekiwało? Nie wiem czy mam się uganiać za nową kredągosiawil478 pisze:Ja od samego początku testowania OW używam kredy malarskiej z Obi. Na początku używałam octu winnego z Auchana a teraz octu jabłkowego z Biedronki. Przy winnym reakcja była bardzo burzliwa przy jabłkowym mniej( coś się spieni, po syczy i koniec). Jedno co zauważyłam to efekt stymulacji wzrostu był bardzo widoczny przy occie winnym. Przy jabłkowym krzaki są ładne krępe, ciemno zielone ale nie rosną tak szybko.

.
 .