Wszystkie mają się dobrze, nawet to, które miało sparaliżowane nóżki, o dziwo, już kica z pozostałymi maluchami
 Wszystkie mają się dobrze, nawet to, które miało sparaliżowane nóżki, o dziwo, już kica z pozostałymi maluchami  

Właśnie, zaczęłam dawać zielonkę i młodym i starym, jakoś nie bardzo chcą ją jeść, myślę, że przyzwyczaiły się do siana i zboża ... no nie wiem, pożyjemy, zobaczymy.
  Właśnie, zaczęłam dawać zielonkę i młodym i starym, jakoś nie bardzo chcą ją jeść, myślę, że przyzwyczaiły się do siana i zboża ... no nie wiem, pożyjemy, zobaczymy. Co to za roślina? I czy można dawać ją królikom? Pytam, bo sporo u mnie tego rośnie, szkoda nie wykorzystać.
  Co to za roślina? I czy można dawać ją królikom? Pytam, bo sporo u mnie tego rośnie, szkoda nie wykorzystać. 

... myślimy dalej
  ... myślimy dalej  

terezas melisa to to na pewno nie jest - nie wiem skąd takie przypuszczenieterezas pisze:To zielone według mnie ,to melisa .
 . Obejrzyj sobie zdjęcia melisy bo wydaje mi się ,że nie masz tej rośliny - ma zuupełnie inny kształt liści nie mówiąc o charakterystycznym zapachu.
 . Obejrzyj sobie zdjęcia melisy bo wydaje mi się ,że nie masz tej rośliny - ma zuupełnie inny kształt liści nie mówiąc o charakterystycznym zapachu.