A wpadłam Elwirko, zapytać sie o ekspansywność kokornaka, jak szybko staje się okazem monstrum? Masz może jego zdjęcie w całości?

też mam ją posadzoną przy Chippendale i może  w tym problem (Chippek zdecydowanie wygląda lepiej w tym duecie).
 też mam ją posadzoną przy Chippendale i może  w tym problem (Chippek zdecydowanie wygląda lepiej w tym duecie).

Sadziłam go przy pergoli tarasowej z nadzieją, że oprócz ściany pergoli obrośnie również jej dach. Jak dotąd obrósł połowę dachu więc nie mogę jeszcze się cieszyć zielonym baldachimem nad głową, ale już niedługo
 Sadziłam go przy pergoli tarasowej z nadzieją, że oprócz ściany pergoli obrośnie również jej dach. Jak dotąd obrósł połowę dachu więc nie mogę jeszcze się cieszyć zielonym baldachimem nad głową, ale już niedługo   Mój kokornak ma tak ze 3,5 metra wysokości i troszkę mniej szerokości. Liście wielkie, sercowate, upakowane gęsto. Jak pogoda się poprawi, to zrobię mu zdjęcia.
 Mój kokornak ma tak ze 3,5 metra wysokości i troszkę mniej szerokości. Liście wielkie, sercowate, upakowane gęsto. Jak pogoda się poprawi, to zrobię mu zdjęcia. Biel jest nieprawdopodobna, ponieważ jej odcień zależy od bardzo wielu czynników - nawet od kolorów w sąsiedztwie
 Biel jest nieprawdopodobna, ponieważ jej odcień zależy od bardzo wielu czynników - nawet od kolorów w sąsiedztwie   
  Każdy z nas jest inny i gusty też mamy inne (całe szczęście). Moje przygody z różami uświadomiły mi, że niektóre mi nie pasują, chociaż niewątpliwie są piękne i podziwiam je na zdjęciach. Tym sposobem pożegnałam się np. z Pomponellą i wiem, że już jej do siebie nie zaproszę
  Każdy z nas jest inny i gusty też mamy inne (całe szczęście). Moje przygody z różami uświadomiły mi, że niektóre mi nie pasują, chociaż niewątpliwie są piękne i podziwiam je na zdjęciach. Tym sposobem pożegnałam się np. z Pomponellą i wiem, że już jej do siebie nie zaproszę   Za to mam pospolitą Flammentanz i jestem zadowolona
 Za to mam pospolitą Flammentanz i jestem zadowolona   
  Obszukałam całe forum, żeby odkryć jak masz na imię - bez powodzenia
 Obszukałam całe forum, żeby odkryć jak masz na imię - bez powodzenia   Tajemnicza kobietka jesteś
 Tajemnicza kobietka jesteś   Zapraszam Cię do odwiedzin a ja teraz pobiegnę z rewizytą do Ciebie
 Zapraszam Cię do odwiedzin a ja teraz pobiegnę z rewizytą do Ciebie   

.
 .
 Wszystko jeszcze mokre, skąpane w kroplach wody, w niektórych częściach ogrodu i w piwnicy niestety, stoi woda
  Wszystko jeszcze mokre, skąpane w kroplach wody, w niektórych częściach ogrodu i w piwnicy niestety, stoi woda   Ale jest nadzieja, że będzie lepiej .
  Ale jest nadzieja, że będzie lepiej .

.Samopoczucie lepsze i ochota do pracy większa (ciekawe czy do jutra mi nie przejdzie?) Zdjęcia cudnie uchwycone i ciekawe efekty po przeróbce
 .Samopoczucie lepsze i ochota do pracy większa (ciekawe czy do jutra mi nie przejdzie?) Zdjęcia cudnie uchwycone i ciekawe efekty po przeróbce   .Miłego popołudnia Elwi i dziękuję za podpowiedzi.
 .Miłego popołudnia Elwi i dziękuję za podpowiedzi. 

Chyba nie muszę Ci pisać jak wyglądała
  Chyba nie muszę Ci pisać jak wyglądała   U mnie nie ma miejsca na taką, ale wspinająca się po dachu zagnieździła się w myślach na mur
  U mnie nie ma miejsca na taką, ale wspinająca się po dachu zagnieździła się w myślach na mur  

Masz jeszcze jakieś?
  Masz jeszcze jakieś? Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki
  Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki  
  Masz jakieś wady?
  Masz jakieś wady?