Moje kwiaty w hydroponice
- Teresa600
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miluck..........lubię takie niespodzianki.Do tej pory tylko raz miałam niespodziankę..........okazało sie że był to właśnie biały fiołek,który niestety zdziczał po 5 latach.....wiec wsadziłam listek do ukorzenienia i efekty widziałaś.Ciekawa jestem jak długo bedę czekać na kwitnienie.Poprzedni zakwitł po ok 1.5 roku..........za to jak kwitł pięknie aaaaach.Inne fiołki były "zdobywane" chyba wiesz jaką metodą.
więc wiedziałam jaki będzie kolor.Podobno przyjmują sie najlepiej........sprawdzona metoda
Renatko ....staram sie jak mogę dzielić doświadczeniem,licząc na epidemie hydroponikow
Pozdrawiam Teresa

Renatko ....staram sie jak mogę dzielić doświadczeniem,licząc na epidemie hydroponikow

Pozdrawiam Teresa

- Teresa600
Effa dzisiaj siedziałm tylko pół godziny......kwiat miałam upatrzony,wiec poszło szybko,reszta poszła na zrobienie zdjęć e w expresowym trybie bo miałam mało czasu.Siedziałabym tam cały dzień i syciła oczy cudownym widokiem.Moj okaz kosztował 118zl+doniczka 100zl......nie jest tania ale za to jaka urocza.Ceny kwiatów są rożne 0d kilku zł do ponad tysiaca
w zależności od wielkości i rodzaju kwiatu.Kupuje sie je w zestawie z doniczką (najzwyklejsza)wkładem i wskażnikiem za które niestety trzeba dodatkowo zapłacić.Wkłady i wskażniki nie za zbyt drogie ok.4-12zl.Doniczka która jest na zdjęciu to dodatkowy wydatek
Pozdrawiam Teresa

Pozdrawiam Teresa
- Teresa600
Effa......Sadze że zle mnie zrozumiałaś......W tym sklepie można kupić naprawdę tanie kwiaty.....podałam maksymalny rozrzut cen i to z pewnością spowodowało Twój smutek...Odwiedż przy okazji sklep jezeli jest taki w Twoim miescie a sama sie przekonasz. Zamia nie jest taka duża ma 35cm wysokosci.
Pozdrawiam Teresa
Pozdrawiam Teresa
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ogrom kwiatów, trudno nic nie kupić, a jakie piekne donice maja w tym sklepie, u nas takich nie widziałam , a szkoda
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...