Aguś tułacze są chyba niskie tak?Bo jest jeszcze jedna kolorowa roślina jak powojnik tylko się pnie i jest też kolorowa może to z nią pomyliła ta kobieta ale nie wiem jak ta roślina się nazywa szukam takiej pnącej o kolorowych liściach.
Moi podopieczni
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moi podopieczni
Wesołych i spokojnych Świąt ! Pogody i radości i na mokrego dużo miłych gości.
Aguś tułacze są chyba niskie tak?Bo jest jeszcze jedna kolorowa roślina jak powojnik tylko się pnie i jest też kolorowa może to z nią pomyliła ta kobieta ale nie wiem jak ta roślina się nazywa szukam takiej pnącej o kolorowych liściach.
Miłego Świętowania. 
-
aga111
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 sie 2011, o 12:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak kochana , tułacze są raczej niewysokimi bylinami . No i być może , że kobieta pomyliła z czymś innym
Może z aktinidią (ozdobnym kiwi ) ? To jest właśnie pnącze o kolorowych ślicznych listkach
Może z aktinidią (ozdobnym kiwi ) ? To jest właśnie pnącze o kolorowych ślicznych listkach
Trafiłam i tu
piękne masz roślinki i zakamarki w ogrodzie- ale zdjęcia pajęczynek i oszronionych zagonków- cudne
będę zaglądać 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Zostaję
spaceruję i stwierdzam, że pięknie tu u Ciebie- powojniki, naparstnice
a mam pytanie co jest na czwartym zdjęciu to jakaś roślina cebulowa
- jakoś do tej pory, nigdy mi w oko nie wpadła
ciekawie wygląda 
-
aga111

Witaj Karolinko . Cieszę się bardzo , ze podoba Ci się u mnie , oczywiście zapraszam , kiedy tylko będziesz miała na to ochotę
A na fotce 4 jest czosnek ozdobny
A na fotce 4 jest czosnek ozdobny
Czyli bardzo często
tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
czosnek ozdobny- w życiu bym nie wpadła... piękny jest 
Dlaczego do tej pory mnie u Ciebie nie było! Już się poprawiam
Piękny i kolorowy ogród! Cudne kwitnienia!
Powiedź mi ile owoców ma w tym roku Twoja leszczyna bordowa, bo u mnie prawie wcale
W ogóle marnie owocuje!
Piękny i kolorowy ogród! Cudne kwitnienia!
Powiedź mi ile owoców ma w tym roku Twoja leszczyna bordowa, bo u mnie prawie wcale
W ogóle marnie owocuje!
-
aga111

Cieszę się , że zaglądnęłaś do mnie
Kochana , moja leszczyna co roku obficie owocowała i miała dość duże owoce , ale dwa lata temu było u nas zalane i biedna stała w wodzie. Wprawdzie nie zginęła , ale odchorowała . W tym roku nie będzie niestety orzeszków .
I troszkę fotek z dzisiejszego obchodu po ogrodzie

Kochana , moja leszczyna co roku obficie owocowała i miała dość duże owoce , ale dwa lata temu było u nas zalane i biedna stała w wodzie. Wprawdzie nie zginęła , ale odchorowała . W tym roku nie będzie niestety orzeszków .
I troszkę fotek z dzisiejszego obchodu po ogrodzie

A przycinasz swoją leszczynę?
Śliczne kwitnienia
Ładnie zakwitła ta hortensja 
Śliczne kwitnienia
-
aga111

Nie , nie przycinam , rośnie sobie jak chce . Ma u mnie sporo miejsca , więc mi nie przeszkadza . Ale w końcu trzeba będzie pewnie przyciąć , żeby więcej owocków zawiązywała .
- duju
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Witaj, co u Ciebie? Jak patyczki ode mnie, nic nowego nie pokazujesz, a tu już jest sierpień 
Pozdrawiam - Justyna
-
guru302
- 500p

- Od: 14 lip 2012, o 23:09
Jak u Ciebie pięknie i kolorowo
piękne kwitnienia .
pozdrawiam serdecznie Gabrysia
-
aga111

Witaj Justynkoduju pisze:Witaj, co u Ciebie? Jak patyczki ode mnie, nic nowego nie pokazujesz, a tu już jest sierpień
U mnie teraz gorący okres , bo czas robienia przetworów nastał
Datury od Ciebie szybko się ukorzeniły i pięknie rosną , już nie mogę się kwiatów doczekać , ale na to jeszcze trzeba będzie troszkę poczekać
Witaj Gabrysiu i dziękuję Ci za miłe słówkaguru302 pisze:Jak u Ciebie pięknie i kolorowopiękne kwitnienia .
No to zapraszam na dzisiejszy spacer po moim ogrodzie
Kwitną cynie i dalie

Wilczomlecz groszkowy

Jeżyna w tym roku aż ugina się od jagód

I zakwitł jeszcze taki mały powojnik