A fotkami dałaś czadu
Ogród w słońcu
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród w słońcu
Sabinko w żadnym wypadku nie można odmówić babcią mamą i teściowym .
i po to są te rabatki , można trochę stracić kalorii .
A fotkami dałaś czadu
A fotkami dałaś czadu
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Detoks mówisz, ja w tym roku upiekłam tylko sernik, który został zjedzony w całości w niedzielę. Nie dojadam więc resztek
Festiwal
na to czekałam.
-- Wt 22 kwi 2014 21:46 --
Detoks mówisz, ja w tym roku upiekłam tylko sernik, który został zjedzony w całości w niedzielę. Nie dojadam więc resztek
Festiwal
na to czekałam.
Festiwal
-- Wt 22 kwi 2014 21:46 --
Festiwal
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Sasanka i tulipany super!
Moja mama tępiła moją pierwszą sasankę do skutku, bo uznała ją za dziką marchew!
Moja mama tępiła moją pierwszą sasankę do skutku, bo uznała ją za dziką marchew!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Sabinko patrzę i wzdycham i to nie tylko do pięknych tulipanów...ty robisz piękne zdjęcia,takie ,że niemal zapach czuć 
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sabinko urocze tulipany,można na nie patrzeć i patrzeć ,nigdy się nie znudzą 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Kupię trochę czasu..może być na wagę
od dwóch dni żar leje się z nieba. Jest duszno, bardzo słonecznie, a po południu burzowo. Biegamy w krótkich rękawkach i spodenkach
. Zdążyłam nawet spalić sobie ramiona, bo nie spodziewałam się opalenizny w takim tempie
Wieczorem dla odmiany byłam zakupić środek przeciw mszycom, bo dosłownie róże zaczną odlatywać na skrzydełkach
Oczywiście nie dało się przejść obojętnie obok działu ogród. I dobrze, bo były mega wyprzedaże. Lilie 5 szt pełne po 5zł, orliki po 1,90zł i mieczyki: do wyboru 50 lub 25 szt po 5zł
Mąż wybrał mi lawendę ( brakowało jednej do półkola), ale że spodobała mu się taka wielkokwiatowa, tak nie wiem czy przezimuje
Małgoś, zamówienia w tym roku średnio wypadają. Pierwszy tydzień maja wypada mi tragicznie, pozostałe mam totalnie wolne, ale nie ma tego złego, mam więcej czasu na to co konieczne- muszę pozbyć się kolejnej porcji ściętych gałęziorów, które wszyscy nauczyli się zrzucać w miejscu przyszłej kannowo-mieczykowej rabaty
Aniu/ sweety, ja też jestem zdania, że tulipanów nigdy za wiele..Sasanką jestem wciąż zachwycona, ile razy nie wyjdę podglądnąć roślin
Aneczka1979, anemony kwitły zwykle w czerwcu, lub w najlepszym wypadku w maju. w tym roku wszystko jest szybko..Zaczynają kwitnąć irysy bylinowe..
Marysiu, przy łopacie straciłam trochę kilogramów
Ale za to mam powsadzane mieczyki..większość, bo brakło mi miejsca, a jeszcze dokupiłam nowe
Agnieszko, ja resztki dojadałam dzisiaj..lodówka pękała w szwach -sernik, masowiec, mazurek, że nie wspomnę o babkach, ale u mnie same słodkożerne i opracowali migiem
Renatko, u mnie długo nie było sasanek właśnie przez te liście, które jakoś specjalnie nie przypadły mi do gustu. Zwyciężyło piękno wczesnowiosennych kwiatów.
Beatko i Grażynko, cieszę się, że moje zdjęcia przypały wam do gustu. dzisiaj naszykowałam prawdziwą petardę
uwaga dzisiaj solidna porcja zdjęć z górką
proszę się wyłożyć wygodnie jak ten tu poniżej i oglądać

kto wie jak pachnie czeremcha?? szczególnie nad ranem?? zaraz za posesją mamy dwie takie ogromniaste. Zapach upojny

mąż próbował walczyć z malinami

rządek łubinów, naparstnic i dzwonków

biedronowy hiacynt 2 w 1

pierwsze w tym roku irysy bylinowe

oraz do znudzenia tulipany

myślałam że dzieci wydarły mi wszystkie konwalie, więc posadziłam im truskawki..teraz mam konwalie w truskawach..lub truskawy w konwaliach, jak kto woli

szachowniczki..to one na żywo są takie małe?!!

niezmordowane prymule

jabłoń... i chyba nie muszę nic dodawać

nareszcie doczekałam się koron. Było warto.

kolejne samosiejki..i co, mam bratki w ogrodzie

największa różana szybciocha, podobno casanova. zobaczcie jakie ma przyrosty

wczorajsze zdobycze

Małgoś, zamówienia w tym roku średnio wypadają. Pierwszy tydzień maja wypada mi tragicznie, pozostałe mam totalnie wolne, ale nie ma tego złego, mam więcej czasu na to co konieczne- muszę pozbyć się kolejnej porcji ściętych gałęziorów, które wszyscy nauczyli się zrzucać w miejscu przyszłej kannowo-mieczykowej rabaty
Aniu/ sweety, ja też jestem zdania, że tulipanów nigdy za wiele..Sasanką jestem wciąż zachwycona, ile razy nie wyjdę podglądnąć roślin
Aneczka1979, anemony kwitły zwykle w czerwcu, lub w najlepszym wypadku w maju. w tym roku wszystko jest szybko..Zaczynają kwitnąć irysy bylinowe..
Marysiu, przy łopacie straciłam trochę kilogramów
Agnieszko, ja resztki dojadałam dzisiaj..lodówka pękała w szwach -sernik, masowiec, mazurek, że nie wspomnę o babkach, ale u mnie same słodkożerne i opracowali migiem
Renatko, u mnie długo nie było sasanek właśnie przez te liście, które jakoś specjalnie nie przypadły mi do gustu. Zwyciężyło piękno wczesnowiosennych kwiatów.
Beatko i Grażynko, cieszę się, że moje zdjęcia przypały wam do gustu. dzisiaj naszykowałam prawdziwą petardę
uwaga dzisiaj solidna porcja zdjęć z górką
proszę się wyłożyć wygodnie jak ten tu poniżej i oglądać

