Pięknie Gieniu ale jak widzę miejsca zawsze za mało i już wychodzisz za płot.
Cudowne widoki i bardzo dziękuje, sporo masz tam irysków widać że je uwielbiasz.
Bardzo ładne zdjęcia z ogrodu. Wspaniałe miejsca dla roślinek, rabatki cudowne. Bardzo dużo tych rabatek z irysami, pięknie pewnie wyglądają te rabatki gdy kwitną iryski, całe rzędy i place.
Kasiu irysy i liliowce to moje ulubione kwity , tych starych odmian irysów już się pozbyłam , mam nadzieję bo czasem jeszcze ukazuje się jakiś z pomyłkowych zakupów .
Robert dziękuję jeszcze nie jest jak bym chciałam ,ale teraz i tak lepiej ogród wygląda po ostatniej zmianie .
Aninko dużo jest z Czech .
Patusiu dziękujęna razie chce się cieszyć irysami
mam taką niska roślinkę, czy to jest przetacznik ? już nawet nie pamiętam od kogo ją mam ,czarna dziura
Masz takie piękne kolorowe rabaty, z wielką przyjemnością się je ogląda. Wrażenia estetyczne są niesamowite jak oglądam zdjęcia. Irysy mnie urzekły niesamowicie. Nie mam ogródka ale podziwiam Twoje cuda
Geniu, irysy są zjawiskowe, nieziemskie.
Jak na razie najwięcej pąków zawiązały te wysokie.
Miniaturki nie będą kwitły, a ich nie przesadzałam.
Ale jestem cierpliwa i poczekam do przyszłego roku
Gosiu a u mnie zazwyczaj odwrotnie ,w pierwszym roku zakwitają prawie wszystkie niskie i średnie , z wysokimi to najwyżej 30% w pierwszym roku kwitnie .
Jestem ciekawa czy będziesz z nich zadowolona , starałam się tylko te ładne odmiany które dały się dzielić Ci wykopać.