nam też przydałoby się, ale boimy się rozebrać to co zostało ze starej by nie uszkodzić winogronka
I śliczny strzępiasty kwiatuszek

z zestawu białego - na szczęście wszystko wzeszło białe
 z zestawu białego - na szczęście wszystko wzeszło białe

zrobiony z roślinek zakupionych na forum
 zrobiony z roślinek zakupionych na forum 

i stewia
 i stewia
 żagiel świetnie się sprawdza i szybko ściąga - tylko strach z tym stołem...
 żagiel świetnie się sprawdza i szybko ściąga - tylko strach z tym stołem...   

i teraz czekam na kwiatki
  i teraz czekam na kwiatki  żeby dodać do działu "jaka to roślina"
 żeby dodać do działu "jaka to roślina"   

moja w cale nie lepszym stanie
  moja w cale nie lepszym stanie   ale powolutku ją wyremontujemy
  ale powolutku ją wyremontujemy 

- w stylu "co w rękę wpadło" jeszcze będzie pomalowany ale z zapaleniem zatok to ciężko :P w środku mięta pieprzowa, pieprzowa dwubarwna, bananowa, korsykańska, zielona i dwa (z 4) czosnki ozdobne i stewia
 - w stylu "co w rękę wpadło" jeszcze będzie pomalowany ale z zapaleniem zatok to ciężko :P w środku mięta pieprzowa, pieprzowa dwubarwna, bananowa, korsykańska, zielona i dwa (z 4) czosnki ozdobne i stewia

mamy sklepik ziołowy i tam jest wiele takich wymyślnych smakówameliar pisze:Ja niestety z rozpoznaniem nie pomogę bo sama się nie znam
Ale bardzo mnie zaciekawiła Twoja mięta bananowa! jeszcze o takiej nie słyszałam! skąd masz takie cudo?
Wracaj szybko do zdrówka
 i zapachów - mam plan sobie co jakiś czas coś dokupić
 i zapachów - mam plan sobie co jakiś czas coś dokupić 
o dziękujęsweety pisze:3. to na 100% bodziszek chyba kantabryjski, ale ręki nie dam odciąć
 rzeczywiście ma zapach jak geranium, ale nie mogłam sobie przypomnieć nazwy tego śmierdziucha z parapetów szkolnych
 rzeczywiście ma zapach jak geranium, ale nie mogłam sobie przypomnieć nazwy tego śmierdziucha z parapetów szkolnych