Skromny ogród Joli - 2008r.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pozostaje Ci liczyć na to że jakoś ładnie zakwitnie :P np na różowo
- nie przejmuj się człowiek uczy się przez całe życie
a kociak superaśny
a kociak superaśny
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co do hortensji powtórzę za Tess, poczekaj a jak słabo będzie róść to po prostu przesadź.
Fajnie grzać się przy kominku. Teraz mam kaloryfery, ale kilka lat mieszkałam w domu z takim starodawnym piecem. Jak tam przyjemnie było jak zapaliłam, a raz jednego wieczoru była taka wichura i nie było prądu. Jak miło było w domku, taka cisza i ogień - graliśmy z mężem w karty przy świecach.
Fajnie grzać się przy kominku. Teraz mam kaloryfery, ale kilka lat mieszkałam w domu z takim starodawnym piecem. Jak tam przyjemnie było jak zapaliłam, a raz jednego wieczoru była taka wichura i nie było prądu. Jak miło było w domku, taka cisza i ogień - graliśmy z mężem w karty przy świecach.
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Mogdo
widzisz ja Cię rozumię i wiem że czasami żal tych przyjemności jakie były kiedyś , ale cóż można poradzić trzeba żyć dalej.Przypomniało mi się zdarzenie ,a było to 10 lat temu jak wprowadziliśmy się do domku.Był listopad ,rozpaliliśmy w kominku i nagle wyłączyli prąd .My zadowoleni siedzimy przed kominkiem ,po chwili włączyli prąd wstaję i patrzę a naprzeciwko sąsiedzi we wszystkich oknach patrzą w naszą stronę .Pewnie myśleli że pożar ale jak ujrzeli nasze postacie szybko się pochowali . :
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kociacek rozkoszny, jesteś zuch, że zdołałaś go utrzymać przy życiu.
Zazdroszczę ci kominka, uwielbiam patrzeć na ogień, w nowym domu mam zaplanowane na niego miejsce, ale jeszcze muszę trochę na to poczekać
Dorota
Zazdroszczę ci kominka, uwielbiam patrzeć na ogień, w nowym domu mam zaplanowane na niego miejsce, ale jeszcze muszę trochę na to poczekać
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44