, tęsknie ,
 , tęsknie ,  tęsknię
  tęsknię   
 Nie wiem dlaczego nie ma zasięgu ...zapewne spowodowane jest to liniami przesyłowymi , nie mam pojęcia .
Wczoraj siałam kobeę , minę , heliotrop peruwiański wilec błękitny i paprykę .
Buziaki
 i ...dziękuję
 i ...dziękuję   

, tęsknie ,
 , tęsknie ,  tęsknię
  tęsknię   
  i ...dziękuję
 i ...dziękuję   

chociaż się odezwałaś
 chociaż się odezwałaś  

W tę sobotę je dopiero wyniosę na parapety. Niektóre to już mają dłuuuugie pąki
  W tę sobotę je dopiero wyniosę na parapety. Niektóre to już mają dłuuuugie pąki  Nie miałam kiedy nawet hipków wynieść na parapety, z braku czasu-masakra
 Nie miałam kiedy nawet hipków wynieść na parapety, z braku czasu-masakra  

w kwietniu, a następnie znalazła u mnie dom w jednym z wolnych uli
  w kwietniu, a następnie znalazła u mnie dom w jednym z wolnych uli  )
)

Zaczynam powątpiewać że moja zakupiona w zeszłym roku nie jest tą co powinna . Liście mi nie pasują
  Zaczynam powątpiewać że moja zakupiona w zeszłym roku nie jest tą co powinna . Liście mi nie pasują  

...poproszę o ...Malinową Oberlandzką i ...K???????? ??????
 ...poproszę o ...Malinową Oberlandzką i ...K???????? ??????   . Gałązkę pobiera się z pędu bocznego - wierzchołkowego i wkłada się w ziemię , w cieniu i ...zapomina ...ale musi mieć wilgoć .
 . Gałązkę pobiera się z pędu bocznego - wierzchołkowego i wkłada się w ziemię , w cieniu i ...zapomina ...ale musi mieć wilgoć . ...będzie z nich pociecha . Cudny ma kwiat piwonia ...mnie się marzy drzewiasta ...ale 65 zł nie dam ( po tyle są u nas ) .
 ...będzie z nich pociecha . Cudny ma kwiat piwonia ...mnie się marzy drzewiasta ...ale 65 zł nie dam ( po tyle są u nas ) . 

..ręce mam ścierpnięte i okropnie bolą - jakby kto kości z nich wydzierał ...piszę jednym palcem - reszta ma niedowład
 ..ręce mam ścierpnięte i okropnie bolą - jakby kto kości z nich wydzierał ...piszę jednym palcem - reszta ma niedowład   .
 .
 ale Kerria japonica 'Variegata' ciekawa muszę poczytać
  ale Kerria japonica 'Variegata' ciekawa muszę poczytać  

Zapraszam do wątku-może pomożesz mi rozpoznać co za stwór zamieszkał u mnie w ogródku?
 Zapraszam do wątku-może pomożesz mi rozpoznać co za stwór zamieszkał u mnie w ogródku?