Ogród Marty cz. IV
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Wilczomlecz faktycznie śliczny i jak ładnie kwitnie
DO tego nie na żółto
Zapisuje się na kawałek w przyszłym roku lub jesienią. Moje ismeny nie przetrwały zimowego przechowywania, poza cebulkami przybyszowymi... 
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Martusiu
Przy porannej kawie oglądać takie zdjęcia to sama przyjemność.
Pięknie ale po raz pierwszy widzę wilczomlecz Griffita, możesz coś o nim napisać czy on to samosiejka czy bylina?
Przy porannej kawie oglądać takie zdjęcia to sama przyjemność.
Pięknie ale po raz pierwszy widzę wilczomlecz Griffita, możesz coś o nim napisać czy on to samosiejka czy bylina?
Witaj Marto
Pospacerowałam, nacieszyłam oczy okazałymi rodedendronami.
Tulipany jeszcze cieszą swoim kwieciem, moje już przekwitły.
Pospacerowałam, nacieszyłam oczy okazałymi rodedendronami.
Tulipany jeszcze cieszą swoim kwieciem, moje już przekwitły.
Pozdrawiam Halina.
- Pacynka
- 500p

- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Jestem pod autentycznym wrażeniem Twoich rh ! Może tak być, że to stare odmiany są jak zwykle bardziej niezawodne...
Obiela ślicznie Ci kwitnie. Ależ Ty masz rarytasów w ogrodzie !
Obiela ślicznie Ci kwitnie. Ależ Ty masz rarytasów w ogrodzie !
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Pamiętam jak w zeszły roku twoje rh zrobiły po raz pierwszy na mnie niesamowite wrażenie. Teraz też z ciekawością je oglądam i czekam na więcej
Ta obiela to też ciekawy krzew. W pierwszej chwili myślałam że to rh
Ta obiela to też ciekawy krzew. W pierwszej chwili myślałam że to rh
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Martuś wpadłam i ja napaść oczy twoimi kwitnącymi okazami RH
Zachwyciłam się obielą, powiedz mi ile lat ma twój okaz? Czy on rośnie w cieniu?
Zachwyciłam się obielą, powiedz mi ile lat ma twój okaz? Czy on rośnie w cieniu?
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martusiu masz piękny, kolorowy ogród botaniczny, pełen cudownych kwiatów i krzewów, oraz tajemniczych zakątków.
Jednak, jak sobie pomyślę, ile heroicznej pracy w niego wkładasz, to jestem pełna autentycznego podziwu .
Dziękuję za lekcję podglądową kształtowania jałowców do piennej formy.
Bardzo ciekawie wyglądają i mało miejsca zajmują.
Prawdziwa z Ciebie ogrodniczka.
W Twoim ogrodzie rośnie wiele różaneczników i azali, które wcześnie zakwitają, moje jeszcze w zupełnym uśpieniu.
Obiela także przecudna.
Jednak, jak sobie pomyślę, ile heroicznej pracy w niego wkładasz, to jestem pełna autentycznego podziwu .
Dziękuję za lekcję podglądową kształtowania jałowców do piennej formy.
Prawdziwa z Ciebie ogrodniczka.
W Twoim ogrodzie rośnie wiele różaneczników i azali, które wcześnie zakwitają, moje jeszcze w zupełnym uśpieniu.
Obiela także przecudna.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Rh zaczynają już swój spektakl,pięknie.U mnie w pełni kwitnienia był biały,ale po nocy bardzo mroznej ścięło mu prawie wszystkie kwiaty.
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Marto-cudowne tulipany. Przepiękny efekt dają tak zebrane w grupie jak u Ciebie. Ismena na mnie też robi niesamowite wrażenie. Moja jeszcze siedzi w ziemi i czubka nie wychyla, chyba wie, że przymrozki mogą ją zniszczyć
Ale dla mnie najpiękniejsze są zdjęcia pokazujące całość Twojego ogrodu. Niezmiernie i za każdym razem przypomina mi tajemniczy, angielski ogród z filmu Agnieszki Holland. Pamiętam, że obejrzałam go mając jakieś 10 lat i od tamtej pory właśnie taki ogród był moim marzeniem. Twój jest taki właśnie idealny-pełen kolorów, zapachów i pewnie treli ptaków. Cudowny 
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu nie można przejść obojętnieOgród wygląda prześlicznie. Bardzo miło mi sie spaceruje po nim. Za każdym razem urzekają mnie Twoje rośliny.
Dzisiaj dzięki Twojemu pomysłowi podwiazałam na plaiku swojego płożaka przy oczku. Co prawda on jest jeszcze mały ale od tej pory będzie rósł do góry.
Wilczomlecz Griffita bardzo ciekawa roślina.
Dziękujz ei również przesyłam buziaki
, pozdrawiam.
Dzisiaj dzięki Twojemu pomysłowi podwiazałam na plaiku swojego płożaka przy oczku. Co prawda on jest jeszcze mały ale od tej pory będzie rósł do góry.
Wilczomlecz Griffita bardzo ciekawa roślina.
Dziękujz ei również przesyłam buziaki
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Martuniu
Śliczny ten wilczomlecz z poprzedniej strony, obiela również, zachwycam się nią od zeszłego roku.
Waja ma już jesienną ofertę, bardzo podoba mi się Salmon Glory ale jak zobaczyłam cenę to się nogami nakryłam, na razie mnie na nią nie stać, tym bardziej że ogrodnik ze mnie na razie kiepski, więc zadowolę się tańszymi
Pozdrawiam.
Śliczny ten wilczomlecz z poprzedniej strony, obiela również, zachwycam się nią od zeszłego roku.
Waja ma już jesienną ofertę, bardzo podoba mi się Salmon Glory ale jak zobaczyłam cenę to się nogami nakryłam, na razie mnie na nią nie stać, tym bardziej że ogrodnik ze mnie na razie kiepski, więc zadowolę się tańszymi
Pozdrawiam.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu śliczny wiosenny ogród,oczu nie można oderwać ,szokują mnie te wielgachne rododendrony

