.
.A właśnie, jakiej średnicy są te siewki?

.
.

.
 .

się u Ciebie zrobiło, całkiem przyjemnie się to ogląda, gdy za oknem pochmurno i deszczowo.
  się u Ciebie zrobiło, całkiem przyjemnie się to ogląda, gdy za oknem pochmurno i deszczowo.
 Co to za Parodia? Czy w ogóle to coś innego?
 Co to za Parodia? Czy w ogóle to coś innego? 

Jako, że od tygodnia powoli rogrzewam się 'szczepieniowej materii' to pokażę kilka pierwszych sukcesów
 Jako, że od tygodnia powoli rogrzewam się 'szczepieniowej materii' to pokażę kilka pierwszych sukcesów  Oczywiście rozpocząłem szczepić od prawdziwych perełek wśród rodzaju Echinocereus czyli...
 Oczywiście rozpocząłem szczepić od prawdziwych perełek wśród rodzaju Echinocereus czyli... A jako, że w pracy mam słońce od rana do wieczora to będą ładne zdjecia
  A jako, że w pracy mam słońce od rana do wieczora to będą ładne zdjecia 

Ponadto znalazłem super miejscówkę dla mojej skromniejszej, lokalnej kolekcji kaktusów
 Ponadto znalazłem super miejscówkę dla mojej skromniejszej, lokalnej kolekcji kaktusów  Jako, ze pracuję 8-18 to nie mam za bardzo możliwości dokumentowania kwiatów w domu także wywiozę te kilkanaście doniczek do... pracy
 Jako, ze pracuję 8-18 to nie mam za bardzo możliwości dokumentowania kwiatów w domu także wywiozę te kilkanaście doniczek do... pracy  Ugadałem się z szefem bym mógł sobie wykorzystać miejsce na 1-2 skrzynie. Kaktusy miały zapewnione słońce od rana do wieczora, a ja możliwość wglądu do nich.
 Ugadałem się z szefem bym mógł sobie wykorzystać miejsce na 1-2 skrzynie. Kaktusy miały zapewnione słońce od rana do wieczora, a ja możliwość wglądu do nich.
 .
. ).
).