Lubelska ekipa zamierza troszkę wcześniej przybyć .....tylko czy wątroba wytrzyma
Kaktusiada 2014
- Marek L
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2012, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kaktusiada 2014
Te kilka dni to szybko minie
Lubelska ekipa zamierza troszkę wcześniej przybyć .....tylko czy wątroba wytrzyma
- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Najważniejsze że humor i ochota jest
a to już za kilka dni. Tyle, że ucichło i dalej nie wiadomo kto dokładnie jedzie, jakie prelekcje, kto przyjedzie na stoiska i u kogo odwiedziny
same niespodzianki się szykują 
- Marek L

Niespodzianki są najlepsze
Więc aby nie opuścić którejścik z niespodzianek jutro bladym świtem ruszamy.....
te kilka dni przed kaktusiadą przyda się na odwiedzenie okolicznych kolekcji a i wypróbowanie nalewek
Więc aby nie opuścić którejścik z niespodzianek jutro bladym świtem ruszamy.....
te kilka dni przed kaktusiadą przyda się na odwiedzenie okolicznych kolekcji a i wypróbowanie nalewek
- nyskadu

Jak się bawić to się bawić
ja dopiero za 4 dni
cały czas odliczam 
- blabla
- -Moderator Forum-.

- Od: 6 sie 2007, o 06:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Powoli zaczynam się już pakować. Pociąg mam po 22:00, na miejscu będę jutro około 14:00 jak wszystko dobrze pójdzie. Zatem do zobaczenia.
Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Mój wątek
- nyskadu

W takim razie szerokich torów
do soboty

- nolina

- Od: 20 mar 2010, o 21:37
Życzę wszystkim miłych wrażeń i duuuuuuuużych zakupów 
- chaveiro

- Od: 26 sie 2011, o 17:08
Jako, że już po Kaktusiadzie to może zacznę. Byłem, szkoda że tylko w sobotę, szkoda że jak Tomek zaczynał prelekcję to ja musiałem się zwinąć na pociąg (obowiązki wzywały), ALE... ale cieszę się bardzo z miło spędzonego dnia było bardzo fajnie chociaż przy pierwszej styczności z językiem czeskim nie wszystko rozumiałem (może gdyby wolniej się mówiło połapałbym się bardziej) ale prelekcje na których byłem były fajne chociaż jedna była troszkę przydługa. Było fajnie, a czas z pewnością nie był zmarnowany, no i trochę zakupów poczyniłem 
- banditoo

- Od: 23 lis 2008, o 01:33
to może jakieś foteczki z imprezki
- mgr_

- Od: 24 paź 2010, o 18:37
Tak mi się wydawało, że Ciebie widziałemchaveiro pisze:Jako, że już po Kaktusiadzie to może zacznę. Byłem, szkoda że tylko w sobotę, szkoda że jak Tomek zaczynał prelekcję to ja musiałem się zwinąć na pociąg (obowiązki wzywały), ALE... ale cieszę się bardzo z miło spędzonego dnia było bardzo fajnie chociaż przy pierwszej styczności z językiem czeskim nie wszystko rozumiałem (może gdyby wolniej się mówiło połapałbym się bardziej) ale prelekcje na których byłem były fajne chociaż jedna była troszkę przydługa. Było fajnie, a czas z pewnością nie był zmarnowany, no i trochę zakupów poczyniłem
- nyskadu

Wieczorek sobotni wyborny
Marek i jego nalewki, tego nie da się opisać, to trzeba spróbować

Na miejscu można było oczywiście poczynić zakupy, chociaż wydaje mi się, że w tamtym roku był większy wybór

Ja kupiłam takie cudo, bo w tamtym roku jakoś mi ulecial.....

A później wyjazdy po kolekcjach...... cdn
- Marek L

Kaktusiada i już po
Troszkę wywołany do tablicy ..... w sprawie nalewek ...hmmm zawsze zdradzałem tajemnicę ......
jak była brzoskwiniówka ....to wiadomo moczyłem brzoskwinie, jak dereniówka to były moczone owoce derenia,
jak poziomkówka to moczyłem owoce z leśnych poziomek a ta najlepsza to moczyłem...... to moczyłem
no, nie napiszę bo się wstydzę
............
Dla tych co nie byli ....kilka zachęcaczy do uczestnictwa w kolejnej kaktusiadzie

Troszkę wywołany do tablicy ..... w sprawie nalewek ...hmmm zawsze zdradzałem tajemnicę ......
jak była brzoskwiniówka ....to wiadomo moczyłem brzoskwinie, jak dereniówka to były moczone owoce derenia,
jak poziomkówka to moczyłem owoce z leśnych poziomek a ta najlepsza to moczyłem...... to moczyłem
no, nie napiszę bo się wstydzę
Dla tych co nie byli ....kilka zachęcaczy do uczestnictwa w kolejnej kaktusiadzie

Pierwsze zdjęcie jest ogromną zachęta jak dla mnie, gymnolki niesamowicie ładne, aż chciało by się tam w nocy podkraść i wziąć wszystko 
- nolina

- Od: 20 mar 2010, o 21:37
Cudownie tam musiało być ,a pierwsze zdjęcie miodzio
A co do naleweczek to nie próbowałam...ale przepis napisałeś, więc też będę moczyła....moczyła ....moczyła...