Ogród Marty cz. IV
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Stroiki prześliczne 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko,mozna różne proste rzeczy zrobić też prosto z ogrodu,jak jest bukszpan i jakieś kwiatuszki ,choćby pierwiosnki ,czy tulipany i stół szybko przystrojony,pozdrawiam u mnie zimno leje deszcz na przemian z mokrym śnieżkiem
Iwonko,u mnie też bardzo brzydko,ale może pójdę przesadzić maliny,jak się ubiorę to będzie dobrze pozdrawiam i miłego dnia życzę chociaż nie ma słoneczka
Aniu, dziękuję
Iwonko-heliofitko ,nie umiem usiedzieć na czterech literach spokojnie ,więc ciągle coś wymyślam w zastępstwie ,bo zawsze coś jest do zrobienia,pozdrawiam kwiaty w wazonie są najpiękniejsze
Gosiu,każdą chwilę można wykorzystać ,trzeba tylko chcieć ,ja też lubię świąteczną atmosferę ,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Maryniu,teraz mamy różne możliwości ,bo już w ogrodzie coś kwitnie i zwykłe małe bukieciki można zrobić w pięć minut,pozdrawiam i miłego ,spokojnego dnia życzę
Iwonko trillum dziękuję,zawsze można zrobić coś z niczego,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,wykorzystałam okazję ,bo nie dało się iść do ogrodu, miłego dnia

Iwonko,u mnie też bardzo brzydko,ale może pójdę przesadzić maliny,jak się ubiorę to będzie dobrze pozdrawiam i miłego dnia życzę chociaż nie ma słoneczka

Aniu, dziękuję

Iwonko-heliofitko ,nie umiem usiedzieć na czterech literach spokojnie ,więc ciągle coś wymyślam w zastępstwie ,bo zawsze coś jest do zrobienia,pozdrawiam kwiaty w wazonie są najpiękniejsze

Gosiu,każdą chwilę można wykorzystać ,trzeba tylko chcieć ,ja też lubię świąteczną atmosferę ,pozdrawiam i miłego dnia życzę

Maryniu,teraz mamy różne możliwości ,bo już w ogrodzie coś kwitnie i zwykłe małe bukieciki można zrobić w pięć minut,pozdrawiam i miłego ,spokojnego dnia życzę

Iwonko trillum dziękuję,zawsze można zrobić coś z niczego,buziaczki dla Ciebie

Dorotko,wykorzystałam okazję ,bo nie dało się iść do ogrodu, miłego dnia

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dołączam do grona osób podziwiających stroiki świąteczne. Naprawdę każdy inny, ciekawy. Zazdroszczę i weny i talentu. Ja jestem w tym roku zwolniona...bo święta spędzam poza domem i wracam na początku maja...Zostawiam tylko wieniec na drzwiach wejściowych i tradycyjnie już gałązki brzozy z zawieszonymi jajeczkami.
Niech domek ma świątecznie jak nas nie będzie.

-
Małgosiu,dobrze tak czasem wyjechać ,bo coś się człowiekowi odmieni i odpocznie ,bo w domu to wieczna krzątanina, miłego dnia życzę i buziaczki dla Ciebie

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj Marto po zimie
Taka jestem mocno spóźniona ale nawet nie próbuję nadrabiać tych gigantycznych zaległości
Widzę miłą świąteczną atmosferę, bardzo zgrabne stroiczki. Ja jeszcze nie czuję atmosfery świąt, pewnie dlatego że pierwszy raz nie będę miała gości u siebie ale będę sama gościem

Widzę miłą świąteczną atmosferę, bardzo zgrabne stroiczki. Ja jeszcze nie czuję atmosfery świąt, pewnie dlatego że pierwszy raz nie będę miała gości u siebie ale będę sama gościem

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ja dzisiaj mam nadzwyczaj spokojny dzień
...leń mnie ogarnął totalny , siedzę ,
patrzę i oglądam sobie to i owo ...
Chata prawie ogarnięta świątecznie przy pomocy eM jeszcze drobnostki na ostatnią chwilę bo tak lubię ...I na koniec kulinaria ale bez szaleństwa tym razem zabawię w gościach choć i u siebie też coś podszykuję no i będzie święta,święta i po świętach ...znowu będziemy szaleć spokojnie na rabatach ! Oby pogoda się poprawiła a na to się zanosi!

Chata prawie ogarnięta świątecznie przy pomocy eM jeszcze drobnostki na ostatnią chwilę bo tak lubię ...I na koniec kulinaria ale bez szaleństwa tym razem zabawię w gościach choć i u siebie też coś podszykuję no i będzie święta,święta i po świętach ...znowu będziemy szaleć spokojnie na rabatach ! Oby pogoda się poprawiła a na to się zanosi!

-
Witaj Jolu,po długiej przerwie ,ale miło ,że jesteś ,a atmosfera świąteczna sama przyjdzie jak będą święta ,ja w pierwszy dzień idę na wesele a drugi w domu z dziećmi pobędziemy i tak szybciutko zleci ,że nawet się nie oglądniemy,pozdrawiam gorąco i uściski dla Ciebie
Maryniu,ja też mam spokojniejszy dzień w ogrodzie tylko maliny przesadziłam ,zrobiłam pranie, nasuszyłam jabłuszek na chipsy jabłuszkowe i też się spokojnie kręcę po domu,chyba takie dni też potrzebne,pozdrawiam i
buziaczki posyłam

Maryniu,ja też mam spokojniejszy dzień w ogrodzie tylko maliny przesadziłam ,zrobiłam pranie, nasuszyłam jabłuszek na chipsy jabłuszkowe i też się spokojnie kręcę po domu,chyba takie dni też potrzebne,pozdrawiam i

