Dostawę będę miała po świętach
 Ja zamówiłam Justa i Gursneam Cream
 Ja zamówiłam Justa i Gursneam Cream  i jeszcze jeden z grupy atragene...
 i jeszcze jeden z grupy atragene...Miskant ten sam co Ty ...ja mam czas,aby jeszcze coś dołożyć

Kiedy jedziesz sadzić?

Ja zamówiłam Justa i Gursneam Cream
 Ja zamówiłam Justa i Gursneam Cream  i jeszcze jeden z grupy atragene...
 i jeszcze jeden z grupy atragene... 

Marzy mi się taka ściana z powojników na siatce. Podobały mi się u Stasi jeszcze inne ale nie pasowały do stanowiska dla nich u mnie przeznaczonego. Muszę wymyślić miejsce dla Gursneam Cream. Bo on w pełnym słońcu rosnąć nie może. Ale tak mi się podobał że stwierdziłam że coś mu wyczaruję
 Marzy mi się taka ściana z powojników na siatce. Podobały mi się u Stasi jeszcze inne ale nie pasowały do stanowiska dla nich u mnie przeznaczonego. Muszę wymyślić miejsce dla Gursneam Cream. Bo on w pełnym słońcu rosnąć nie może. Ale tak mi się podobał że stwierdziłam że coś mu wyczaruję  Sadzić jadę jutro wieczorem. Mam nadzieję że zdążę je posadzić bo nie wiem na którą na działkę zajadę. Mam do posadzenia jeszcze hortensję Anabelkę i ogrodową  też od forumki. A teraz jak zauważyłaś u Madzi w wątku - gorąco się zastanawiam nad Magnolią Galaxy i Rustica Rubra. Siedzę i myślę... myślę i liczę
 Sadzić jadę jutro wieczorem. Mam nadzieję że zdążę je posadzić bo nie wiem na którą na działkę zajadę. Mam do posadzenia jeszcze hortensję Anabelkę i ogrodową  też od forumki. A teraz jak zauważyłaś u Madzi w wątku - gorąco się zastanawiam nad Magnolią Galaxy i Rustica Rubra. Siedzę i myślę... myślę i liczę 

, to ja tylko dopiszę, że kiełbaska jest waśnie robiona, żeby jutro cieplutką próbować, bo w piątek nie bardzo by przecież wypadało, a ślinka przy takim wędzeniu leci. Madziu najgorzej spróbować pierwszy raz jak zaczniecie to już takie kupne nie bardzo smakują, na pewno będzie pyszny ten schabik, a nowe nabytki imponujące, piszesz, że Gursneam Cream nie powinien być w pełnym słońcu, to coś czuję, że czeka mnie przesadzanie, bo właśnie w takim miejscu go posadziłam, jakoś nie doczytałam, chociaż za nim cokolwiek posadzę, zawsze sprawdzam.
, to ja tylko dopiszę, że kiełbaska jest waśnie robiona, żeby jutro cieplutką próbować, bo w piątek nie bardzo by przecież wypadało, a ślinka przy takim wędzeniu leci. Madziu najgorzej spróbować pierwszy raz jak zaczniecie to już takie kupne nie bardzo smakują, na pewno będzie pyszny ten schabik, a nowe nabytki imponujące, piszesz, że Gursneam Cream nie powinien być w pełnym słońcu, to coś czuję, że czeka mnie przesadzanie, bo właśnie w takim miejscu go posadziłam, jakoś nie doczytałam, chociaż za nim cokolwiek posadzę, zawsze sprawdzam.
 mniam mniam!
 mniam mniam! 

........gdybym miała na taką miejsce i mieszkała na wsi to byłby to mój pierwszy plan do realizacji.
 ........gdybym miała na taką miejsce i mieszkała na wsi to byłby to mój pierwszy plan do realizacji.

już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć te powojniki kwitnące..... będzie pięknie
  już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć te powojniki kwitnące..... będzie pięknie  

Kwiatu jakiegokolwiek powojnika. Czy to tych czy to zeszłorocznych. Bo jeszcze ani jednego nie widziałam
 Kwiatu jakiegokolwiek powojnika. Czy to tych czy to zeszłorocznych. Bo jeszcze ani jednego nie widziałam 

Ech... uwielbiam clematisy...
 Ech... uwielbiam clematisy...   

Oj Madziula - traktujmy eMków tak, jak same chciałybyśmy być traktowaneMID2006 pisze:Muszę eMka podesłać. Albo jechać z nim żeby się nie rozszalał.
 Niech jedzie sam i szaleje do woli - po czasie, gdy na ogrodowych zakupach będzie Cię hamował, powiesz: "ja nic nie mówiłam na Twoje szalone zakupy w sklepie wędliniarskim"
 Niech jedzie sam i szaleje do woli - po czasie, gdy na ogrodowych zakupach będzie Cię hamował, powiesz: "ja nic nie mówiłam na Twoje szalone zakupy w sklepie wędliniarskim"   U nas to działa - żeby nie było, w obie strony
 U nas to działa - żeby nie było, w obie strony   Goździk Zaniedbany
 Goździk Zaniedbany   - cóż to jest?
 - cóż to jest?