Byłam i pokażę Wam co zrobiłam.

Uruchomiłam ciurkadełko i dodatkowo dorobiłam małą fontannę.
Dzięki Grażynko ; Wiesz sytuacja zmusza człowieka do radzenia sobie samemugracha pisze:Marysiu nie dość że wspaniała z ciebie ogrodniczka to jeszcze na dodatek dobry fachowiec hydrauliczny![]()
Dziękuję Ruda Żabko.Ruda_Zaba pisze:śliczne to ciurkadełko
Oj jak miło mi powitaćWolusia pisze:Marysiu, piękny sklaniaczek z fontanną. GratulujęJa też jestem z zachodniopomorskiego
Ja też żałuję że to daleko ale i tak będę do Ciebie zaglądać.Wolusia pisze:Ja z Dębna...więc i tak mamy do siebie daleko...A szkoda. Dziękuję za odwiedziny w moim wątku i zapraszam częściej
Dziękuję Iwonkoiwona0042 pisze:Witaj Marysiu, świetnie Ci to wyszłowoda w ogrodzie wygląda cudnie
Bogusiu- dziękuję pochwały z twoich ust to balsam na moje sercebwoj54 pisze:Marysiu!...skalniaczek z fontanną świetnie prezentuje się...a portreciki kwiatków...cudo!
posyłam serdeczności!
Asiu cieszęcyganka77 pisze:Marysiu, no i po co pokazałaś takie śliczności.Będę przerabiać swój skalniak i właśnie mi poddałaś świetny pomysł. Muszę tylko pokazać eMowi. Tylko pytanie, czy on będzie potrafił.
Dziękuję DorotkoDTJ_1 pisze:Marysiu świetnie to sobie wymyśliłaś , fajne to Twoje ciurkadełko,