Grażynko dzięki za uznanie artystycznej duszy synagracha pisze:Marysiu artystyczne zdjęcia z Sunią i z Twoim ogrodem cudowne,śliczne masz też niebo nad swoją działką![]()

Grażynko dzięki za uznanie artystycznej duszy synagracha pisze:Marysiu artystyczne zdjęcia z Sunią i z Twoim ogrodem cudowne,śliczne masz też niebo nad swoją działką![]()
Alualicjad31 pisze:Marysiu świetne zdjęcia![]()
Zdolnego masz syna![]()
Miłego weekendu
Ewuniu i ja z nimi walczę na trawniku nie zdążę wyciąć jednych a za chwilę zakwitają następne , walka z wiatrakami.drewutnia pisze:Zdjęcia z psiurem bombowe![]()
ja jeszcze warzywnika nie zaczęłam kopać. Walczę cały czas z mleczami
Dzięki IwonkoIvona44 pisze:Ale zaszalałaś ze zdjęciami, pierwszego się wystraszyłam, wygląda jakby tornado nadciągało. Piękną masz działeczkę Marysiu, zdrówka dla ślicznego wnusia
Dziękuję Alu i wzajemniealicjad31 pisze:Marysiu zdrówka i dużo słoneczka
Aurelko dziękujęsemirek pisze:Marysiu, najpierw dużo zdrówka dla wnusia no i oczywiście dla Ciebie. Działka bardzo wypieszczona, kolorowa i ten warzywniak - tylko podziwiac. Zdradź tajemnicę jak zamieszczasz zdjęcia, że ustawiają sie parami?
Witajaga1972 pisze:dla Ery , cudownego ogrodu i umiejętności w fotografowaniu dla syna
, pięknie się ogląda twój ogródek , teraz ruszam do przestudiowania Twojego wątku od deski do deski . Pozdrawiam z deszczowej Częstochowy