Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

Stroiki prześliczne ;:215
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko,mozna różne proste rzeczy zrobić też prosto z ogrodu,jak jest bukszpan i jakieś kwiatuszki ,choćby pierwiosnki ,czy tulipany i stół szybko przystrojony,pozdrawiam u mnie zimno leje deszcz na przemian z mokrym śnieżkiem :wit ;:196

Iwonko,u mnie też bardzo brzydko,ale może pójdę przesadzić maliny,jak się ubiorę to będzie dobrze pozdrawiam i miłego dnia życzę chociaż nie ma słoneczka :wit ;:168

Aniu, dziękuję ;:196

Iwonko-heliofitko ,nie umiem usiedzieć na czterech literach spokojnie ,więc ciągle coś wymyślam w zastępstwie ,bo zawsze coś jest do zrobienia,pozdrawiam kwiaty w wazonie są najpiękniejsze ;:168 :wit

Gosiu,każdą chwilę można wykorzystać ,trzeba tylko chcieć ,ja też lubię świąteczną atmosferę ,pozdrawiam i miłego dnia życzę :wit ;:168

Maryniu,teraz mamy różne możliwości ,bo już w ogrodzie coś kwitnie i zwykłe małe bukieciki można zrobić w pięć minut,pozdrawiam i miłego ,spokojnego dnia życzę :wit ;:196

Iwonko trillum dziękuję,zawsze można zrobić coś z niczego,buziaczki dla Ciebie ;:196

Dorotko,wykorzystałam okazję ,bo nie dało się iść do ogrodu, miłego dnia ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dołączam do grona osób podziwiających stroiki świąteczne. Naprawdę każdy inny, ciekawy. Zazdroszczę i weny i talentu. Ja jestem w tym roku zwolniona...bo święta spędzam poza domem i wracam na początku maja...Zostawiam tylko wieniec na drzwiach wejściowych i tradycyjnie już gałązki brzozy z zawieszonymi jajeczkami. :wit Niech domek ma świątecznie jak nas nie będzie.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu,dobrze tak czasem wyjechać ,bo coś się człowiekowi odmieni i odpocznie ,bo w domu to wieczna krzątanina, miłego dnia życzę i buziaczki dla Ciebie :wit ;:196
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Witaj Marto po zimie :wit Taka jestem mocno spóźniona ale nawet nie próbuję nadrabiać tych gigantycznych zaległości :(
Widzę miłą świąteczną atmosferę, bardzo zgrabne stroiczki. Ja jeszcze nie czuję atmosfery świąt, pewnie dlatego że pierwszy raz nie będę miała gości u siebie ale będę sama gościem ;:306
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ja dzisiaj mam nadzwyczaj spokojny dzień ;:131 ...leń mnie ogarnął totalny , siedzę , ;:101 patrzę i oglądam sobie to i owo ... :)
Chata prawie ogarnięta świątecznie przy pomocy eM jeszcze drobnostki na ostatnią chwilę bo tak lubię ...I na koniec kulinaria ale bez szaleństwa tym razem zabawię w gościach choć i u siebie też coś podszykuję no i będzie święta,święta i po świętach ...znowu będziemy szaleć spokojnie na rabatach ! Oby pogoda się poprawiła a na to się zanosi! :D
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jolu,po długiej przerwie ,ale miło ,że jesteś ,a atmosfera świąteczna sama przyjdzie jak będą święta ,ja w pierwszy dzień idę na wesele a drugi w domu z dziećmi pobędziemy i tak szybciutko zleci ,że nawet się nie oglądniemy,pozdrawiam gorąco i uściski dla Ciebie ;:168