kto wie jak pachnie czeremcha?? szczególnie nad ranem?? zaraz za posesją mamy dwie takie ogromniaste. Zapach upojny

mąż próbował walczyć z malinami

rządek łubinów, naparstnic i dzwonków

biedronowy hiacynt 2 w 1

pierwsze w tym roku irysy bylinowe

oraz do znudzenia tulipany

myślałam że dzieci wydarły mi wszystkie konwalie, więc posadziłam im truskawki..teraz mam konwalie w truskawach..lub truskawy w konwaliach, jak kto woli

szachowniczki..to one na żywo są takie małe?!!

niezmordowane prymule

jabłoń... i chyba nie muszę nic dodawać

nareszcie doczekałam się koron. Było warto.

kolejne samosiejki..i co, mam bratki w ogrodzie

największa różana szybciocha, podobno casanova. zobaczcie jakie ma przyrosty

wczorajsze zdobycze

- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Jestem pod wrażeniem wspaniałych zdjęć.Jak tu nie kochać cebulowych kwiatów kiedy są tak piękne i różnorodne.Zakupy jak widzę też udane.Można wiedzieć gdzie kupiłaś orlika bo od dawna na takiego choruję?
- nifredil

Aniu, wszystko kupowałam w OBI. Mają wyprzedaż wszelkich cebul i bylin po śmiesznych cenach 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Trafiłam tu za koleżankami i oniemiałam z zachwytu, jaki koncert tulipanowy
, a zakupy superaśne
. Zresztą sam ogród też tworzysz z pasją.
Moja maleńka uwaga, teraz kwitnie ałych, dzika śliwka- mała drobna żołta. Czeremcha zakwitnie trochę poźniej. Mam obie i stąd to moje mądrowanie się
Moja maleńka uwaga, teraz kwitnie ałych, dzika śliwka- mała drobna żołta. Czeremcha zakwitnie trochę poźniej. Mam obie i stąd to moje mądrowanie się
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
To chyba czeka mnie przymusowy objazd marketów w weekend.Może i mi coś do koszyka wpadnie
A pomyśleć,że po oprysk na mszyce wysłałam męża samego,może i ja bym upolowała jakąś wyprzedaż 
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
O rety, a ja mam Obi całkiem nie po drodze.
Piękny kociamber, jak i Twoje rośliny. Tulipany od razu wprowadzają w radosny nastrój.
Piękny kociamber, jak i Twoje rośliny. Tulipany od razu wprowadzają w radosny nastrój.
- nifredil

Izolek, Witaj u mnie
Nie potrafię się oprzeć tulipanom..co roku przybywa
Sosenki4, witam i dziękuję za komplementy. Przekażę tulipkom i może za rok odwdzięczą się jeszcze obfitszym kwitnieniem..u mnie dzikich śliwek nie ma w okolicy.. za to jest czeremcha, która kwitnie już od dobrego tygodnia..spróbuję później zrobić zbliżenie kwiatów
Aniu/ Ann_30, nigdy..ale to nigdy nie wysyłaj męża samego do ogrodniczego
człowiek nie czuje jak mu się rymuje

Aniu/ aneczka1979, ja też mam nie po drodze
ale o 7 wieczorem ogrodnicze zamknięte, a mi ten oprysk był na już potrzebny
i pewnie nic by z tego nie wyszło, bo to "tylko" róże..ale mężuś zauważył (przy mojej pomocy) mszyce na nektarynie i porzeczkach, a tego już przepuścić nie zdołał 
Sosenki4, witam i dziękuję za komplementy. Przekażę tulipkom i może za rok odwdzięczą się jeszcze obfitszym kwitnieniem..u mnie dzikich śliwek nie ma w okolicy.. za to jest czeremcha, która kwitnie już od dobrego tygodnia..spróbuję później zrobić zbliżenie kwiatów
Aniu/ Ann_30, nigdy..ale to nigdy nie wysyłaj męża samego do ogrodniczego
Aniu/ aneczka1979, ja też mam nie po drodze
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Nie ma Obi w moim miasteczku
Na pewno tez bym skorzystała z wyprzedaży.No trudno ,obędę się smakiem
Kwitnąca jabłoń to niecodzienny widok
Koron tez się doczekałam,widać je z daleka jak dumnie sterczą
Takiego orlika z tego co pamiętam miałam,mam nadzieję,że nie zaginął w akcji...
Z szachowniczkami całkowicie się zgadzam,jakie one malutkie w realu,tez oczy zrobiłam jak zakwitły
Tulipanki to jesienne nasadzenia?
Miłego dnia
Kwitnąca jabłoń to niecodzienny widok
Takiego orlika z tego co pamiętam miałam,mam nadzieję,że nie zaginął w akcji...
Z szachowniczkami całkowicie się zgadzam,jakie one malutkie w realu,tez oczy zrobiłam jak zakwitły
Tulipanki to jesienne nasadzenia?
Miłego dnia
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Rozłożyłam się jak twój książę i podziwiam wszystko z tej pozycji....czy już mówiłam, że twoje cebulowe zachwycają?
Taka ilość i szybsze bicie serca.
Zdjęcia
Taka ilość i szybsze bicie serca.
Zdjęcia