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuś witaj
Nadrabiam zaległości i do Ciebie pierwszej zajrzałam, piękne zrobiłaś stroiki
talent nie tylko do ogrodu masz ale i do tworzenia takich ślicznych ozdób.
U mnie dziś słonecznie ale wiatr prze okrutny, strasznie zimny. Wyskoczyłam tylko pstryknąć zdjęcia i uciekłam do domu. Ciepełka życzę kochana

Nadrabiam zaległości i do Ciebie pierwszej zajrzałam, piękne zrobiłaś stroiki

U mnie dziś słonecznie ale wiatr prze okrutny, strasznie zimny. Wyskoczyłam tylko pstryknąć zdjęcia i uciekłam do domu. Ciepełka życzę kochana

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marto super stroiki świąteczne
Poczytałam i jestem mądrzejsza ale o ile to nie wiem
moje narcyzy, żonkile to wszystkie mają tylko szczypiorki i co mam zrobić też potraktować potasem i fosforem, widzę po innych roślinach że im tego nie brakuje 

Poczytałam i jestem mądrzejsza ale o ile to nie wiem

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Widzę Martuniu, że udało się maliny posadzić, a nie zmarzłaś? Dzisiejszy dzień jednostajnie beznadziejny ani promyczka słońca
Ja tylko kurki karmię i wyszłam zdjęcia zrobić, bo jakby nie było ogród jest!
Ściskam cieplutko! i życzę słoneczka na jutro

Ja tylko kurki karmię i wyszłam zdjęcia zrobić, bo jakby nie było ogród jest!
Ściskam cieplutko! i życzę słoneczka na jutro

-
Aniu,tak się bawię jak mam trochę czasu i wymyślam coś z niczego podstawą są mchy i gałązki ,u mnie bardzo zimno i leje i wieje ,teraz troszkę się uciszyło,jest 3 stopnie ciepła,pozdrawiam
ciepełko mam tylko w domu,piję herbatkę z konfiturami malinowymi i jest mi przy piecu dobrze
Marysiu,mar33 ,a w tamtym roku kwitły ,może muszą odpocząć i nabrać siły na nowy rok ,rośliny tak robią ,że mają czasem przerwę ,zasilaj te cebulki,żeby się wzmocniły,i nabrały tężyzny pozdrowienia dla Ciebie
Marysiu,Masko maliny posadziłam i nie zmarzłam bo cieplutko się ubrałam ,ale jest bardzo nieprzyjemnie na polu ,cały czas mży ,ziemia już bardzo domoczona ,wszystko lepi się do rąk beznadziejna robota ,ale nie miałam czasu wcześniej tego zrobić,mam taki szpaler malin ponad10 m długi 150cm szeroki i zrobiłam drugi taki szpaler w tamtym roku,tylko był trochę nie dosadzony i właśnie dosadzałam ,żeby były dwa pełne ,maliny mam swoje ,bo się rozrastają ,mam Polkę i Polanę ,obie odmiany jesienne ,bardzo je lubię, nigdy nie robaczywe,bo w jesieni nic nie żeruje,są długo, do pierwszych przymrozków,czasem jest to połowa listopada ,maliny wyglądają jak z katalogu i bardzo dobre, mam wszystkie przetwory malinowe,właśnie piję herbatkę z konfiturami malinowymi w sam raz na takie zimno,pozdrawiam

Marysiu,mar33 ,a w tamtym roku kwitły ,może muszą odpocząć i nabrać siły na nowy rok ,rośliny tak robią ,że mają czasem przerwę ,zasilaj te cebulki,żeby się wzmocniły,i nabrały tężyzny pozdrowienia dla Ciebie

Marysiu,Masko maliny posadziłam i nie zmarzłam bo cieplutko się ubrałam ,ale jest bardzo nieprzyjemnie na polu ,cały czas mży ,ziemia już bardzo domoczona ,wszystko lepi się do rąk beznadziejna robota ,ale nie miałam czasu wcześniej tego zrobić,mam taki szpaler malin ponad10 m długi 150cm szeroki i zrobiłam drugi taki szpaler w tamtym roku,tylko był trochę nie dosadzony i właśnie dosadzałam ,żeby były dwa pełne ,maliny mam swoje ,bo się rozrastają ,mam Polkę i Polanę ,obie odmiany jesienne ,bardzo je lubię, nigdy nie robaczywe,bo w jesieni nic nie żeruje,są długo, do pierwszych przymrozków,czasem jest to połowa listopada ,maliny wyglądają jak z katalogu i bardzo dobre, mam wszystkie przetwory malinowe,właśnie piję herbatkę z konfiturami malinowymi w sam raz na takie zimno,pozdrawiam

-
- ---
- Od: 18 maja 2010, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marto
Masz śliczny,dojrzały ogród,taki tajemniczy z zakamarkami,można się schować przed całym światem...
Lubię takie gęste nasadzenia
Stroiki bardzo udane
Łączka w koszyczku bardzo wpadała mi w oko..
Miłego wieczoru

Masz śliczny,dojrzały ogród,taki tajemniczy z zakamarkami,można się schować przed całym światem...
Lubię takie gęste nasadzenia

Stroiki bardzo udane

Miłego wieczoru
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu u nas co prawda słonko w dzień grzeje, ale w nocy dziś był przymrozek, dachy białe, mam nadzieję, że roślinki wytrzymają, ciepełka życzę i zdrówka, co byś się nie pochorowała po tych malinkach 

- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17

Ismena

Stroiki świąteczne

Po raz kolejny przed świętami mój internet pokazuje fochy.

Stroiki śliczne. Moje niestety Pucek niecnota rozwalił i muszę jutro od nowa coś zrobić. Cieszę się, że zagościłaś u mnie.