Gabi ale masz różę

jol_ka pisze:Gabi - ale wypasiona różyca pnącaco Ty jej dajesz jeść??
za azalię należą Ci się brawa![]()
napisz mi proszę, kiedy najlepiej przesadzić kamasję? moja niebieska (mam też białą) rośnie w feralnym miejscu, migdałek mi na nią wszedłi muszę ja przenieść...
Wiolu, to jest Pirouette... ona rośnie raczej jak parkowa... i na wysokość - choć nie za dużo i na szerokość, a jej pędy z kwiatami ładnie się przewieszają.tulipanka pisze:Gabi, co to za róża pnącaJest niesamowita, jak zakwitnie to ....
![]()
Zieleninka też fajna u Ciebie
Witaj Elu... miło że wpadłaś... zapraszam częściej.ela102 pisze:Witam
Gabi ale masz różęPiękna
Aniu, to Pirouette Courtyard....Annes 77 pisze:Gabi co to za róża taka wielka?
To w takim razie ja swojego pirueta chyba źle posadziłamGabriela pisze:
Wiolu, to jest Pirouette... ona rośnie raczej jak parkowa... i na wysokość - choć nie za dużo i na szerokość, a jej pędy z kwiatami ładnie się przewieszają.
Wiolu, urosła na ponad 2 metry, a szerokości równie sporej... zobacz jak wyglądała w zeszłym roku... do ziemi jeszcze tak z pół metra brakuje.tulipanka pisze:
To w takim razie ja swojego pirueta chyba źle posadziłam![]()
W sklepie w którym ją kupowałam w opisie pisało, że dorasta do 1,5 m a u Ciebie wydaje się, że ma dobrze ponad 2 metry i na szerokość też nie mało.
Grażynko, nie powiem okaz jak się patrzy....kogra pisze:Pirouette też za mną chodziła a teraz widzę, że nie byłoby już na nią miejsca u mnie.
Twoja to faktycznie okaz.
Jacku, aż tak ?...JacekP pisze:Kępą kamasji to mnie powaliłaśPierwszy raz widzę tak mocno zagęszczoną