Bidulek nie wytrzymał pokazu takich piękności
Balkonowe górale - przemek_pc cz. 2
- nolina
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2010, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Balkonowe górale - przemek_pc cz. 2
Nie dziwię się ,że sprzęt padł
- onectica

- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i masz! Zawsze tak jest - jak już rozkręci się na dobre, to coś zonk! i nie zadziała
No nic, czekamy w takim razie. A Ty się zmobilizuj - zadanie wykonać! ;)
No nic, czekamy w takim razie. A Ty się zmobilizuj - zadanie wykonać! ;)
- przemek_pc

- Od: 15 mar 2013, o 16:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki za wsparcie 
Z punktu widzenia samego sprzętu to ta awaria to nic bardzo skomplikowanego, dzieciaki po prostu uszkodziły matrycę laptopa zrzucając go na podłogę
Chwilę potrwa zanim znajdę odpowiednią nową w rozsądnej cenie i po prostu ją wymienię 
Chwilowo jestem zmuszony korzystać ze stacjonarnego, który ma już swoje lata i którego monitor sprawia mi problemy z odwzorowywaniem kolorów. Stąd ciężko jest mi oceniać fotki, czy nadają się do wrzucenia na Forum.
Nie powiem kto wpadł na Forum jak burza, w ekspresowym tempie "zrobił" pierwszy wątek, kończy drugi i za chwilę założy trzeci
A jeżeli chodzi koniec sezonu, to niestety macie rację... Chociaż mam jednego dywersanta w zanadrzu
No i oczywiście mam nadzieję, że pąki jajoianki przetrwają i się rozwiną
Z punktu widzenia samego sprzętu to ta awaria to nic bardzo skomplikowanego, dzieciaki po prostu uszkodziły matrycę laptopa zrzucając go na podłogę
Chwilowo jestem zmuszony korzystać ze stacjonarnego, który ma już swoje lata i którego monitor sprawia mi problemy z odwzorowywaniem kolorów. Stąd ciężko jest mi oceniać fotki, czy nadają się do wrzucenia na Forum.
Przyganiał kocioł garnkowipiasek pustyni pisze:(...) zobacz, w jak krótkim czasie w Twoim wątku już jest 21 stron(...) rodzinka gymno i innych czeka w odwecie (...)
A jeżeli chodzi koniec sezonu, to niestety macie rację... Chociaż mam jednego dywersanta w zanadrzu
Całkiem realnie obstawiam następny sezon, oczywiście nie wszystkieonectica pisze:No, no, całkiem spore okazy! To kiedy planujesz pierwsze kwiatki na nich?
Leszku, czarne doniczki to są 8-ki, za wyjątkiem jajoianki, która siedzi sama w 7-ce. Te większe brązowe to 6-ki, a najmniejsza brązowa - ta w której jest mniejsza L. aurea v. albiflora to 5-ka.leszek2 pisze:(...) Lobivki cacuszka,czy one są w doniczkach 5x5 czy jeszcze mniejszych
- piasek pustyni

- Od: 10 cze 2012, o 11:33
Przemku! Zanim się nie powiem kogo druga część wątku skończy, to Ty już będziesz znowu spał głębokim zimowym snem, także spokojnie
Awaria jak to awaria, dzieci jak to dzieci - mało kto nie przeżył jakiejś awarii z ich udziałem
Znajdziesz coś na pewno! Ale jak już powiedziałeś, że masz coś zastępczego, to nie masz usprawiedliwienia na tydzień nieobecności. My mamy monitory sprawne 
Awaria jak to awaria, dzieci jak to dzieci - mało kto nie przeżył jakiejś awarii z ich udziałem
- onectica

- Od: 16 sie 2012, o 17:31
Spox, wstawiaj śmiało, a już my sobie te kolory nazwiemy! Mamy w zanadrzu znacznie więcej rodzajów bielizny niż tylko majtki, halki i piżamyprzemek_pc pisze:Chwilowo jestem zmuszony korzystać ze stacjonarnego, który ma już swoje lata i którego monitor sprawia mi problemy z odwzorowywaniem kolorów. Stąd ciężko jest mi oceniać fotki, czy nadają się do wrzucenia na Forum.
- piasek pustyni

No pewnie
Są jeszcze pantalony i szlafmyce
Wrzucaj wrzucaj, pomysłów pełna głowa, tylko do pracy się nie chce wziąć po tej przerwie. Wolę siedzieć przy kaktusach 
- Paula15

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Jak zwykle cuda 
- przemek_pc

Awaria nadal nie usunięta - nie mogę znaleźć właściwej matrycy, tak jakby w całym kraju takiej nie posiadali. Nie rozumiem tego 
No i jakby rośliny wyczuły sytuację i nowe nie za bardzo chcą kwitnąć
Ale żeby nie było, wrzucam kilka fotek:

I z tych w tym sezonie jeszcze nie pokazywanych - pierwszy kwiatek na heliosce sobie 81:

No i jakby rośliny wyczuły sytuację i nowe nie za bardzo chcą kwitnąć
Ale żeby nie było, wrzucam kilka fotek:

I z tych w tym sezonie jeszcze nie pokazywanych - pierwszy kwiatek na heliosce sobie 81:

- piasek pustyni

Jak to się nazywa, że "rośliny nie chcą kwitnąć", to ja jestem doniczka
Śliczne - i gratulacje za helioskę - się doczekaliśmy
Śliczne - i gratulacje za helioskę - się doczekaliśmy
- przemek_pc

- czarny

- Od: 24 kwie 2009, o 21:15
Sulka śliczna, ale największe wrażenie robi helioska z poprzedniego postu. A że takowej nie mam, to dopisuje do listy chciejstw i do rzeczy do wyciągnięcia na przyszłość ;)
- przemek_pc

Oj, generalnie za jakąś leucanthemkę to możesz nawet dostać kilka(naście) odrostów z tej sobie 81 
- kamaska
- 50p

- Od: 14 wrz 2013, o 20:16
A tu znowu kolorowo! Zdaje się, że będę tu teraz często przesiadywać i podglądać Twoje roślinki - na doła terapia jak znalazł 
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Pięknie i różnokolorowo. Oj, dzieje się u Ciebie! 
- czarny

- Od: 24 kwie 2009, o 21:15
No cóż, co do leucanthemek jak byłbyś w stanie poczekać cierpliwie ze 3 lata... ;) Ale uważam to za mało prawdopodobne ;) Teraz niestety naprawdę już nie mam zapasu - muszą urosnąć nowe albo obecne zaodrostkować - a te tak średnio chętnie odrosty puszczają.