Wygladaja ładnie tylko sa strasznie malutkie.

Ale Aga pisała, że fertyguje to jedzenia nie powinno im brakować a tak to może tylko przenawozić.rozmalinka pisze: Zraszaj i zasilaj Astvitem - bardzo dobra, uniwersalna odżywka.

.
 .
 Dziękuje Jolu
 Dziękuje Jolu  Bo tak jak napisałem, to nie są wilki takie typowe, wychodzące z kątów liści, tylko tak jakby papryka w pewnym momencie równomiernie się rozszczepiła na trzy strony, w identyczne pędy
 Bo tak jak napisałem, to nie są wilki takie typowe, wychodzące z kątów liści, tylko tak jakby papryka w pewnym momencie równomiernie się rozszczepiła na trzy strony, w identyczne pędy  Pytałem o tego pąka i jego usunięcie, bo gałązek nie mam zamiaru
 Pytałem o tego pąka i jego usunięcie, bo gałązek nie mam zamiaru  Przynajmniej na razie
 Przynajmniej na razie 

Przez pobyt w szpitalu wysiałam ją sporo za późno bo jakoś 15-17.03. Powiedzcie co z nią zrobić... Czy po tych majowych chłodach wsadzić ją do tunelu czy trzymać jeszcze w domku? Czy wspomagać ją jakimś nawozem? Takim samym co pomidory?
 Przez pobyt w szpitalu wysiałam ją sporo za późno bo jakoś 15-17.03. Powiedzcie co z nią zrobić... Czy po tych majowych chłodach wsadzić ją do tunelu czy trzymać jeszcze w domku? Czy wspomagać ją jakimś nawozem? Takim samym co pomidory?

Papryka nie wygląda na niedożywioną. Pytanie tylko dlaczego producent taka uwagę umieścił akurat do papryki?.andzia458 pisze:No niestety nie