Miłej niedzieli

Witaj Patrycjo!
 Witaj Patrycjo! 

Ja miałam troszkę sadzenia bo przywlokłam rośliny z lasu i parku
 Ja miałam troszkę sadzenia bo przywlokłam rośliny z lasu i parku  Ale obietnicy dotrzymałam że nie kupię nic
 Ale obietnicy dotrzymałam że nie kupię nic  

mam urwanie głowy bo jutro nasza rodzina powiększa sie o 40 szt kaczek i gęsi, szykujemy im spanka
 mam urwanie głowy bo jutro nasza rodzina powiększa sie o 40 szt kaczek i gęsi, szykujemy im spanka 

Praca , dom , ogród , opieka nad mamą i teraz jeszcze kaczuszki i gąski
 Praca , dom , ogród , opieka nad mamą i teraz jeszcze kaczuszki i gąski   jakie one piękne takie malutkie , milutkie
 jakie one piękne takie malutkie , milutkie   To życzę sił i zdrówka , co tam przywlokłaś z lasu ??? chwal się
 To życzę sił i zdrówka , co tam przywlokłaś z lasu ??? chwal się   

Szkoda,że nie będzie nowych zdjęć, byłam ciekawa nowych współlokatorów
  Szkoda,że nie będzie nowych zdjęć, byłam ciekawa nowych współlokatorów  

Nie to że gościnna nie jestem ale potrzebuje chwili spokoju. Pamiętam jak od razu po Wigilii poszłam spać a potem w domach pewnie gadali że tak zrobiłam, ale jeżeli człowiek cały tydzień wstaje o 4 rano zachrzania i potem ok 22 idzie spać i tak w kółko to odrobinę wiecej snu od czasu do czasu nie zaszkodzi. Dzisiaj chodziłam jako Zajączek po sklepach i szukałam prezentów , niestety nie wszystko jeszcze... Muszę dokupić 6 prezentów.... a dopiero 7 kupiłam
 Nie to że gościnna nie jestem ale potrzebuje chwili spokoju. Pamiętam jak od razu po Wigilii poszłam spać a potem w domach pewnie gadali że tak zrobiłam, ale jeżeli człowiek cały tydzień wstaje o 4 rano zachrzania i potem ok 22 idzie spać i tak w kółko to odrobinę wiecej snu od czasu do czasu nie zaszkodzi. Dzisiaj chodziłam jako Zajączek po sklepach i szukałam prezentów , niestety nie wszystko jeszcze... Muszę dokupić 6 prezentów.... a dopiero 7 kupiłam 

uderzylam w ciuchy, bo jak patrze na te zabawki w sklepach i ceny to wlosy staja deba
 uderzylam w ciuchy, bo jak patrze na te zabawki w sklepach i ceny to wlosy staja deba