Przez przypadek sie dowiedziałam że go mam , pierwszy raz go dziś widziałam.gracha pisze:Fajnego masz lokatora,żeby został u Ciebie na stałe musisz dbać o niego

Będę się starać , żeby został ale jak to zrobić???
Przez przypadek sie dowiedziałam że go mam , pierwszy raz go dziś widziałam.gracha pisze:Fajnego masz lokatora,żeby został u Ciebie na stałe musisz dbać o niego
Iwonko jak w tamtym roku były to i w tym będąiwona0042 pisze:Taki mieszkaniec i u mnie będzie mile widziany, mam nadzieję, że kilka takich będzie, w tamtym roku były
DorotkoDTJ_1 pisze:przypomniała mi się piosenka dla dzieci - pocałuj żabkę w łapkę
Małgosiu mi się też podobaPEPSI pisze:Marysiu, u mnie też zimno, chociaż słonecznie. Cały czas podziwiam tą niebieską rzeczkę szafirkową...Pięknie to wyglądaI tyle kwiatów kwitnie, na żywo musi u Ciebie być przepięknie
Asiu ściągaj do woli , cieszę się że Ci się podoba.cyganka77 pisze:No właśnie, na zdjęciach jest pięknie, to jak jest na żywo. Ślicznie Marysiu, będę ściągać od Ciebie wygląd rabatek
.
Żabko kochana dziękuję CI za miłe słowa.Ruda_Zaba pisze:ależ pięknie
Sabinkonifredil pisze:Marysiu, powiedz jak tam u ciebie? Miałaś przymrozek?? Tyle piękności już u ciebie kwitnie, korona jest cudna, a widzę, że i tulipany zaczynają pokazywać na co je stać