Gosiu witam
Dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej Dzidziu dzisiaj spróbuje coś posiać - mam sporo nasionek , tylko że trudno mi się schylać bo znowu dorwała mnie rwa kulszowa i nic nie pomaga
Jeszcze nie wiem co wysieję Ewunia
Witam i bardzo Ci dziękuje za odwiedziny i miłe słowa pocieszenia Witam Patrycjo Dziękuję Ci że znalazłaś czas aby do mnie zajrzeć , a co tam u Ciebie ??? już trochę sytuacja się poprawiła ?
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zapraszam ponownie
Tereniu te żółte wysokie kwiaty rzucają się w oczy .
Uwielbiam kalinę, z tym białym kwiatem, a po drugie przypomina mi dzieciństwo.
i dlatego mam szczególny sentyment do niej.
Urocza kępa floksów, trawka na ostatniej fotce fajna taka gęsta.
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.
Helen witam Mnie też kalina bardzo się podoba - te pompony są cudne
Trawki mam rożne ta już łanie rośnie a inne jeszcze nie ruszyły , a przecież razem ich ścinałam , nie wiem od czego to zależy
Pozdrawiam Witaj Jadziu Widzę że spać nie możesz ranny ptaszku .
Dziękuję Ci serdecznie i również życzę słonecznego i miłego dnia .
Witaj Tereniu
mam nadzieję , że rwa ci przejdzie i będziesz mogła cieszyć się na działeczce i siać
bardzo masz pięknie i kolorowo , moją serduszkę mróz chwycił i wcale się nią w tym roku nie nacieszyłam
pozdrawiam weekendowo i życzę zdrówka
Tereniu witam Cię
czytam, że rwa dokucza to koniecznie idź do lekarza seria zastrzyków na pewno pomoże ...po co cierpieć? a potem niestety gimnastyka ....a i jeszcze zapomniałam bardzo skuteczne są okłady z białej kapusty....naprawdę
Podziwiam Twoje berberysy, moje maleństwa i czekam aż urosną duże, żeby były widoczne z daleka. Miałam ogromnego po poprzednikach ale rósł bez sensu na środku drogi i trzeba go było
Miłego dnia i zdrowia życzę
Tereniu za dużo pracujesz i rwa szaleje.Ja polecam nastawianie.Sama mam sparalizowaną noge po rwie kulszowej.Nic nie pomagało,nawet jasia mi dali i nic.Dopiero nasawił mnie rehabilitant i pomogło.