Maryniu,ja też mam spokojniejszy dzień w ogrodzie tylko maliny przesadziłam ,zrobiłam pranie, nasuszyłam jabłuszek na chipsy jabłuszkowe i też się spokojnie kręcę po domu,chyba takie dni też potrzebne,pozdrawiam i :wit ;:196 buziaczki posyłam
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuś witaj ;:196
Nadrabiam zaległości i do Ciebie pierwszej zajrzałam, piękne zrobiłaś stroiki ;:108 talent nie tylko do ogrodu masz ale i do tworzenia takich ślicznych ozdób.
U mnie dziś słonecznie ale wiatr prze okrutny, strasznie zimny. Wyskoczyłam tylko pstryknąć zdjęcia i uciekłam do domu. Ciepełka życzę kochana ;:168
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Marto super stroiki świąteczne ;:138
Poczytałam i jestem mądrzejsza ale o ile to nie wiem ;:202 moje narcyzy, żonkile to wszystkie mają tylko szczypiorki i co mam zrobić też potraktować potasem i fosforem, widzę po innych roślinach że im tego nie brakuje ;:202
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Widzę Martuniu, że udało się maliny posadzić, a nie zmarzłaś? Dzisiejszy dzień jednostajnie beznadziejny ani promyczka słońca ;:185
Ja tylko kurki karmię i wyszłam zdjęcia zrobić, bo jakby nie było ogród jest!
Ściskam cieplutko! i życzę słoneczka na jutro ;:3
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,tak się bawię jak mam trochę czasu i wymyślam coś z niczego podstawą są mchy i gałązki ,u mnie bardzo zimno i leje i wieje ,teraz troszkę się uciszyło,jest 3 stopnie ciepła,pozdrawiam :wit ;:196 ciepełko mam tylko w domu,piję herbatkę z konfiturami malinowymi i jest mi przy piecu dobrze ;:168

Marysiu,mar33 ,a w tamtym roku kwitły ,może muszą odpocząć i nabrać siły na nowy rok ,rośliny tak robią ,że mają czasem przerwę ,zasilaj te cebulki,żeby się wzmocniły,i nabrały tężyzny pozdrowienia dla Ciebie ;:168 :wit

Marysiu,Masko maliny posadziłam i nie zmarzłam bo cieplutko się ubrałam ,ale jest bardzo nieprzyjemnie na polu ,cały czas mży ,ziemia już bardzo domoczona ,wszystko lepi się do rąk beznadziejna robota ,ale nie miałam czasu wcześniej tego zrobić,mam taki szpaler malin ponad10 m długi 150cm szeroki i zrobiłam drugi taki szpaler w tamtym roku,tylko był trochę nie dosadzony i właśnie dosadzałam ,żeby były dwa pełne ,maliny mam swoje ,bo się rozrastają ,mam Polkę i Polanę ,obie odmiany jesienne ,bardzo je lubię, nigdy nie robaczywe,bo w jesieni nic nie żeruje,są długo, do pierwszych przymrozków,czasem jest to połowa listopada ,maliny wyglądają jak z katalogu i bardzo dobre, mam wszystkie przetwory malinowe,właśnie piję herbatkę z konfiturami malinowymi w sam raz na takie zimno,pozdrawiam ;:168 :wit
x-a-4
---
Od: 18 maja 2010, o 16:22

Post »

Witaj Marto :wit
Masz śliczny,dojrzały ogród,taki tajemniczy z zakamarkami,można się schować przed całym światem...
Lubię takie gęste nasadzenia :heja
Stroiki bardzo udane ;:138 Łączka w koszyczku bardzo wpadała mi w oko..
Miłego wieczoru
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu u nas co prawda słonko w dzień grzeje, ale w nocy dziś był przymrozek, dachy białe, mam nadzieję, że roślinki wytrzymają, ciepełka życzę i zdrówka, co byś się nie pochorowała po tych malinkach ;:196
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

:wit Martuś.
Ismena ;:215 Kiedy Ty ją wsadzałaś do doniczki? Moje jeszcze nie kwitną,ale trzymam je na tarasie, choć u mnie zimno.
Stroiki świąteczne ;:215 Ja jeszcze nie robiłam. A do świąt przygotowania poczyniłam.
Po raz kolejny przed świętami mój internet pokazuje fochy. ;:196
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p
Od: 11 kwie 2014, o 20:48

Post »

Stroiki śliczne. Moje niestety Pucek niecnota rozwalił i muszę jutro od nowa coś zrobić. Cieszę się, że zagościłaś u mnie. :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”