Mój zielony świat cz.3
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.3
Aniu chciałam Ci życzyć słonecznych, kolorowych Świąt, ale widzę, że nie ma potrzeby
Takiej kwiecistej wiosny jak Twoja tylko pozazdrościć! Migdałek piękny, u mnie niestety padają z powodu choroby drzew pestkowych. Radosnych Świąt! 
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- kwiaty_poli
- 500p

- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Jak tu pięknie
Sasanki bardzo lubię, nie wiem jak Ci się udało wysiać, moje próby co roku są z marnym skutkiem
I oczywiście nie mam ani jednej i kiedy mam już zamiar zakupić, to wpada mi w ręce coś innego i tak to się zawsze kończy

- anym
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Jasna witam Cię w moim zielonym świecie
dziękuję za wszystkie pochwały i zapraszam jak najczęściej, będzie mi ogromnie miło.
Ps. Jak masz na imię?
Marysiu wszyscy jesteśmy w ten przedświąteczny czas zabiegani, jeszcze troszkę i odpoczniemy. Pozdrawiam i wesołego alleluja życzę
Marzenko hejka
białej kocimiętki jeszcze nie widziałam
koniecznie się pochwal jak zakwitnie. Na jesieni możemy zrobić wymianę jeśli jesteś chętna.
Aguś te tulipany są bezobsługowe, raz tylko je wykopywałam by ziemię wzbogacić kompostem. Rozrastają się co roku coraz bardziej i szczerze je polecam
Basiu z tą czystością to u mnie różnie
pokazuje tylko te części ogrodu które wyglądają jako tako.
Aga to dobry pomysł
jeśli kamienie będą zbyt blisko siebie rośliny słabo będą się rozrastać. Skalnicę trzeba często dzielić bo jej środek potrafi wyłysieć i bardzo brzydko to wygląda.
Martuniu cieszę się, że sprawiłam Ci radość moim kwiatuszkami, zapraszam Cię w każdej wolnej chwili. Również życzę miłego dnia a w ogóle to wesołego alleluja Martuniu
Zuziu dziękuję za życzenia
Migdałek jest u mnie od wielu lat i do tej pory(odpukać) nic złego się z nim nie dzieje, chociaż w pobliżu rosną wiśnie
Paulinko sasanki najlepiej siać zaraz po zbiorze nasion, muszą być świeże wtedy najlepiej kiełkują. Spróbuj
WESOŁEGO ALLELUJA!!!

Ps. Jak masz na imię?
Marysiu wszyscy jesteśmy w ten przedświąteczny czas zabiegani, jeszcze troszkę i odpoczniemy. Pozdrawiam i wesołego alleluja życzę
Marzenko hejka
Aguś te tulipany są bezobsługowe, raz tylko je wykopywałam by ziemię wzbogacić kompostem. Rozrastają się co roku coraz bardziej i szczerze je polecam
Basiu z tą czystością to u mnie różnie
Aga to dobry pomysł
Martuniu cieszę się, że sprawiłam Ci radość moim kwiatuszkami, zapraszam Cię w każdej wolnej chwili. Również życzę miłego dnia a w ogóle to wesołego alleluja Martuniu
Zuziu dziękuję za życzenia
Paulinko sasanki najlepiej siać zaraz po zbiorze nasion, muszą być świeże wtedy najlepiej kiełkują. Spróbuj
WESOŁEGO ALLELUJA!!!

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, ale ślicznie wiosennie
. Kolor tego hiacynta niesamowicie piękny
sasanek Ci zazdroszczę, bo ja wysiałam i coś mi zżarło chyba siewki, bo w jednej chwili zaczęły znikać. Została chyba jedna i ciekawa jestem jaki będzie jej los
Skalnicę też bardzo lubię, u mnie na skalniaku rośnie. Serduszka biała też nie chciała ze mną być
no trudno za to różowa się ślicznie rozrasta.
Wesołych Świąt Kochana
Wesołych Świąt Kochana
Aniu - piękna dekoracja, taka delikatna... Aż się cieszę, że w środę przytargałam do domu młodą brzózkę z czyszczonego u nas terenu. Wszystkie gałęzie już stoją w wazonie obwieszone jajkami, ale byłam pewna, że pień też się do czegoś przyda
Co prawda kombinowałam raczej coś ogrodowego, ale kawałek może, może trafi na dekoracje. Jak nie w tym, to w przyszłym twój pomysł na pewno wykorzystam jako inspirację. Tak jak i wianek PEPSI.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, wspaniała dekoracja świąteczna
Widzę że masz taką samą skalnicę jak ja
Powiedz czy ją okrywasz na zimę 
Widzę że masz taką samą skalnicę jak ja
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Witaj Aniu w świąteczny poranek. Wesołych Świąt !
Cudowny kolor tego hiacynta
Rabatki ukwiecone, coraz bardziej kolorowe wyglądają cudnie. 
Cudowny kolor tego hiacynta
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Marysiu na jesieni możemy zrobić wymiankę serduszek jeśli jesteś chętna
Aga ja lubię wykorzystywać wszystko to co znajdę w ogrodzie lub w lesie. Nie wydam ani grosza a przy odrobinie wyobraźni mogą powstać wspaniałe dekoracje.
Tesiu tą skalnicę kupiłam niedawno ale mam białą i ta pięknie przezimowała
Wiolu doczekaliśmy się upragnionej wiosny i na rabatach robi się coraz bardziej kolorowo. Uwielbiam ten czas

Aga ja lubię wykorzystywać wszystko to co znajdę w ogrodzie lub w lesie. Nie wydam ani grosza a przy odrobinie wyobraźni mogą powstać wspaniałe dekoracje.
Tesiu tą skalnicę kupiłam niedawno ale mam białą i ta pięknie przezimowała
Wiolu doczekaliśmy się upragnionej wiosny i na rabatach robi się coraz bardziej kolorowo. Uwielbiam ten czas

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Chyba muszę się rozejrzeć za serduszką, ona jest niezwykle fotogeniczna 
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu jak kolorowo i ten zapach tulipanów! 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu, ale wstyd że tyle mnie omineło ale dobrze że już jestem. Cudny masz ogród, ile kolorów, barw totalny zawrót głowy. Pierwiosnki cudne, szafirki, tulipany, mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Jest co podziwiać. Kawał dobrej roboty wykonałaś z grysem. Ślicznie to wygląda. Czekam na kolejne zdjęcia i pozdrawiam serdecznie.
A zapomniałabym napisać dekoracja świateczna przepiękna. Podziwiam osoby które wyczarowują takie śliczności.
A zapomniałabym napisać dekoracja świateczna przepiękna. Podziwiam osoby które wyczarowują takie śliczności.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Już tak Ci kwitnie serduszka
wspaniała jest
Zresztą nie tylko ona cudnie u Ciebie kwitnie 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu,poduchy niebieskich kwiatów i biała serduszka to obrazek -poezja ,siedzę i gapię się bez końca,ale i inne momenty super uchwycone ,ogród szaleje,pozdrawiam

- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
No fotki rewelacyjne
siedzę i się gapię z monitor
Serduszka śliczna
bardzo je lubię 
Serduszka śliczna