RENIU musimy pomyśleć,
e-babka JADZIU- miło cię gościć
ANY -masz racje zniszczeń nie mam
Witaj GABI- miło że do mnie zaglądasz Ta zółta azalia to 'Klondyke' pachnie bardzo mocno mocniej niz pontyjska. Pontyjska zmieniła właściciela bo mnie nie użekła.
BEATO ja kupuję wszystkie ogrodnicze gazety widziałam te skrzynki dość ciekawe.Kup sobie 15-go gazetę wydanie czerwcowe "Mam Ogród" coś zobaczysz
OLGA miło że do mnie zawitałas .
Szamanko planowany koniec robót tak do 10 czerwca ale czy dotrzymają terminu. ?
częśc balkonów już jest gotowe pomalowane mój na parterze to na samym końcu. jeszcz ich czekają roboty ziemne robienie opaski w wokół budynku no i wymiana okienek w piwnicach. Więc przy tych pracach będą musieli się poruszac po ogrodzie. Ta brygada jest zorganizowana żadnego bałaganu nie pozostawiają po sobie na koniec dniówki wszystkie śmiecie pozbierane i przedmioty poustawiane. Mawet styropianu za wiele nie mam w ogrodzie chyba wiatr wywiał te kulki.
W sobotę byłam na wiośnie kwiatów w Łosiowie pogoda dopisała piknik wspaniały wystawa bardzo duża nie to co ostatnio w Chorzowie. Łosiów to przecież wieś a tak się starają parking darmowy biletów wstępu nie ma, masa wystawców. Kupiłam sobie przylaszczkę różową i czerwoną , różę Rhapsody in Blue, trawkę niską do posadzenia przy oczku "Milium effusum Aurerum" zawilca i troche lili no i b, tanie sadzonki budleii Dawida
taka trawke kupiłam