Marysiu cany ja też wsadziłam i jednorocznych też trochę tych od Ciebie nie zmarzły
Niestety u mnie pada. A Tobie deszczyk potrzebny . Mnie do posadzenia zostały kobea nasturcja i metrowa cana no i oczywiście dalie .a jeszcze nasionka wprost do gruntu . Smacznej kawusi porannej
Mówicie, że można już jednoroczne do ziemi wysadzać? Ciągle na nie patrzę i na ogród i już sama nie wiem, co robić. Salón zastawiony, a em. coś wspomina o gruntowym sprzątaniu .
Jadziu ja już kiedyś tak zrobiłam .Bardzo uważałam ,a mimo tego straciłam dużo odmiam kwiatów . 10 lat temu miałam ponad 100 gatunków kwiatów po kilka odmian każdego i ....po kwiatach
Marysiu wszystko wzięłam pod uwage ,a nasze błędy naszą nauką na przyszłość ...
Dlatego mam tyle zielska i musze sobie radzić mechanicznie ,a nie chemicznie
A wtedy to była nagła sprawa .
U nas też na reszcie pada, sucho było strasznie, a jednoroczne i nie tylko czekają na wsadzenie, na razie kawka i spacerek, potem zobaczę jak się rozwinie pogoda, miłego dzionka Aluniu
Alu chwaściory i mnie w tym roku dają się we znaki,czasami to mi się zdaje, że tylko one rosną
Dzisiaj w końcu u nas zaczęło padać z czego jestem bardzo zadowolona susza już była okropna
Pozdrawiam