Agnieszko
 AgnieszkoJestem i ja w kolejnej części Twojego wątku, który tak pięknie rozpoczęłaś sasankami - ja też bardzo je lubię, choć przecież po zimie cieszą nas wszystkie wiosenne kwiatki, równie ładne.
Pozdrawiam i
 życzę
 życzę
 Agnieszko
 Agnieszko życzę
 życzę
 Robi się już kolorowo, ale u nas dzisiaj był przymrozek, dachy i trawa białe
 Robi się już kolorowo, ale u nas dzisiaj był przymrozek, dachy i trawa białe  

Ale nadrobię
 Ale nadrobię  A ile roślinek zakwitło w międzyczasie.Pięknie jest!Jak ja kocham takie widoki.Radości z nowego wątku Ci życzę Aguś.
 A ile roślinek zakwitło w międzyczasie.Pięknie jest!Jak ja kocham takie widoki.Radości z nowego wątku Ci życzę Aguś. 

A jeśli chcesz się długo nimi cieszyć, to wysiej nasionka, bo to krótkowieczne roślinki.... rosną 4-5 lat.... a papageno jeszcze krócej... więc warto co roku coś wysiać a będą wciąż obecne w ogrodzie...
 A jeśli chcesz się długo nimi cieszyć, to wysiej nasionka, bo to krótkowieczne roślinki.... rosną 4-5 lat.... a papageno jeszcze krócej... więc warto co roku coś wysiać a będą wciąż obecne w ogrodzie... 

Ciesze się, że kwiatuchy podobają Ci się .... Wianuszków kilka mam zrobionych, muszę się zmobilizować i cyknąć fotki....
  Ciesze się, że kwiatuchy podobają Ci się .... Wianuszków kilka mam zrobionych, muszę się zmobilizować i cyknąć fotki.... 

Naturalnie, że zbiorę Ci nasionka i będę trzymała kciuki, żeby ładnie wzeszły..... Myślę, że trzeba będzie im zrobić gdzieś w kąciku piaszczystą miejscwkę, bo z wschodami w ciężkiej gliniastej zimi może być problem....
 Naturalnie, że zbiorę Ci nasionka i będę trzymała kciuki, żeby ładnie wzeszły..... Myślę, że trzeba będzie im zrobić gdzieś w kąciku piaszczystą miejscwkę, bo z wschodami w ciężkiej gliniastej zimi może być problem.... 

Kiedy moje tak urosną. Najważniejsze że cała masa nasionek od ciebie, wykiełkowała i będzie w przyszłym roku cieszyć
  Kiedy moje tak urosną. Najważniejsze że cała masa nasionek od ciebie, wykiełkowała i będzie w przyszłym roku cieszyć 

Niezmiernie cieszą mnie każde odwiedziny
 Niezmiernie cieszą mnie każde odwiedziny   

..... bardzo się cieszę, że tak ładnie wykiełkowały Ci nasionka
 ..... bardzo się cieszę, że tak ładnie wykiełkowały Ci nasionka   

Teraz dopiero widać, że się zaczęła, kiedy pojawiły się sasanki i prymulki
 Teraz dopiero widać, że się zaczęła, kiedy pojawiły się sasanki i prymulki