Shiz3R-Robercie Tulipankowy czas już za nami.Widzisz jak fajnie,U Ciebie kowalie już przekwitły a u mnie kwitną.I ciągle wącham je. ummm ten zapach,;:118
iwwa-Asiu Dziękuję za miłe słowa.

Cieszę się,że bociankowa - historyjka się spodobała

I cieszę, się ,że nasz Fiona podoba Ci się
Ivonko44; Wolusiu Piękna wiosna,piękne roślinki. Dobrze,że deszczowa pora już sobie poszła.Powojnik pięknie kwitnie,Drugi stratuje.Fiona umila czas
Iryski wciąż pięknie kwitną.
alicjad31-Alu Bardzo dziękuję
misiaczekm-Piotrze To dobrze,że doczytałes i już wiesz,czemu moje hosty nie są większe,bo dużo dzielone.

Odrosną,trochę ich dokarmiłam jakiś nawozem.
Brzozowy płotek w założeniu był tylko na trochę.Ten rok jeszcze będzie .Potem pójdzie jakaś palisada ogrodowa.
Serduszka jak na nią przystało ma piękne serce.
Nadchodzi Czas macierzanki.Uwielbiam jej zapach
Any57 A wiesz ,że tak było.Uciekłam od deszczu wielkiego,2 dni były piękne słoneczne.Wróciłam do siebie pogoda się wykrystalizowała.I mamy pięknie.a tam do Szczecina deszczyk zawitał

.
baasik-Basiu;koziorozec-Matuś Mimo ,że hosty mocno podzielone,to mam nadzieję,że na tej rabacie hostowej coś się zagęści.
dusza001-AniuMam zwykłą ziemię,taka jaka tam jest,Tylko hosty korą i szyszkami są obsypane,ze względu na to,żeby ziele tak nie rosło.
Też się cieszę,że w końcu Makleja Sercowata przyjęła się i rośnie.
kogra-Grażynko Bardzo mi szkoda,że takie miałaś mocne deszcze i zniszczenia są.Zawsze szkoda roślinek.Ale dadzą sobie radę. Zregenerują się pogoda ma być teraz piękna.