-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Moi drodzy byłam dzisiaj w gościnie u Marysi -Maski spędziłam wspaniałe popołudnie w jej ogrodzie,kilka godzin zleciało jak jedna mała chwilka,przywiozłam dużo różnych roślinek do ogrodu, Marysia jest miłą i sympatyczną dziewczyną ,cieszę się ,że mogłam ją poznać osobiście.
Maryniu,dziękuję za miłe słowa ,wszystko rzeczywiście pięknie rośnie ,u mnie teraz spokojnie pada to dobrze,bo w ogrodzie sucho,pięknych snów życzę
Aniu,on dopiero zaczyna swój pokaz ale jest piękny,ismeny dostałam cebulki od Ali i tak pięknie zakwitły,pozdrawiam
Robercie witaj, miłe są Twoje słowa ,kalina rośnie i chyba za bardzo ,trzeba będzie ją przyciąć po kwitnięciu
Kasiu,ten wilczomlecz to bylina ,bez problemu zimuje ,jej pomarańczowy kolor jest super,on się jeszcze rozrośnie ,bo dopiero zaczyna kwitnienie,pozdrawiam

Maryniu,dziękuję za miłe słowa ,wszystko rzeczywiście pięknie rośnie ,u mnie teraz spokojnie pada to dobrze,bo w ogrodzie sucho,pięknych snów życzę
Aniu,on dopiero zaczyna swój pokaz ale jest piękny,ismeny dostałam cebulki od Ali i tak pięknie zakwitły,pozdrawiam
Robercie witaj, miłe są Twoje słowa ,kalina rośnie i chyba za bardzo ,trzeba będzie ją przyciąć po kwitnięciu
Kasiu,ten wilczomlecz to bylina ,bez problemu zimuje ,jej pomarańczowy kolor jest super,on się jeszcze rozrośnie ,bo dopiero zaczyna kwitnienie,pozdrawiam