Witajcie
Iwonka u mnie gnojówka już się robi z pokrzywy i mniszka ,ale na dlugi weekeend nastawię jeszcze dzięki Olkowi z trawy i rabarbaru dla hortysi
Romciu hostowisko poszerzyłam wiec z funkią problemu nie będzie
Gieniu - mam nadzieję że zakwitnie w przyszlym roczku właśnie takimi kwiatkami, wysłałam PW
Mireczko jest biała hosta ,ale niestety szybko zielenieje i jest bardzo niewdzieczną hostą , która bardzo często ginie .
Wpisz sobie w hostowym dziale White Feather i wyjdzie Tobie opinia jaką się cieszy - ja się na nią nie skusilam i nie skuszę.
Hosta którą ja wybrałam zamiast jej To White Christmas - tez ma dużo bieli i ładnie wygląda
Marzenko niestety nie pojechałam na 9 dni ,ale w czwartuś wracam. Tak wydałam bylinki

ale coś nie coś tam sobie kupuję
Małgosiu u mnie dużo wiosennych zdjeć nie ma

muszę to koniecznie zmienić jesienią, bo nastawiłam się na tulipanki i to dużo
Madziu u mnie w sobotę też caly dzień padało ,ale nastawiłam się na poszerzenie hostowiska bo bidule w doniczkach byly i się udało .... co prawda trzy razy sie przebierałam calutka ,a stary w głowę się pukał

- czego się nie robi dla dzialki czy ogrodu, ale teraz pojadę to będe miała wiecej czasu.
Nie udało mi się zrobić stanowiska pod pomidoraski i nie wypiłam kawy z sąsiadką na huśtawce tylko przy płocie
reszte planów zrealizowałam
Zostawiam Wam kilka hostek ,ktore świecą w tej chwili na hostowisku

reszta w kłach lub dopiero wychodzi
1Blue Ivory
2Dancing Queen
3First Frost
4 Great Expectations
5,6Liberty
7 Sagae

Pozdrawiam. Ewa