Grażynko u Ciebie warzywka jakie już ładne , moje ledwo wychyliły się z ziemi , ale za to mam pomocnika w spulchnianiu ziemi i w żaden sposób nie mogę
Mój Raj część III
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część III
I u mnie niezapominajek nie brakuje , a konwalie mam ciężko mi się ich pozbyć , zostały po poprzednich właścicielach . Rosną tam gdzie nie powinny .
Grażynko u Ciebie warzywka jakie już ładne , moje ledwo wychyliły się z ziemi , ale za to mam pomocnika w spulchnianiu ziemi i w żaden sposób nie mogę
się go pozbyć bawi się ze mną w wytrzymałość
, co udepcze ziemię nie zdążę się odwrócić to on szybciutko ją z powrotem spulchnia. 
A ja dopiero w tym roku wysieję niezapominajki, to na przyszły będę miała 
Żurawki też różne mam, może za jakiś czas się powymieniamy?
Żurawki też różne mam, może za jakiś czas się powymieniamy?
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Dzięki Grażynko za fotkę , śpij spokojnie 
- Biedronka641
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Graziu super szpaler z tulipanów. Żółte hiacynty też mi zakwitły jako ostatnie.Jarzynki Ci ładnie powschodziły.
Przy okazji żurawek widzę fajne tabliczki. Mogę zapytać ,gdzie je kupujesz? A na żurawkę Fire Alarm zwróć szczególna troskę, bo mi po tej zimie się nie odbiła.
Przy okazji żurawek widzę fajne tabliczki. Mogę zapytać ,gdzie je kupujesz? A na żurawkę Fire Alarm zwróć szczególna troskę, bo mi po tej zimie się nie odbiła.
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grazynko jak zwykle warzywniaczek na szósteczkę 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Grażynko warzywniczek prima sort i fajny płotek zauważyłam z czego jest zrobiony?
U mnie też czerwone towarzystwo na liliach grasuje...
Grażynko podziwiam Twój warzywnik. Ja dopiero zbieram się do wysiewania warzyw. Co roku obserwuję bardziej ogrodowo doświadczone moje sąsiadki i nie wyrywam się wcześniej niż one z zasiewami. Zwykle siejemy właśnie w okolicy długiego majowego weekendu. A u Ciebie, proszę bardzo, już rośnie, co znaczą cieplejsze rejony kraju! I to jak zwykle pięknie zaplanowany i dopatrzony warzywnik. Gratulacje ! A tulipany - przepiękne nie dziwnego,że nie możesz się od nich oderwać. Pozdrawiam 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Grażynko, kochana jesteś
Ostatnio wypatrzyłam grupki knowali miedzy nowymi nasadzeniami truskawek. Byłam pewna, że przepadły, bo dzieci zrobiły tam sobie kopalnię złota dla ciężarówek
Posadziłam truskawy a konwalijki zrobiły mi miłą niespodziankę..teraz tylko czekać aż pomalutku się rozrosną 
- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Witaj Grażynko
i ja jestem u Ciebie w Twoim Raju , pięknie w nim ...
Masz wspaniałą rodzinę , piękny ogródek warzywny - ja uprawiam warzywka już drugi rok ale czasem mam problem co i jak
teraz wiem ,że będę sobie zerkała do Ciebie , i coś podpytywała
Fajny klimat u Ciebie w ogrodzie , takie buciki gliniane , beczułki , ten krasnal ...uwielbiam
... kwiaty cudowne
Pozdrawiam
i ja jestem u Ciebie w Twoim Raju , pięknie w nim ...
Masz wspaniałą rodzinę , piękny ogródek warzywny - ja uprawiam warzywka już drugi rok ale czasem mam problem co i jak
teraz wiem ,że będę sobie zerkała do Ciebie , i coś podpytywała
Fajny klimat u Ciebie w ogrodzie , takie buciki gliniane , beczułki , ten krasnal ...uwielbiam
Pozdrawiam
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Grażynko pękna jest Twoja aleja tulipanowa. Mogłabym nią chodzić cały czas. Piękne tulipany. Zapach hiacyntów też uwielbiam i robię to samo co Twój wnusio ( tylko ja muszę klęknąć żeby je powąchać
)
Drobiazgi do ogrodu uwielbiam. Być może w przyszłym tygodniu znowu coś do mnie zawita
Moja mama dopiero w tym tygodniu posiała i posadziła warzywa rzecz jasna że jeszcze zostały ogóreczki i fasola.
Drobiazgi do ogrodu uwielbiam. Być może w przyszłym tygodniu znowu coś do mnie zawita
Moja mama dopiero w tym tygodniu posiała i posadziła warzywa rzecz jasna że jeszcze zostały ogóreczki i fasola.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Czy Ci czerwoni towarzysze to odrosty od lilii? Pięknie i wiosennie u Ciebie. 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko,żeby tak te tulipany były długo ,bo za chwilę zostają tylko na zdjęciach a takie piękne ,a nosek zanurzony w hiacyntach najpiękniejszy,miłej soboty życzę

- misia i klusek
- 1000p

- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Piękne widoki i krasnal ochroniarz rewelacja - mam podobnego !!!