Gdzie nam, parapetowcom i balkonowcom do potentatów ogrodowych...

Wiedziałam, że masz ich sporo, ale teraz siedzę wbita w fotel i zbieram szczękę. Jaki procent kolekcji stanowią mamilarki?
  Wiedziałam, że masz ich sporo, ale teraz siedzę wbita w fotel i zbieram szczękę. Jaki procent kolekcji stanowią mamilarki?

o, tak to można się "opiekować" swoimi pupilami, na pewno będą zadowolone z takiego miejsca do "opalania".
  o, tak to można się "opiekować" swoimi pupilami, na pewno będą zadowolone z takiego miejsca do "opalania".

Podobno nie ilość a jakość,ale tyle jest pięknych kaktusów ,że trudno się oprzeć a zwłaszcza jak jest miejsce.hen_s pisze:Gdzie nam, parapetowcom i balkonowcom do potentatów ogrodowych...

Kiedyś stanowiły około 90% ale teraz zaczęły mi się podobać też inne rodzaje i tak to się nieplanowo rozrasta a zwłaszcza ,że tu na tym forum co chwilę można się zarazić innym rodzajem.theoria_ pisze:. Jaki procent kolekcji stanowią mamilarki?
W fotel to ja się wbijam oglądając twój wątek.piasek pustyni pisze: to wbijasz w fotel rzeczywiście!

Mam nadzieję,że się odwdzięczą pokaźnym kwitnieniem.Akwelan_2009 pisze:na pewno będą zadowolone z takiego miejsca do "opalania".
Dziękuję Przemku ,że chociaż miejscówka ci się podoba,bo przecież mamy tak odległe od siebie gusta,ale nie do końcaprzemek_pc pisze:Zazdroszczę "możliwości"!

) Zazdraszczam i podziwiam! Masz jeszcze miejsce na kolejne? Bo widzę, że pełne.
) Zazdraszczam i podziwiam! Masz jeszcze miejsce na kolejne? Bo widzę, że pełne. 

Jest co podziwiać. Wielka kolekcja. No i piękna. I jak estetycznie
  Jest co podziwiać. Wielka kolekcja. No i piękna. I jak estetycznie  

Taka ilość ciekawych, zdrowych i ładnie wyglądających kaktusów to powód do dumy
 Taka ilość ciekawych, zdrowych i ładnie wyglądających kaktusów to powód do dumy  Podoba mi się
 Podoba mi się 

Nie to co mój balkonik na którym mieści się kilka skrzyneczek
 Nie to co mój balkonik na którym mieści się kilka skrzyneczek  
  Jak zakwitną  będzie super  widok.
 Jak zakwitną  będzie super  widok.

,ale bardzo się cieszę ,że się podobają.
 ,ale bardzo się cieszę ,że się podobają.Masz rację Leszku,to jest lepsze niż telewizor,też potrafię godzinami siedzieć przy swoich kolczastych i się w nie wgapiaćleszek2 pisze:można patrzeć lepiej niż w telewizor